За лятото вместо сладолед Дюкан ми казва - вода и обезмаслено мляко с лед - 226

• 43 798
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
неееееееее

никой не е болен
ние просто сме наследили защитната реакция на древните хора, благодарение на която днес ни има: да трупат мазнини
тези дето не трупат, не биха оцелели
лошото е само, 4е нашите прародители са трупали мазнини само лятото, когато е имало плодове (като Баба Меца), а ние ги трупаме целогодишно, защото живеем в едно ве4но лято, консумирайки непрекъснато въглехидрати

та не, не сме болни
а сме родени с късмет
при дълга и тежка зима ще оцелеем  Mr. Green

# 91
  • Пловдив
Ние с многото мазнини ще сме безсмъртни  Party

# 92
Здравейте, прекрасни!!  Hug
Вече мисля да минавам в трета. Има ли желаещи да я 'борим' заедно?
Сега съм 3-ти ден П, ще си ги карам до края и 5 ПЗ и стартирам трета, която се очертава 130 - 140 дни. Напоследък вече нямам сили и акъл  Laughing и затова ще захраня мозъка с малко въглехидрати   Rolling Eyes та дано ми дойде... Паднах 5 кг под калкулатора на Дюкан. С тези мерки бях през 2002г., тогава се чувствах пак по този начин - изтощена, явно това ми е предела.

За дробчетата...аз ги правя със сърчица и само за ПЗ дните, защото добавям кромид, гъбки и доматки. Стават си перфектни   chef

Ето, че пак изчезна...  newsm78  ooooh!
 Laughing
Мименсита, чудесно е, но ще си вадя панталоните и дънките от време оно  Wink, че като кача в трета...тогава ще се пазарува.
Усмихнат ден от мен!!   bouquet

Всъщност ме озари друга идея  Laughing ще карам 1П/1ПЗ докато спра да свалям...оххх, иска ми се да се видя как ли ще изглеждам, ако съм 60 кг. Е, голям проблем си имам  ooooh! Сори, че ви занимавам.  Hug

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 14:05 от dani_l

# 93
Здравейте и от мен момичета тия дни от много работа влизам за малко чета драсна някой друг ред и пак бач .Дурик честито минусче  Hug Hug Hug.И на всички с поводи честито и много  Hug Hug Hug Hug.На новодошлите привет и кураж тука мечки няма Joy Joy.Щом аз която се засищам смалко храна ,но от лакомия ядях тройно по-вече успях да вляза в час и вие ще успеете.Благодаря на всички които ме подкрепиха в началото.ОБИЧАМ ВИ  newsm51 newsm51 newsm51.

# 94
Здравейте,дами!
Тони, права си за триците - ям ги само с кисело мляко със степче. От месеци не съм си правила палачинка или бисквитки  ooooh!
Нимове, лунната диета я препоръчвам едва за 4 фаза, в никакъв случай за трета. Тук има линк: http://www.bul-news.com/bg//2009-2
Шушинка, честит минус!  Heart Eyes
И сега по едно цетенце за всички на балкона Simple Smile

# 95
Слизам за цвете Laughing  Флу    Hug

Гарденийке, ще идвам аз да мятам тигани ако трябва... Но тоя път искам разходка до Дряново (ще си дойда май за 10 дена ей сегичка)... newsm19 newsm19
Айдееееее, пак срещичка  newsm44  Слагам фото-апарата, да се зарежда  smile3509

# 96
Иначе все още нямам с какво да се похваля. Днес правя 1 месец на Дюкан, резултатът е едва забележим -1,5 кг. Да припомня че съм почти 80 кг., стриктна съм, нямам прегрешения. Вярвате или не - това е. И аз самата нямаше да повярвам, ако беше някой друг. Имам достатъчно инфо за режима и от предния ми път и от приятелки. Знам колко е ефективна диетата.Все пак продължвам.
[/quote]

Стенли, и аз бях като теб - през ударната и първия месец почти не мръднах на кг, само на мерки. И все ми говореха, че нещата щели да се задвижат надолу после. Е, не са хукнали чак, но наближавам 2 месеца с Дюкан и резултата е 8кг. При мен вървят бавно, колебая се 2-3 дни около едни кг и на 4-я ден застопорявам на тях и продължавам надолу. Ако нямаш да сваляш много, може и затова бавничко да става. Истината е, че наистина не трябва да се отчайва човек, а ти още повече щом си я правила и знаеш, че е ефективна.
При мен днес кантара заби на 65кг, въпреки МЦ, което ми закъснява малко и цялата се чувствам като плондер вече. Но гастрита ми се обостри, вече втори ден, от както съм на режима не ми се беше случвало. Но си правих една вкусотийка с кюфтенца в доматен сос и предполагам, че това ме е подразнило. Ама пък беше най вкусното нещо, което съм яла, откакто съм на режма.
Durik, мерси, че ме успокои за кафетата, защото аз съм си голяма кафеджийка, не пия повече от три на ден, но затова пък си ги пия бавно и продължително, така че общо взето цял ден приемам кафе.
Лек ден на всички.

# 97
Mircheva90, добре дошла при нас, но наистина, на колко години си, колко си висока и направи ли калкулатора? Тези 47 кг. които целиш са плашещи, поне за мен  #Crazy.

На 19 години съм, калкулатора ми показва 53, но повярвайте ми на мен тези килограми изобщо не ми стоят както си представяте !

# 98
  • Пловдив
На 19 години съм, калкулатора ми показва 53, но повярвайте ми на мен тези килограми изобщо не ми стоят както си представяте !

При много хора е така:

# 99
 Е не не, ще кача снимка да се убедите  Laughing

# 100
Ето ме
По-скоро се доближавам до образа в огледалото  Laughing

# 101
тва момиче се базика с нас нещо  ooooh!

# 102
  • София
По-скоро се доближавам до образа в огледалото  Laughing

Мила, я се стегни! Първо изглеждаш много добре Heart Eyes. Второ, ако не харесваш нещо в себе си - захвани се със спорт и ограничи сладките и вредни неща. Не мога да разбера защо все по - леко искате да минете - една диетка и да си лежите!

# 103
Mircheva90 и аз съм на мнение, че ти нямаш нужда от диета  Naughty Определено и не се доближаваш до образа в огледалото!

# 104
Mircheva90,извинявай за първоначалната ми реакция но честно казано очаквах да видя друго  EmbarassedТа ти си идеална,не се занимавай с диети,казвам ти го от личен опит,защото аз на твоите кг започнах с диетите и след всяка излизах все по дебела Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт