Отговори
# 195
Емма, а кой поред ден Сумо е така с висока температура? При трети ден висока температура обикновено правим кръвна картина и ако ЦРП е високо става ясно, че е необходим антибиотик и че инфекцията вече е бактериална. Дано ви се размине! Hug

# 196
Честит рожден ден на Габи на мама Меги и на всички други които празнуват днес

Емма стискам палци Сумо скоро да оздравее  Hug

# 197
Момичета,мои виртуални приятелки... знам,че е април,знам,че всички ние празнуваме 2-рия РД на нашите слънца и няма по-щастливи от нас на земята ...искам само да ви напомня,че нашите деца имат нужда от нашата обич от нашето внимание,прегръдки и целувки не само на техния специален ден,а през всички 365 дни в годината,защото мили мои живота е твърде кратък и суров и няма по-хубаво от това да живееш и дишаш заради своята рожба.Желая на всички вас-МАЙКИ ,никога...ама НИКОГА да не губите смисъла на живота си.
Всеки ваш ден да започва с най-невинната,детска целувка....
Много ми е тъжно и в празно в душата,болно ми е,защото една майка загуби своя смисъл за живот...никога няма да е същото!

Пиша ви всичко това за да ви припомня ако сте позабравили кое ни кара да вървим напред и заради кое си струва да се живее...
Извинявайте,че ви натъжих...просто имах нужда да споделя като майка с майки.

Flowers Rose Flowers Rose за едно наборче,априлче-Дани

# 198
  • София
Сиска, толкова е жестоко когато детенце си отиде от този свят.... Flowers Rose Flowers Rose Не мога, и не искам да си представа мъката, ужаса, нещастието...
Дано никой не разбира какво е !!!
А иначе си толкова права за ежедневните радости и прояви на обич...Преди не съм го осъзнавала, но от 2 години насам наистина гледам да показвам на дечицата ми колко много ги обичам, както и да се радвам на всеки момент с тях...Но щастието ми някак не е пълно...постоянно ме глождат мисли, че това все някога ще свърши и от това направо съм психясала...за това и съм на антидепресанти...

Ох, горкото детенце и още по-горките му родители....

П.С. За другия Дани от твоя сайт ли става дума? Какво се е случило?

# 199
Днес като станах първата ми мисъл беше,че не трябваше да ви пиша това снощи,защото ще се натъжите,но аз го направих с друга цел...просто да си припомним една на друга кое е смисъла.И майната му на това,че сме щели да ги разглезим от толкова лигавене и целуване...ще му се радвам и ще се възползвам от всяка минута прекарана с него.
Ванче,донякъде не съм съгласна с теб,защото гушкайки и целувайки децата си не трябва да ни минават такива мисли,че един ден няма да са в нашите прегръдки,а по скоро да благодарим на Бога,че ги имаме и да се молим да ги пази (поне аз така усещам нещата).

Не,не става въпрос за него Ванче.Казва се Данаил момченцето,живеят в блога с/у нас.Давали са репортаж снощи в новините.Дани е имал преплитане на тънкото черво (за което не са знаели до злополучния ден)...не ми се разказват подробности,в нета има много информация за това.Лекарска немърливост,нехайство     или просто жесток шамар на съдбата,не знам,но загубата е факт!

# 200
  • Варна
Здравейте!
Да ви почерпя за здравето на моето слънчице Раличка,която днес става на 2 годинки!

Раличка е моят живот,моята радост в живота,не искам и да си помислям ако и се случи нещо-сигурно ще откача. В днешния празничен ден за мен си пожелавам да ми е жива и здрава,да има щастливо детство и късмет в живота! Снимки ще кача по-късно.

# 201
Гледах репортажа снощи,пълно безумие е в болниците.Другото което ми направи впечатление е,че от Бтв не намериха за необходимо да пуснат репортажа и в късните новини,та това което се е случило е страшно,толкова ли са претръпнали от такива новини?Трябва да се даде повече гласност на подобно отношение особенно към толкова малки и безащитни дечица.
 Praynig  Дани  Flowers Rose Flowers Rose
Не мога даже да си представя какъв кошмар изживяват родителите му.
Сиска не съжалявай за написаното,понякога и аз улисана от ежедневните задачки,забравям да гушкам достатъчно моите две слънца
Дидка да ти е жива и здрава,да прави много белички и много много да те радва  newsm59

# 202
Сисе съжелявам за най-жестоката и най-нечестна загуба, която може да понесе един родител. Това за мен е най-лошото нещо, което може да се случи на една майка и един баща. Просто е кошмар наяве. Sad
Съгласна съм за гушкането, целувките, казването на"обичатм те" поне по 3 пъти на ден. И на мен ми дуднат/майка ми  Rolling Eyes/, че я глезя, но нека е така. След като на мен ми  е хубаво и имам нужда да го правя, след като и за нея е хубаво, защо да не го правя. Не ми пука дали ще я разглезя, важното е днес моето дете да усети, че мама и татко я обичат. Съгласна съм с теб Сисе. И аз като всяка майка имам страх за най-лошото и най-отговорно знам, че аз няма как да съществувам без детето си. Това е смисъла на всичко, на живота, на света, на вселената...на всичко. Simple Smile Само се моля да сме живи и здрави и да се радваме един на друг, а парите, битовизмите и др незначителни проблеми сами ще се решат. Съжелявам, че се отплеснах, но наистина се разчувствах, туй като и на мои много близки познати се случи тази трагедия и знам, че това е истинският ад Sad Съжелявам за загубата.  Дани  Flowers Rose

# 203
  • Варна
Ето снимки от рожденния ден на Рали:
http://didkavladimirova.snimka.bg/family/snimki.495262.18406623.big

# 204
Привет, мили мои!

Аз се завърнах благополучно от странство, семьята е оцеляла и без мен Mr. Green Ема така ми се радва като се прибрах, като никога - е, то не сме се и разделяли, за да й липсвам де, изключая раждането, ама тогава имаше утежняващи ситуацията обстоятелства Laughing и радостта беше с половин уста Wink
Незнайно защо баба й й казала, че ще й донеса ластичета за косата и милото чакало 4 дена ластици Laughing Аз пък от летището забърсах точно един ластичета с едни фиби (както им казва тя - зибки) и то не е радост, не е чудо - от вчера не ги е свалила и даже спи с тях.
Много хубави снимките на Раличка и Гого пупу, весели празници сте имали.

Нана, какви патила са му дошли на Борко до главата Shocked Радвам се, че всичко се е разминало бързо - дано не се случват пак подобни чудесии Peace

ВаняМ, разбирам ти страховете и ти съчувствам, то и мен ме тресат периодически, ама гледам да не тръгвам м тая посока, че....

Сетих се за оная  песничка:

Que sera, sera,
Whatever will be -  will be
The future's not ours to see
Que sera, sera
What will be - will bе....

Ето какво казва Дорис Дей по въпроса

Ехмея, стискам палци и аз, дано нещата се развият по-най-добрия начин! Дръж ни в течение!

Четох и за случилото се с Дани - никому, никому, никому не пожелавам да изпита и една милионна част от това, което изпитват близките му........Къса ми се сърцето винаги, когато чуя или прочета нещо подобно..... Flowers Rose Flowers Rose

# 205
Минавам набързо..пак по същия "въпрос".Не знам дали това ще помогне по някакъв начин,но вички знаем,че в мъката си ние българите сме по-обединени и по-единни отвсякога!
http://www.facebook.com/group.php?gid=116614905029321#!/group.php?gid=116614905029321&v=wall

# 206
...това е най-нечестното нещо на този свят!!!

# 207
Здравейте,
адски е нелепо и несправедливо и жестоко това, което се е случило..много ми е мъчно за родителите Sad
Освободили няколко човека от пост, това не е достатъчно, трябва най-малкото да не могат да практикуват повече..но то нищо няма да е достатъчно, нищо няма да им върне детенцето.

Искам да честитя рожденните дни на новите рожденници. Желая им здраве и много веселби Simple Smile

Момичета, някоя знае ли, дали трябва някви изследвания да се правят при навършване на 2 годинки? Аз не съм звъняла на педи още, но се замислих , че можеби трябва...? (смисъл, не премервания, а изследвания)

# 208
Привет вече минаха всички партита послучай РД на Габи и ви пускам 2 снимки да ни видите  Hug

а ето тук са останалите снимки който иска да ги види   http://gospodinovi.multiply.com/photos/album/35/35

Айде че времето минава ,напрао си лети и неостана до срещата в Априлци  Hug ,тъй като в темата за срещата много малко хора се изказаха за размяната на подаръци ,ще помоля останалите и те да си кажат мнението ,благодаря ви   Hug  Hug  Hug

Момичета, някоя знае ли, дали трябва някви изследвания да се правят при навършване на 2 годинки? Аз не съм звъняла на педи още, но се замислих , че можеби трябва...? (смисъл, не премервания, а изследвания)

прави се изследване от акото за глисти  Peace

# 209
  • Варна
Мами, сигурно сте чули вече за поредния безумен случай с лекарското безхаберие... просто нямам думи... още едно прекрасно малко ангелче си отиде от тоя свят Flowers Rose Flowers Rose

Нека подкрепим морално и това младо семейство, останали без най-скъпото и безценно богатство в живота си:
http://www.facebook.com/group.php?gid=112707635435170

Общи условия

Активация на акаунт