Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 28 557
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
  • В средата на времето
че му е омръзнало вече да пише драматични серии и чака с нетърпение да почне шестия сезон, та да си се върне пак към обичайните хахави комедийни серии.

Ако е такъв 6-ти сезон и аз ще го чакам с нетърпение Laughing (въпреки че май само на мен самоубиващия се мечок хич не ми беше смешен Crazy)

# 451
E, то не може целия шести сезон да е хахав. Ще има, сигурно, една-две по-щури серии, както е било и досега, но едва ли ще го обърнат на комедия.. Все пак нали за целта вече излъчват и Ghostfacers като отделно шоу. Grinning Чудя се дали нашите момчета ще се появят там като гостуващи звезди. Simple Smile

Като говорим за Гостфейсърите, ето и официалния им сайт: http://ghostfacers.com/ Забавен е, направили са нещо като подобие на supernatural wiki-то, качени са клипчета и снимки от кънвеншъните и доста допълнителни материали. Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 11:45 от Dana_Scully

# 452
Хехехе, Злата страхотни клипчета си качила Hug, особено Hair, попиках се от смях Grinning

аз вижте какво клипче видях, не е като предните, но ми беше смешно

http://www.youtube.com/watch?v=B2hQ60r-aQg&feature=related

# 453
Като говорим за Гостфейсърите, ето и официалния им сайт: http://ghostfacers.com/ Забавен е, направили са нещо като подобие на supernatural wiki-то, качени са клипчета и снимки от кънвеншъните и доста допълнителни материали. Simple Smile

Дейна, мерсаж! Много са яки гоустфейсърите. И аз като Корбит си падам по Ед  Blush  Grinning

# 454

Дейна, мерсаж! Много са яки гоустфейсърите. И аз като Корбит си падам по Ед  Blush  Grinning

Аз пък си падам по другия, Mr. Green, май се казваше Хари. Wink

# 455
Намерих едно интервю на Джаред от януари 2008 г. Лелей, колко е хубав там! Къде съм бляла до сега и не съм го гледала  ooooh! Аз по принцип не го харесвам с любимите му шапки идиотки, но тук е великолепен. А най ми харесва накрая като почна да заеква и да обяснява, че не е секс-символ и изобщо не се вижда като такъв, обаче е ласкателно  Laughing - http://www.youtube.com/watch?v=a47Sdpqngu4

# 456
  • В средата на времето
Лелей, колко е хубав там! Къде съм бляла до сега и не съм го гледала  ooooh!

Shocked ooooh! Бърже некой да върне Злата в правия път! Joy
Пуснала си се по пързалката на Стадиона, която обаче води директно в градината на съседките Laughing Гледай да не заседнеш някъде там Grinning Wink

Сега изгледах двете клипчета, които пусна днес сутринта. Жестоки са! Grinning Channel Surfing rocks! Mr. Green

Dana, все още с глуповата, но щастлива усмивка на лицето искам да ти кажа, че изгледах пеещият Дженсън от твоя подпис... smile3544 Какъв глас, ех какъв Two Hearts Претоварва ми сетивата тоз човек Laughing

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 13:36 от Izida

# 457
Shocked ooooh! Бърже некой да върне Злата в правия път! Joy
Аз от правия път толкоз лесно не се отклонявам  Naughty
Имах предвид - къде съм бляла до сега и не съм гледала самото клипче. Джаред, че си е хубавец е ясно, ама докато не си турна неговите устни в подписа не се притеснявяй, че ще напусна стадиона.  Mr. Green

# 458
  • В средата на времето
Аз от правия път толкоз лесно не се отклонявам  Naughty
... ама докато не си турна неговите устни в подписа не се притеснявяй, че ще напусна стадиона.  Mr. Green

Whistling добре, отдъхнАх си Joy

# 459
Aйде и аз да се отчета с клипче за двамата  братя Wink

# 460
А най ми харесва накрая като почна да заеква и да обяснява, че не е секс-символ и изобщо не се вижда като такъв, обаче е ласкателно  Laughing

И аз на това много се смях Joy Как почна да пелтечи милият, голям зор, голямо нещо Laughing

# 461
  • В средата на времето

Чета в темата назад, за да видя какво сте писали за последните две серии... Дейна, активна Мараканке, искам и аз такъв десктоп, моля Laughing

# 462
Хехе, Изида, веднага получаваш такъв десктоп - ето го:

Клипчето, което ми е в подписа, ми е любимо! Мога да го гледам по 100 пъти на денонощието и всеки път съм от влюбена по-влюбена Heart Eyes !!!

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 14:47 от Dana_Scully

# 463
Днес явно ми е Джаред-ден. (Изи, споко!  Wink) Намерих разни стари негови снимки, които не бях виждала. То на Дженсън не остана снимка невидяна и видео неизгледано и затова сега се заплесвам по такива на Джаред.

24 юли 2004 - Пристигане в Бризбейн, Австралия заедно с Парис Хилтън

16 април 2005 - Снимка от сватбата на Чад Майкъл Мъри и София Буш (цък за голяма)

04 май 2005 - Пристигане в WB Morning Show studios (На последната снимка цък за грамадна)

18 май 2006 - Пристигане на CW Upfronts (цък за грамадни)

26 август 2007 - На тръгване от Teen Choice Awards (цък и на нея)

И още няколко със Сандра от 14 август 2008 докато се разхождат в Мауи

Тази не е ясно кога е снимана, но е невероятна - комбинацията от шапка идиотка и джапанки е убийствена  hahaha (цък и на нея)

# 464
  • В средата на времето
Хехе, Изида, веднага получаваш такъв десктоп - ето го:

Благодаря Hug Много съм завеяна. Crazy То и тази картинка дето цитирах става за тези ми нужди, ама кой да се сети да цъкне върху нея за по-голяма Crazy Laughing

В Мауи като е такава голяма жега, Джаред какво се е навлякъл с тая ризка Laughing На мен Джаред с шапки-идиотки ми харесва Peace
А на последната снимка наистина е много....много...ами такова...нестандартен Crazy Laughing

Общи условия

Активация на акаунт