За лятото вместо сладолед Дюкан ми казва - вода и обезмаслено мляко с лед - 226

• 43 795
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Дано момичета ,дано да мръдна.Сетих се за още нещо което ме вълнува ,а то е свързано с изварата.Вероятно сте го дъвкали този въпросно не ми е ясно .Изварата трябва ли да е обезмаслена ,както пише например на "Мароне" или всяка извара от суроватка става.

# 46
Обезмаслена трябва да е. Аз използвам на Маджаров, но нека се изкажат и другите момичета.

# 47
Обезмаслена трябва да е. Аз използвам на Маджаров, но нека се изкажат и другите момичета.
Абе.....Имаче тука спорове,ама аз като бях във ВТОРА.....ядях суроватъчна извара главно на Маджаров.....Обезмаслената не ми допадаше като вкус(като талаш е).....Пък и тогава прочетах тази инаформация от тогава "старшите дюканки"(Казваха да не е кашкавалена ,а суроватъчна изварата и аз така гледах...)....Не съм имала проблеми..... Hug Hug Hug

# 48
Аз и обезмаслената понасям, но щом може да е по-вкусно - не се отказвам.  Joy Сега точно съм във втора -май до безкрай и се чудя вече какво да махна от менюто та пак да се раздвижат нещата. (и тоя целулит все ми е като трън в очите  smile3511 )

Одеве можеше да ми дадеш съветче за дробчетата, чели сме за твоите вкусотийки  (аз от тях така сега при вас Joy )

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 22:22 от galle

# 49
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Галле, аз дробчетата ги правя така: нарязвам няколко глави лук на едро, леко ги намачквам с малко сол и ги нареждам на дъното на йенска тенджера. Отгоре слагам дробчетата, овкусени с черен пипер и чубрица. Добавям малко вода и ги пъхам във фурната. Само ги разбърквам от време на време. Тук във форума съм виждала, че ги правят задушени в плик, но още не съм пробвала. Освен това можеш да си направиш супичка с дробчета, кромид лук, моркови и джоджен.

От изварите любима ми е Мероне.

И понеже съм на готварска вълна, да ви кажа какво готвя за утре: борш (с бульон от кокал с малко месо) със зеле, моркови, чушка, зелен фасул. Понеже съм трета фаза, ще пъхна и 2 нарязани картофа. Пуснах малко чер пипер, дафинов лист и сега се носи страхотно ухание откъм печката.

Лека и режимна нощ ви желая, аз продължавам да празнувам повода в къщи.  Laughing

# 50
  • София :(
        Добра вечер  Hug
    Вещи, направо ме изненада с тази тема по обедно време   bouquet. Но пък айрянче не отказвам, въпреки че и сладоледче обичам... Ха дано четвъртата страничка свали поне 2 кила от мен  fingerscrossed, че вече съм си харесама татуто за кръглото 70-то килце, а то някъде се загуби в необозримото бъдеще...  Crossing Arms
     tqna, срахотна си  newsm10
     Lucie, какви ги къдриш ти, душо!? Я се вземи в ръце и мини наистина в трета, че се изтормози с това лутане  Hug
     dani I, много е готино усещането, нали  Wink Аз днес пътьом се сдобих с нови гащи, стига ме е съскала mirka75, че са ми широки дрехите  hahaha
     mihi69, що ли ми е толкова познато усещането... И аз се кандилкам, кандилкам..., сваля едно килце, пък се моткам докато помръдна надолу... Ама не пречи, последните седмици си хапвам основно риба и си свиркам  fiuuuuuu  love001
     Didranad, честит успех на девойката  Hug
     Новите попълнения, и успех!
          Аз май и тази вечер ще си лягам кокошките, като тези образи ще съм

Спокойна, режимна нощ и сладки сънища ви пожелавам  Hug Hug Hug

# 51
  • София-Варна
Didranad.поздравления за детенце,да ти е живо и здраво и все така да те радва!
И аз така приготвям дробчетата,а в дните на ПЗ,добавям и домати!
Аз зациклих нещо,дали защото съм в мц,незнам,ще видим в следващите дни!
Лека вечер на всички!

# 52
  • София
Здравейте,
При мен е застой. Така се надявах още за вчера да видя 8-чката но нещата се лутат между 90 и 91кг . Малко ми е нервно, но вярвам че ще стане. Дали да се притеснявам от това, че в миналото ми (преди 3-4години) имаше един период в който дълго бях на тези килограми. Ако това е причината колко време да очаквам да се лашкам тук- ориентировъчно  Rolling Eyes

Относно пилешките дробчета в плик да се изкажа и аз - това не можах да го ям, и не се и научих както и да ги приготвя. С триците свикнах но след третия опит да преглъщам дробчетата се отказах Laughing

# 53
Валя, благодаря
явно е било интересна дискусия

... но категорично кафето не пречи на диетата.

благодаря за обяснението за еспресото, но то4но тук смятам, 4е грешиш

кофеинът дига нивото на инсулина в кръвта
а инсулинът пре4и именно на отслабването
т.е. многото кафе пре4и на отслабването и да не се прекалява с него, за да има резултат

# 54
 Искам да попитам, според вас или някоя от вас, която е правила диетата да изкаже мнение. Аз попринцип нямам много да свалям, а и не искам да стана "добре" ами искам слаба да бъда. Четох един коментар вече, за 2 месеца 2 килограм, което много не ме устройва. Сега съм 56 и искам поне 7 да сваля, като съм висока 167. А калкулатора ми показа 53. Та дали тази диета е подходяща за мен или май ще трябва нещо по-строго да си избера  ooooh!

# 55
  • София
Искам да попитам, според вас или някоя от вас, която е правила диетата да изкаже мнение. Аз попринцип нямам много да свалям, а и не искам да стана "добре" ами искам слаба да бъда. Четох един коментар вече, за 2 месеца 2 килограм, което много не ме устройва. Сега съм 56 и искам поне 7 да сваля, като съм висока 167. А калкулатора ми показа 53. Та дали тази диета е подходяща за мен или май ще трябва нещо по-строго да си избера  ooooh!

Мирчева90, тук всички сме правещи режима, не само сме слушали за него.  Mr. Green От всичко, което поне аз съм прочела, съм разбрала, че колкото по-малко килограми имаш за сваляне, толкова по-бавно ще ги пребориш в сравнение с друга жена същото тегло в излишък. Примерно, ако ти имаш да свалиш само 7, можеш и да ги сваляш за 2-3 месеца, докато някоя друга жена със свръх тегло от 30+ кила ще свали твоите 7 за по-малко от месец.

Като гледам възрастта ти и ръста ти, калкулаторът пак доста килограми за сваляне ти е дал, да не би пък да имаш прекалено нереалистични цели, които си поставила като параметри? Но това си е твоя работа, де. Този режим е както за хора с огромно тегло, така и за хора с малко килограми за сваляне - въпрос на усещане за това, на което искаш да се подложиш. Тук ти се предоставя възможността да го направиш с ядене, на други диети - с глад.

# 56
Май ще се видя в приключение в ПЗ дните - много малко зеленчуци обичам печени или сварени, а и не всички обичам.  ooooh!
В предишната тема някой беше споменал, че си е купил нещо за подправяне на салатки, та какво си е купил?  Laughing
Има ли ограничение в приеманото кисело и прясно млекце?

# 57
  • София
Май ще се видя в приключение в ПЗ дните - много малко зеленчуци обичам печени или сварени, а и не всички обичам.  ooooh!
В предишната тема някой беше споменал, че си е купил нещо за подправяне на салатки, та какво си е купил?  Laughing
Има ли ограничение в приеманото кисело и прясно млекце?

Хей Кома! Защо не ядеш зеленчуците сурови newsm78 Защо печени или сварени? Подправят си салатките някои с парафиново олио и оцет, други си правят винегрет, въобще хиляда дресинга можеш да намериш в книгата ... ма нещо готово и режимно надали ще намериш
Прясното млекце е до 250 гр на ден, и общо всички млечни (в т.ч. прясно, кисело, извара) не трябва да надвишават 1 кг.

Дидранад  Hug Честито!

Валя  Hug ти си моята гордост!!!

Мастерче, Тони, Шуши, Тяна, Мименсита  Hug Hug Hug Благодаря ви за загрижеността, но ...
Няма пък да вляза в трета!  smile3533 newsm47 smile3533
Аз не влязох като бях 68, та камо ли сега да вляза на 75!!! Както викаше баба ми "Що е лудо, се е наше" hahaha

# 58
Пак привет  Laughing
Разписахте ме с това предаване та спирка нямам  Mr. Green, но не мога да не отправя личен поздрав към Нелсън, Дидранат (Честито на дъщеричката ти   bouquet усещането на горда мама е невероятно нали.Да ти е здрава и само радост и занапред да ти носи), Биборана, Мис Марпъл и разбира се Вещи   bouquet
Браво момичета много ми харесаха изказванията ви относно режима   bouquet Радвам се, че ви "познавам" и със всеки изминал ден съм благодарна, че като за първа диета в живота си избрах най-подходящата.За мен на 100%. Аз лично не я препоръчвам тук на всеки, защото е много отговорно, но ако някой се интересува помагам.Интересното е, че без да искам станах пример за сполучливата диета на Дюкан тук в нашия район заедно с една приятелка, която започна мъничко след мен и успя да ми осигури книжката.Засега и двете поддържаме  килцата.Тя изглежда прекрасно.Имаме напоследък поне 3-4 последователки и то много успешни.
Аз лично се чуствам прекрасно.Нямам абсолютно никакви странични ефекти, но и си бях доста стриктна точно поради страха да не си навредя, че тук не е лесно да ходиш по лекари.Сега съм решила лятото да си направя абсолютно пълни изследвания в България и ще докладвам  Laughing

Дългичко стана извинете ме.Искам да дам кураж на новите момичета с уговорката да спазват режима както си трябва  Peace

Желая ви успешен режим, хубава седмица и красива пролет   bouquet

Филюдка ми липсва  Hug Къде е, как е  newsm78 и Смайлис  Hug и Немското цветенце  Hug и много други заслабнали и зачезнали  Grinning

пп.Мименситка мерси  Hug няма да дочакам кафето ти за добро утро, че много ми се доспа  Grinning Heart Eyes

# 59
Привет и от мен  Hug Hug
Нещо не мога да спя и си викам... айде да вляза да се разпиша.  Shocked
Днес наистина много хубава бях на работа, но май ме урочасаха и си тряснах главата на вратата на багажника и чурна кръв и такива ми ти работи. Пак добре че беше вечерта, но аз си ходих на кафе с една приятелка със кръгъл лекопласт на средата на челото. Колям кеф и хич не ми пукаше. Снимков материал няма да прилагам за сега...
Ние тук почиваме на 25ти, на 2ри и на 4ти. В България кога са празници сега по Великден? Аз съм се навила да си идвам, че да си почина, за повечко и да се дръпна малко от тук... newsm78 newsm78
Филюдка я чух оня ден за малко че тя няма Интернет и .... #2gunfire
Айде че пак да се опитвам да заспя (нещо стомаха ми не е наред и за това съм така).

Общи условия

Активация на акаунт