Нещо смешно, което вашите деца са казали III

• 67 112
  • 915
  •   1
Отговори
# 45
Обяснявах на сина ми, че ще ми вадят зъбче, защото ме боли. Като го извадиха му го показах и той ме попита: Какво има на мястото на зъбчето-ми викам дупка.
След около две седмици, какво се присети пак за това зъбче......и ми вика-ти имаш ли още зъбче дето те боли, ми казвам Нямам, нали го извадиха. Ами дупка има ли още там? Казвам-да. Мисли, мисли и рече: няма страшно, ще отидем да извадим и дупката.... Joy

# 46
  • София
За нещо синът ми трябваше да каже, че са 8 бр., а той казва:"7 са". Аз: "Но как 7, я преброй", той "7 са, ето 0, 1, 2, ..7."  Не успяхме да го прекъснем на време, тъй като и двамата с мъж ми се заливахме от смях. МъжО му казва: "М. аз броя от 0(нула), ти брой от 1" (професионално му се налага)

# 47
Дес, това ми напомня един виц, ама няма да спамя темата - ако искаш ще ти го пусна на лични.

# 48
  • Варна
Страхотни истории!
Моят син е цар на асоциациите.
Баба му се връща от Гърция и му носи подарък:
- Ето това е от Гърция.
- Какво е Гърция?
- Това е държава, държавата Гърция, а ние живеем в държавата България.
- Държавата Гърция... там държат, държата ... /и не можа да го довърши, защото умряхме от смях/

Познаваме 2 Викита
- Ники, ти кое Вики харесваш повече, това с правата коса или ...
- Не, със седналата /вместо с къдравата/...

Водите ли си дневник с изцепките на децата си? Аз - да.

# 49
Не водя дневник и много ме е яд....
По едно време записвах на касетофон,но се прецака.
А лафа със "седналата" коса ме уби Joy

# 50
Покрай Гърция се сетих за едно детенце от По-по-най, което каза че във Франция живеели франци, а във Великобритания- роднини...  Joy

# 51
Вчера, без абсолютно никакъв повод заяви:
"Толкова съм умен, че знам как да глезя една дама"  newsm78

И колкото и да го питах как точно ще я глези, кое момиченце което познава е дама, дума повече не обели.... направо ме хвърли в размисъл  Thinking

# 52
Снощи,спонтанно:
Мамо,много си красива!
Аз:Благодаря, детенце!
След малка пауза идва до мен и пита:
Ама нали знаеш,че красотата идва отвътре?

# 53
Оня ден вижда, че мъжът ми ме е прегърнал и ме  целува и искрено възмутена се обръща към нас:
 - Ама, защо се целувате, нали вече сте се оженили?!?! Simple Smile

# 54
Оня ден вижда, че мъжът ми ме е прегърнал и ме  целува и искрено възмутена се обръща към нас:
 - Ама, защо се целувате, нали вече сте се оженили?!?! Simple Smile
При нас репликата е:
Защо я целуваш,като НЕ СТЕ ЖЕНЕНИ?
 Joy

# 55
milenkata55 , това е положението!   Joy На сватбата каквото свърши човек свърши и толкова - нито преди, нито след! Те децата знаят! Моята щерка е абсолютно наясно. Ако я попиташ, ще ти каже как "мама и татко първо са се оженили, после съм се родила аз, а после  ние си направихме бебе и се роди Кики".

# 56
Да - и в момента е наложила абсолютно вето,каза,че като се оженим в събота
/не знам защо точно и коя събота/тогава можело да се целуваме....
Живи и здрави да са ни децата,момичета и момчета!  bouquet

# 57
Докато ви намеряяяя.....и 4 стр. вече  Crazy

# 58
  • София
Захванали сте темата за брака, а виждам, че не ви е много ясно. Да ви обясня, както на мен ми обясни дъщеря ми.
Жените се омъжват, а мъжете се онежват.

# 59
В тоя ред на мисли:
Установяваме, че съм бременна. Свикваме семейния съвет (голям син - 13 год., малък - 6год) за да обявим новината.
Бащата:
- Момчета, какво ще кажете да си родим още едно бебе?
Малък син:
- Супер! Няма все аз да изхвърлям боклука!
Голям син:
- Тате, вие вече сте стари (бяхме на 35г.) за такива работи, на вашата възраст хората не правят секс!

Общи условия

Активация на акаунт