Клуб на готините баби-95

• 43 230
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Фурия, да той е. Може ли да пишеш към колко часа беше за прическите. От салона не участва никой, само Гого. Това бил съвместен проект с Капанов. Ако се сетиш кота го дават ще го гледам др. събота.
За булгура - не съм яла никога. Спомням си, че баща ми често искаше майка ми да му сготви, а тя отказваше и мърмореше. Майка и такова нещо не е правила, тя не знаела как, било турска манджа. Но тя си беше особенна - никой не можеше дая накара да пробва нова рецепта или продукт. Все се каня да си купя, виждала съм булгур в супера. А киноа и амарант от къде се купуват в София? Скоро си купи елда и пробвах накисната със сирене. Уж диетично , вскички свалят кг. Ама аз нищо не свалих.  Mr. Green

# 136
И ние с Бори хубаво се разходихме, първо бяхме в Технополис, той си купи слушалки за компа, че старите ги потроши. После отидохме в МОЛ-Варна, хапнахме в Макдоналдс-а бургер, картофки, кола, че и сладолед, той игра на игрите, а баба му седна на "стола за масаж" за две разтривки. Много е приятно и си тръгнах освежена.
Жалко, че не можем да си позволим, макар и по-малки, такива уреди и в къщи! Ако можех да си купя, сигурно щях да плащам и "данък лукс"! Joy
Фурийче, много се радвам на резултатите на Фенчо, нека всичко да ви е на 6666666666..... Утре и двамата по едно за отскок от нас! Laughing
Дано на Велики понеделник и Римар да се похвали с резултат 66666666666.....

ЧЕСТИТА ЦВЕТНИЦА, ЧЕСТИТА ВРЪБНИЦА, МОМИЧЕТА!

Случката с арменското семейство е съвсем актуална за днешния празник!
Аз не ги познавам тези хора, но винаги с умиление си я представям бабата с цветенце в ръка, как и мирише не на нещо друго, а на Зерон! Явно много са се обичали.....

Л  Е  К  А    Н  О  Щ , че ми замириса не на Зерон, а на възглавница!  Joy

# 137
  • София
ЧЕСТИТА ЦВЕТНИЦА! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ-ВИЕ И ВАШИТЕ БЛИЗКИ!

Фурийка, радвам с е за Фенчо. Дай Боже и при нас после резултатите да са добри .
Танче, добре си  релаксирала.
Тук вали един пролетен напоителен дъжд.

# 138
  • София
Добро утро, сладурани!

Честит празник на всички носещи име на цвете! Бъдете живи и здрави, носете името с чест и радост!

Тук е дъждовно и мрачно, но да си повдигнем настроението в днешния празничен ден.

Каролине, винаги изпращаш красиви и зареждащи с положителна емоция линкове.

Айша, киноа и амарант има в магазините за диетични и диабетични храни и може би в по-големите супер маркети. Аз съм го купила от диетичен магазин на "Патриарх Евтимий" срещу градинката на НДК.

Фури, радвам се за добрите резултати. Дай, Боже винаги да са такива.

Танче, добре сте си изкарали с внука вчера.  Я, кажи какъв е този стол за масажи?

Римар, изпреварила си ме малко. И аз ви пожелавам късмет.

Миме, слизай  Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 09:48 от marina_todor

# 139
По цветенце за всички носещи имена на цветя

Натиснете тук

http://www.youtube.com/watch?v=PdscAVUFulU&feature=youtube_gdata

# 140
  • тук и там
ЧЕСТИТА ЦВЕТНИЦА!
 На всички, които носят имена на цветя, желая никога да
не увяхват!

# 141
  • София
Честита Цветница! Честит имен ден на всички с имена на цветя!

Аз днес имам рожденник-Жоро навършва 31г.Да ми е жив и здрав,да има всичко,което пожелае!

Честит имен ден на Цветина на Дидиа! Да е жива и здрава и многощастлива!
това е за теб-Дидиа-

Фурийке,радвам се за добрите резултати.Дано и в понеделник Римар се похвали с такива!

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 10:10 от Яжка

# 142
Здравейте момичета.При нас е мрачно времето ,но още не е заваляло.
Честита ни цветница Честито на всички празнуващи.Бъдете здрави и много щастливи.

Яжке,честит ти рожденик.Да ти е здрав, много да те слуша и радва.Почерпах се от всичко.

И моя брат има днес рожд.ден.Става на 43  
 Да ми е здрав и много щастлив.

# 143
  • София
Яжке, да ти е жив и здрав Жоро! Да ти носи само радости и с обич да топли душата ти!
А на него здраве, сибирско здраве, любов, еврейско богатство и много пътешествия по непознати земи.

Светле, да ти е жив и здрав брат ти! Да се обичате много и само радостни моменти да изживявате заедно!

Честит имен ден на дъщерята на Дидия. С гордост и усмивка да носи името си!

# 144
  • София
   Светле,благодаря ти за пожеланията! Честит рожден ден и на брат ти! Да е здрав и много щастлив!
  Светле,тези са за теб-

# 145
Честита Цветница, Връбница! На всички с имена на цветя, да са живи, здрави, красиви като цветята!

Честит имен ден на Цветина на Дидия! Здраве, щастие, късмет и много любов!

Честит рожден ден на сина на Яжка и братчето на Светла!
 Да са Ви живи и здрави рожденниците, да им се сбъднат най-съкровените желания!

# 146
  • София
Честито и на рожденниците - на Яжка и Светлето. Чудесен двоен празник. Да са здрави и да постигат всичко, за което мечтаят.

Дидиа, къде сиииииииииии? Честита ти именничка !

# 147
  • София
marina_todor, Яжка, didi***, nadejda_572, rimar (+ 1 Скрит/и)

да запазя ли  маса  Joy

# 148
  • София
Може, може Laughing

# 149
  • София
Честита Цветница!
На всички си имена на цветя желая здраве, щастие и сбъднати мечти!   bouquet
Яжке, Светле, честит рожден ден на близките ви.
Да са живи и здрави.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт