Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 28 569
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
Ее, Дестиел, при такъв десктоп как искаш мъжът ти да ти помага в превеждането Mr. Green ? Ще ви преведа причините, за да не се мъчите и ще ги постна тук.
Btw, моят също мрънка по мъничко като ми види десктопа, но аз скромно си слагам само "облечени" снимки на Дийн и то предимно такива, на които ми харесва погледът му, например това:

# 406

DESTIEL тази снимка реална ли е или е фотоШоп. Ако е реална  smile3556 smile3544.
Извинявам се, много съм некултурна ..... Добро утро/ ден на всички .........   bouquet

# 407
Добро утро и от мен Coffee
DESTIEL, ето превод на 10-те причини фенките на Сам и Дийн да се превръщат във фенки на Кас. Simple Smile Само да спомена, че првевждам не защото и аз мисля като авторката на статията, Grinning Аз съм си Dean Girl до край!! (С изключение на случаите, когато хвърлям и по един недискретен поглед в градината на Сам). Mr. Green

За тези от вас, които се чудят защо момичетата на Сам и Дийн постепенно се превръщат във фенки на Кас, ето и моите 10 причини:

10. Шлиферът – Защото никой не може да носи шлифер като Кас, никой. Дори и Томи Лий.

Виждате ли, дори и Кас знае, че е по-готин от Томи

9. Джими Новак – можете ли да си представите мъж по-голям сладур от Джими, който би бил приемно тяло на Кас?

8. Казва се Кастиел! – Много се извинявам, но мисля, че има НАЙ–СТРАХОТНИЧЕСКОТО име в цялото шоу! (Дори не мога да измисля по-страхотна дума, която да го описва точно).

7. Няма си никаква представа за света – Понякога е толкова ненаясно с нещата, че чак е сладък. Например, когато не разбираше защо хората лъжат, когато искат да стигнат до истината и Дийн му каза: „Кас, така се става президент!”

6. Толкова е сериозен, че чак е смешен - "Това не е смешно, Дийн. Гласът каза, че нямам повече минути за разговор” Смях до сълзи!! Нужно ли е да споменавам повече?

5. Красиви очи – Неговата запазена марка са сините очи, които си съперничат само с погледа на малко кученце, който умее Сам

Сам: „Защо ми крадеш фенките, Кас?”

4. Лоялен е – Е, добре, признавам си, че бях вбесена, когато освободи Сам от мазето на Боби в сезон 4, но накрая отново се появи, за да не загуби приятелстото си с Дийн. Аууу!
Освен това в сезон 5, епизод „Краят” (The End) Действието се развива в бъдещето и Кас все още е там, неотлъчно до Дийн, готов да се бие, дори и ако планът на последния е безразсъден (много ми харесва тази дума, когато я казвам се чувствам някак си „умна”). Между другото, това се отнася само до Дийн от бъдещето! Истинският Дийн никога не би пожертвал живота на приятелите си и особено на Кас! (добре, успокойте се сега и дишайте!) 

3. Приятел е на Сам - "Защото Сам е мой  приятел" Това не е ли най-сладката реплика, фенки на Сами? Хайде де, той беше готов да убие старата си приятелка ангелът Анна (Мир на праха й!  ) само ако се беше опитала да се доближи до Сами.

2. Той е АНГЕЛ!! – Сграбчи здраво Дийн и го измъкна от небитието. Е, вие фенките на Дийн, няма ли да го заобичате заради това му дело?

Дийн: "Ох, Кас! Това ужасно ме заболя!”

1. А ето я и причина номер едно (или поне за мен) – МИША КОЛИНС!!♥♥♥

♥♥ Миша Колинс ♥♥

Честно казано, не е защото е толкова ПРЕКРАСЕН, какъвто изцяло си е! Защото ако ставаше въпрос само за външния вид, нямаше да се задълбочавам чак толкова в анализиране на гароя му през целия сезон 4! :О
Понякога се чудя и на себе си колко „сляпа” мога да бъда в някои случай Grinning
Мисля, че Миша е супер забавен, много интелигентен (той е специалистът по граматика в „Свръхестественото”) и е изключително талантлив актьор (спомнете си епизодът „Rapture” (Екстаз) от сезон 4 – гледайки как Миша играе едновременно Джими и Кас, имах усещането, че гледам двама различни актьори), освен това е малко шантав, доста странен, саркастичен и е от типа актьори, които наистина обръщат внимание на феновете си! Дори веднъж е изпратил домашен шоколад на една от фенките си (ето и линк:  http://www.fanpop.com/spots/castiel/links/10996750/title/angel-food-misha-sends-handmade-chocolates-fans), където се обяснява защо тази супер-щастливка, на която ми се ще да можех да открадна пратката от пощенската кутия) е получила домашно приготвените „топки акó” на Миша (това са си негови думи, не мои!) Grinning

между другото, мисля че всички от екипа на SPN са загрижени за мнението и отношението на феновете, но в момента говорим само за Миша Stuck Out Tongue

Забележете, че единствено споменавам външният му вид в точка 5 – Красиви очи и когато казвам, че е ПРЕКРАСЕН!! Но той си е такъв. Но не това са единствените истински причини защо се превърнах във фенка на Кас. Наистина, в който и форум да пиша, споменавам, че той е готин, защото си е такъв Heart Eyes Тези 10 причини го показват, но предпочитам предимно причина номер 1. Благодарна съм за деня, в който попаднах на това видео в YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=cclQFG7Quk4 , регистрирах се в twitter и разбрах колко страхотен е Миша Колинс. Още повече се радвам на това, че миналия месец от скука се захванах да ровя в някои стари сайтове, които съм си запаметила и така попаднах на Fanpop, където открих още толкова много фенове, обсебени от Supernatural и Кастиел. Те ме карат да се чувствам „нормална” за това, че толкова много харесвам сериала и неговите герои. D

♥♥Момчета, страхотни сте!! Благодаря ви.♥♥

Добре, това прозвуча малко сякаш слизам от сцената на рок концерт, но момчетата наистина са невероятни! Heart Eyes

A ето го и невероятният разтърсващ Кас!

# 408
  • Разпиляна във въображението

Това ми трябваше. Точно този поглед стоях да го погледам и да се насладя. Просто .... ох, припад. Дали някъде може да се намери с по-добро качество? На лаптопа ми се размазва.

# 409
Дейна, благодаря ти за труда да преведеш нещата за Кас  bouquet Мен таман ме мързеше да ги чета, щото нали, ясно е, че аз няма шанс да изоставя градината да буреняса, но като ги видях, че си ги превела и ги прочетох Laughing

Айде, ще бъда добро момиче и ще ви сложа малко снимки на Джаред, да му се порадвате Grinning

# 410
Добър ден и от мен!

а и чакай да "върна удара" с нещо, което знам, че няма как да не те изкуши - Алек по хавлийка Mr. Green :
.............и една снимка, която умишлено не я публикувам като картинка, а само като линк

Дейна, аз снимките ги видях чак сега, но и да ги бях видяла снощи пак щях да понеса удара. На такива удари мога много да нося  Mr. Green Даже ако ги бях видяла може би щяха да насочат сънищата ми в една много желана посока, за съжаление все още недостигната. За старанието да преведеш получаваш 6++   bouquet Hug. Добре, че си ти, че мен страшо ме мързи и само ги пляскам линковете.

Това ми трябваше. Точно този поглед стоях да го погледам и да се насладя. Просто .... ох, припад. Дали някъде може да се намери с по-добро качество? На лаптопа ми се размазва.
Веднагически получаваш. Заповядяй!

bicho malo, извинявай, че те нарекох ненеситница, не бях права! Ти си просто една ценителка на мъжката красота  Wink (както всички нас  Mr. Green).

DESTIEL, ти пък си намерила какви снимки да слагаш за десктоп  Shocked Не така, по-дискретно го давай ако искаш да ти се превежда  Grinning. За снимката на Миша, който си сваля дънките, мисля, че е фотошоп.

# 411
Dana_Scully, много ти благодаря за превода   bouquet lovekiss

bicho malo, не знам дали е реална снимката, малко да не казвам доста ме съмнява да е истинска, но това не ми пречи да и се наслаждавам и да се отдавам на скверни мисли и желания  Laughing

Злата, аз с тия снимки нахъсвам мъжлето си за тренировки, от как съм ги пльоснала тез снимки, мъжът ми всеки ден прай лицеви опори и коремни преси Laughing , но ще се възползвам и от снимката на Дейна Simple Smile

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 13:07 от DESTIEL (ненаситница)

# 412
Ето още един спойлер за еп. 100 със снимки, на които се вижда, кое е това "познато лице", което ще се завърне. Тъй като Фейчето вече го написа в бяло, който е чел този неин пост, вече го знае. А който не иска да знае - де не гледа снимките  Naughty - http://www.tvovermind.com/nggallery/post/photos-supernatural-5-1 … de/image/5523#ngg

А buddytv са организирали някаква супер секретна игра, целта на която е да се разбере какво е посланието, закодирано в слайдшоуто 100 Memorable ‘Supernatural’ Characters -  http://www.buddytv.com/articles/supernatural/super-secret-supern … l-100t-35784.aspx. Успех! Аз ще се пробвам да го разгадая, но няма да се регистрирам.

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 13:23 от Злата с метлата

# 413

Злата се е погрижила да ме изпревари с по-доброто качество. Grinning А както си личи (забележете, че снимката е принтскрийн стоп-кадър от Vista Media Player-ът), аз също умишлено го спрях, за да се насладя на погледа Simple Smile) После естествено този поглед ми краси декстопа цяла седмица Simple Smile

Мерси за адмирациите за превода. Не се смейте много, плс, ако някъде съм допуснала повторения - мързеше ме да го чета втори път .: )

# 414
 Joy Joy Joy
Не е истина! Аз си мислех, че само у нас е разпространено кръщаването на децата на името на любим герой от сапунка, но се оказа, че далеч не е така - http://popwatch.ew.com/2010/04/09/baby-names-sookie-castiel/. Оказва се, че доста фенове на True Blood и Supernatural си кръщават децата Суки и Кастиел. Това били двете най-популярни имена за деца за 2010  Shocked. Както правилно са казали в статията - The geeks shall inherit the earth, indeed.  Joy

# 415
Ейй, наистина имало луди родители по този свят безкраен! Joy hahaha Прочетете и коментарите след статията, някои хора наистина нямат акъл - да си кръстиш детето Кийфър (на Кийфър Съдърланд) ми се струва меко казано идиотско. Та това си е име за куче. Grinning Апък Суки (от Суки Стакхаус от "Истинска кръв") ми звучи като име за някоя сиамка... Grinning
Аз също си падам малко луда, но не и по отношение на имена на проекто-децата. Миналата седмица се сдобих с три златни рибки и понеже си нямам ни най-малка представа от какъв ли пол може да са (още са малки), естествено можете да се досетите как се казват Grinning Mr. Green Засега Сами е най-едричък и жизнен, постоянно плува насам-натам и яде като за световно. Дийн и Кас са по-скромнички, но имам известни съмнения, че след време ще ми се наложи да ги прекръстя на Мадисън и Дейна, евентуално Mr. Green

Злата, Злата, виж хората какви идеи за филмови имена имали  Laughing. Унас пък за миналата година топ 3 от мъжките имена, заимствани от сериали, бяха (за огромно мое съжаление) Онур, Мехмед и още някаква друга турска глупост! Защо хората не гледат Supernatural? Grinning, Би било сладурско да минеш из парка и да чуеш някоя майка как си вика детето: "Сами, ела тук" или "Дийн, не се катери по пързалката". Grinning

# 416
Че аз още отдавна съм си заплюла Самуил за проекто-синчето, дори бях мараканка тогава. Това съвсем сериозно, ако някога имам щастието да имам син, ще бъде Сами. Grinning Heart Eyes

# 417
Стич, за тебе знаем Grinning Аз пък, ако имам син, съм си харесала Симеон и Александър. И в двата случая може да се "префасонира" на Сами и на Алек (без "с" то накрая) . Grinning

# 418
Злата, аз с тия снимки нахъсвам мъжлето си за тренировки, от как съм ги пльоснала тез снимки, мъжът ми всеки ден прай лицеви опори и коремни преси Laughing

Ха-ха-ха! Това е добра идея. Освен и аз да пробвам със "съблечени" снимки, щото с "облечените" явно такъв ефект не мога да постигна  Mr. Green

Горките дечица на хахави родители като тези. Аз не съм им фен на "купешките" имена. Смешно ми става в парка някоя баба като вика след внука си - "Кевине, ела тук!", или Орландо, или Даная, или нещо подобно. Но пък Деян е едно много хубаво българско име, а напоследък ми звучи все по-хубаво  Mr. Green

съм си харесала Симеон и Александър. И в двата случая може да се "префасонира" на Сами и на Алек (без "с" то накрая) . Grinning

Хитруша си тиии!  Wink

# 419
малко весели колажчета

Общи условия

Активация на акаунт