Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 28 495
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
Изгледах го! Хареса ми! Много драматичен, но имаше и свежи моменти. Дийн като каза - "Awesome! Another horseman - must be Thursday." Щях да се задавя от смях.  Laughing

Аз понеже не четох спойлери за този епизод, но любопитството си ме гризе като мишка парче сиренце, та да питам някой и друг Конник появява ли се? Laughing

Само ни преразказаха какво е правил един от тях, на живо не го видяхме.

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 16:36 от Злата с метлата

# 151
Аз тогава Ще се срамувам, че не чувствам така "влюбено" в двамата калпазани.
ВъздиШам 4470, припадам  smile3544 по тях, но и по много други актьори и Убавци  Embarassed Embarassed Embarassed

# 152
Impala, Impala, само ни хвърли прах ти в очите с тези изказвания за "претръпнала съм" "не ми действат по този начин" и тем подобни. Какво излиза сега:
Аз все пак ‘съм’ Chevy Impala ’67 – класическа, вярна, незаменима, нещо като дом и за двамата, и така трябва да бъде.
Където и да хойкат двамцата, накрая пак при теб ще се върнат, а ти мацки на задната седалка не пускаш, а!  Wink Laughing

# 153
  • Разпиляна във въображението
Изтеглени филм и субтитри. Моя днес е на рожден ден на колега. Пускам на малките "Ну, заяц.....", а за себе си новия епизод с абсолютно зашеметителния и невероятно сексапилен ловец на свръхестествени същества и приемно тяло на Михайл, т.е. .... с Дийн Heart Eyes.

# 154
Напълно ме прозря, Злата с метлата, ПАК!!! Това сигурно е заради вещерските ти способности. Обаче ‘Импалата отвръща на удара’  Twisted Evil  bowuu !

# 155

По този начин може до утре да ми "отвърщаш на удара"  Laughing Ще понеса без гък да кажа всичкити ти удари (ще се чуват само по някоя въздишка, спорадични стонове и от време на време - мррррррр)  newsm53

# 156
МЪРРРРРРРРР! Impala, от къде ги вадиш тези снимки? Припадам!!! (Ще се свестя след малко и ще пиша пак Simple Smile

# 157
  • Разпиляна във въображението
Не знам откъде ги вади, но да не спира Whistling

# 158
Ох, налага ми се да скрвернословя, обаче този епизод изобщо не ми хареса. Rolling Eyes Беше ми муден и скучен и после гаден и изобщо не смятам да го гледам повторно Rolling Eyes Айде, от мен да мине, ще го изгледам още веднъж с надеждата да си подобря мнението за него.

# 159
  • София
Fairy за мое огромно съжаление съм напълно съгласна с теб.... Confused  особено след толкова дълга почивка и очакване...много разочароващ Rolling Eyes

# 160
  • В средата на времето
Изгледах го Grinning Харесах си Дийн и погледа му от скрийншота, който Дейна пусна днес сутринта, Дийн в гардероба с Боби Laughing и Сам и физиономиите му, когато трябваше да се доближи до онази бабичка Joy А, и Сам и Дийн в колата, когато Дийн казваше как ще трябва да се върне в къщата на Боби (ма това по-скоро пак от хумористична гледна точка)
Иначе изобщо не се трогнАх Rolling Eyes Уж трябваше да е емоционално, а епизодът нищо не предизвика в мен Crazy

# 161
  • Велико Търново
Ох, налага ми се да скрвернословя, обаче този епизод изобщо не ми хареса. Rolling Eyes Беше ми муден и скучен и после гаден и изобщо не смятам да го гледам повторно Rolling Eyes Айде, от мен да мине, ще го изгледам още веднъж с надеждата да си подобря мнението за него.

Peace

# 162
  • Някъде в търсене ............
Изгледах го Grinning Харесах си Дийн и погледа му от скрийншота, който Дейна пусна днес сутринта, Дийн в гардероба с Боби Laughing и Сам и физиономиите му, когато трябваше да се доближи до онази бабичка Joy А, и Сам и Дийн в колата, когато Дийн казваше как ще трябва да се върне в къщата на Боби (ма това по-скоро пак от хумористична гледна точка)
Иначе изобщо не се трогнАх Rolling Eyes Уж трябваше да е емоционално, а епизодът нищо не предизвика в мен Crazy

И нищо друго   Rolling Eyes, странно усещане за прдстояща загуба на Боби ми остави Cry

# 163
Хайде да си кажа и аз. Освен изборените от Изи забавни моменти ми харесаха и още няколко - зомбито-данъкоплатец; Дийн, който въздъхва, че щом има нов конник сигурно е четвъртък; шерифката, която позна гласа на Боби и сконфузените физиономии на Сам и Дийн от този факт  Laughing Хареса ми накрая как опаткатха зомбитата с по един изстрел в главата, какво да се прави - обичам екшън и пукотевици да има  #2gunfire Embarassed За емоционалната страна на епизода - мен ме развълнува, но не историята на Боби, а по-скоро драмата на Джим Бийвър, който е загубил жена си преди няколко години. Представих си какво би ми било на мен, ако ми се наложи да изиграя подобна роля и чувствата и спомените, които би разбудило подобно преживяване. Не казвам, че на Джим се е чувствал по този начин, защото няма как да го знам, просто аз се замислих за това докато гледах днес и ми стана мъчно от хипотетичната ситуация. Мдаа, сега като прочетох какво съм написала излиза, че съм страшна drama queen  Thinking, но държа да отбележа, че не винаги съм такава. Например сцената със смъртта на Джо и Елън изобщо не ме трогна  Rolling Eyes  Явно днес ми е било ден за драматизиране  Grinning

# 164
Добро утро Grinning

Като една същинска работлива пчеличка излетях рано сутринта от кошера, събрах мед и идвам да го споделя с вас Laughing

Видео клипчета от следващия епизод

Него го очаквам с огромно нетърпение Grinning

Приятен слънчев топъл ден на всички ви  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт