За лятото вместо сладолед Дюкан ми казва - вода и обезмаслено мляко с лед - 226

• 43 795
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Здраавейте  Hug Hug HugДокато ви изчета и хоп нова тема #Crazy
Както каза една бургаска дюканка ,,Който е създал айряна ,да е жив и здрав,, hahaha Joy

Лека и отслабваща вечер   love001 

П.П Сутринта събрах ,20 човека да гледат предаването ,и 5 от тях решиха да започнат режима,бяха мн.ентусиазирани  ,но да видим до кога newsm62

# 31
Здравейте,влизам за да споделя мойте резултати до тук които са доста обезкуражителни.Днес правя една седмица откакто съм на режима.Направих една седмица ударен ,защото имам за сваляне 19кг.Тони бг ме посъветва да направя 5 дни (благодаря ти Тони за отговора),но аз на своя глава направих 7 дни. За тази седмица ударен съм свалила едва 600 грама и това ме отчайва.............В книгата пише ,че ударния период е най резултатен, а при мен почти нищо..........Защо така???????
Спазвам всичко - вода пия доста,със солта внимавам,протеините са само чисти риба,домашно бяло месо от пуйка,млечните не ми надвишават и 500 грама............

# 32
Mma Ramotswe, става въпрос за кафе еспресо. Но по принцип кофеинът се разтваря във водата, колкото е по-дълго кафето, толкова повече кофеин има. Затова в Италия пият по 8-10 кафета на ден, защото късото кафе има малко кофеин и не им разхлопва сърцата. Технологията за приготвяне на еспресо и нес кафе е напълно различна. При еспресо горещата вода преминава под налягане през смляното кафе и за най-добър резултат това трябва да продължи около 20 секунди, т.е. логично е, че колкото по-кратко време водата минава през кафето, то по-малко количество кофеин ще преминава в напитката. Дългото кафе всъщност е преекстратирано. Машината, която имаш навярно прави шварц кафе, а при тази технология се отделя около 3 пъти повече кофеин в напитката. Но аз имах друго предвид, дори скоро имаше такъв репортаж по БТВ, когато искате да си приготвите дълго кафе, си пуснете едно нормално еспресо и добавете чиста гореща вода, а не да оставяте водата да преминава през кафето в цедката. Така и кофеина е по-малко, а и аромата на кафето се запазва. Това разбира се е само препоръка, всеки да пие каквото е свикнал и каквото смята за правилно, но категорично кафето не пречи на диетата.

# 33
Durik Благодаря за гушките връщам ти ги дубъл Hug Hug Hug Hug Hug Hug давай смело напред и ти се движиш доста добре.На новодошлите привет  bouquet  bouquet  bouquet.И много гушки  Hug Hug Hug Hug за всички без които до сега да се бях отказала от режима обичам ви всички newsm51 newsm51 newsm51

# 34
Здравейте,влизам за да споделя мойте резултати до тук които са доста обезкуражителни.Днес правя една седмица откакто съм на режима.Направих една седмица ударен ,защото имам за сваляне 19кг.Тони бг ме посъветва да направя 5 дни (благодаря ти Тони за отговора),но аз на своя глава направих 7 дни. За тази седмица ударен съм свалила едва 600 грама и това ме отчайва.............В книгата пише ,че ударния период е най резултатен, а при мен почти нищо..........Защо така???????
Спазвам всичко - вода пия доста,със солта внимавам,протеините са само чисти риба,домашно бяло месо от пуйка,млечните не ми надвишават и 500 грама............

Ах,тии ....и защо ако смея да попитам се мъчи цяла седмица? newsm78 #Crazy
Плюс това пуешкото не е режимно за първа фаза.Там ти е грешката,а и тия 7 дни просто са били излишни.Организма ти е решил май да се презапаси. Thinking
Ами колкото -толкова ,то не може нищо да се направи вече.Карай си нататък много стриктна.

# 35
Тони бг,сега погледнах в книгата пише: пуешко във всичките му форми.Аз за да съм по стриктна ядох само бялото месо ,защото е по -чисто( много сухо ).Но си права нищо не може да се направи.Но ме отчайва резултата............ Cry

# 36
  • Пловдив

Колкото до кафетата не мисля, че 4 са толкова много, освен това съм сигурна, че е по-добре да изпиеш 2 нормално силни кафета с правилната доза кафе, отколкото колкото и да било дълги кафета с ниска доза кафе и много вода преминала през него. Когато се прави кафе в машина и не се спазва дозата, кофеина е в много по-голяма доза и доста по-вреден. Другото в което съм абсолютно убедена, е че кафето помага за доброто храносмилане. Аз лично от около 4 месеца не пия никакво кафе, но не поради някакви здравословни причини, а просто вече не ми харесва. Ако искате да намалите кофеина, може просто да добавите мляко, а за да направите кафето дълго и в същото време да не промените истинския му аромат и вкус е по-добре да добавите топла вода, а не тази, която ще премине през него в кафемашината.

Аз не съм кафеджийка и на мен 1 кафе на ден ми е предостатъчно. Ако реша да пия, защото има дни и седмици, когато изобщо не го помирисвам. Но и аз съм чувала от доста места, че дългото кафе е много вредно и този който не обича силно кафе трябва да си го допълва с гореща вода. Лично аз си го допълвам със студена, защото го предпочитам студено.

Тони, защо да не е режимно пуешкото?  newsm78 Забранено е месо от птици с плосък клюн, но пуйката си е с остър - като кокошката.

Нефертали, някои момичета свалят повече през смесените дни, а през протеиновите задържат.

# 37
nefertali, през смесените дни ще сваляш повече, аз например съм точно така, през дните П задържам, а през ПЗ свалям. Яж си пуешко от която част искаш на пуйката (без крила) и продължавай да бъдеш стриктна, ще имаш резултат. Само дето си се измъчила с тези 7 дни, но стореното - сторено. От утре включвай салатките и манджиците със зарзават. Не се отчайвай мила, ще успееш  Hug Hug Hug Аз имам да свалям доста повече от твоите килограми и направих 5 ударни дни, сега съм 5/5 и съм доволна. Ще видиш още след първия ПЗ ден чудесен резултат, обещавам ти.

Вещи, и аз не пия кафе (преди пиех), но има много хора, които се заблуждават, че дългото кафе, приготвено с пускане на повече вода през машината е по-слабо, за това реших, че е полезно да споделя знанията си Simple Smile

# 38
Мацки, коя от вас е правила пилешки дробчета по Дюкан - дайте насам изпитана рецепта

Уф вече цяла седмица се боря да стигна 60кг. силно се надявам тази седмица да ми е по-добра Simple Smile

# 39
   Здравейте,сладурки!Помни ли ме някой???
Аз съм добре.Успешно си задържам вече 1,5 год.свалените 24 кг.Много нови попълнения.Бъдете стриктни и мотивиране,въоръжете се с търпение и резултатите няма да закъснеят!Успех и късмет!

# 40
  • София
Ето ме отново! Нарочно не пиша по-напред в записчето си, защото никой няма вече да се върне до там...  Mr. Green

Момичета, благодаря за комплиментите и подкрепата! За жалост, отново времето се оказа недостатъчно за обхващане на такава голяма материя като режимът Дюкан. То ние тук като започнем да дебатираме по някой аспект и намираме толкова истини и се изказват толкова много хора, че какво остава за целия Дюкан за половин час.

Mma Ramoswe, в най-общи линии предаването се състоеше в едно много кратко обяснение на режима, обаждания на зрители, от които само 1 зрителка беше против всякакви режими (според нея трябва да пием 2 л вода на ден, активно да ес движим поне 2 часа на ден и на всички да спре да ни пука как изглеждаме и тогава сме щели да отслабнем), всички останали бяха подкрепящи дюканци. Имаше една мама, която е пробвала с мъжа си Дюкан преди известно време за 5 дни, спрели го защото се чувствали зле (между другото тя за 2 дни изяла 17 яйца), въпреки че тя свалила килограм, а мъжа й 4, от тогава тя е вегетарианка. Говориха 2ма доктори, единият противник с тезата, че 1. протеините натоварват организма и 2. на човек дневно му трябват половин кило плодове на ден, което в Дюкан го няма. Вторият беше много балансиран човек - призна, че всички съвременни диетолози включват в режимите си протените за база, каза че протеините имат добро влияние върху хормоналния баланс в организма, но че човек трябва да е наясно със здравословното си състояние, преди да се захване с този режим. Всеобщи изводи на всички участници в дискусията: режимът дава ефект, ако се спазва стриктно и до края, а не както и докогато ни отърва. Дано това да е било всичко.

# 41
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Гледах записа на предаването заедно с колежките и много се радвам от това, което казаха. Защото няма друг режим с толкова озлобени противници, а предаването беше наистина балансирано и в полза на Дюканци. И позитивно. За Валя няма да казвам, сигурно вече много преди мен са се изказали. След коледната среща си станала още по-готина и фина мадама!  Heart Eyes

Аз пък влизам специално за да се изфукам, ама много да се изфукам. Моето Наде е изкарало 5,71 на предварителния кандидатстудентски изпит в УНСС вчера. Благодаря ви за подкрепата и стискането на палци, имаше защо. Много се радвам, а девойката още повече - вече се черпи с компанията.  Laughing И аз ще се отпусна тази вечер с чаша вино поне.  Crazy

# 42

Колкото до кафетата не мисля, че 4 са толкова много, освен това съм сигурна, че е по-добре да изпиеш 2 нормално силни кафета с правилната доза кафе, отколкото колкото и да било дълги кафета с ниска доза кафе и много вода преминала през него. Когато се прави кафе в машина и не се спазва дозата, кофеина е в много по-голяма доза и доста по-вреден. Другото в което съм абсолютно убедена, е че кафето помага за доброто храносмилане. Аз лично от около 4 месеца не пия никакво кафе, но не поради някакви здравословни причини, а просто вече не ми харесва. Ако искате да намалите кофеина, може просто да добавите мляко, а за да направите кафето дълго и в същото време да не промените истинския му аромат и вкус е по-добре да добавите топла вода, а не тази, която ще премине през него в кафемашината.

Аз не съм кафеджийка и на мен 1 кафе на ден ми е предостатъчно. Ако реша да пия, защото има дни и седмици, когато изобщо не го помирисвам. Но и аз съм чувала от доста места, че дългото кафе е много вредно и този който не обича силно кафе трябва да си го допълва с гореща вода. Лично аз си го допълвам със студена, защото го предпочитам студено.

Тони, защо да не е режимно пуешкото?  newsm78 Забранено е месо от птици с плосък клюн, но пуйката си е с остър - като кокошката.

Нефертали, някои момичета свалят повече през смесените дни, а през протеиновите задържат.

Грешката е моя .Ставаше въпрос за патешкото ,не за пуешкото.Щото се сетих че преди време ми казахте да не го ям ама то беше за патешкото. Embarassed ooooh!
Didranad-поздравления за умното ти момиче .Браво!Много се радвам!Все така да има успех навсякъде!  bouquet

# 43
 waveyОТЧЕТ 8дни -3кила.Почва да ми личи Embarassed

# 44
  • Велико Търново
Браво на Валя   Hug Hug Hugстрахотно предаване се получи естествено в плюс на Дюки ,но да незабравяме ,че благодарение на форума успяваме поне при мен е така ,защото преди години четох ,четох книгата но уви нямаше с кого да споделя както тук при Вас и много Ви обичам и много гушкания на всички дюканци  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт