въпрос за транспорт

• 7 184
  • 10
  •   1
Отговори
  • Sofia
искам да ви попитам как най-бързо мога да стигна от бул. българия до ул.кукуш с градски транспорт?

# 1
Вафличка с 74 не става ли?...не не става  Rolling Eyes...чудя се с 83  newsm78

# 2
Маршрут с градски транспорт http://www.sumc.bg/routes
Системата дава добри предложения.

За конкретния случай дава резултат:
бул. България - ул. Кукуш
Вървите до спирка Бул. България
От спирка Бул. България хващате автобус 83 до спирка Западен парк
От спирка Западен парк вървите до крайната точка

# 3
Маршрут с градски транспорт http://www.sumc.bg/routes
Системата дава добри предложения.

За конкретния случай дава резултат:
бул. България - ул. Кукуш
Вървите до спирка Бул. България
От спирка Бул. България хващате автобус 83 до спирка Западен парк
От спирка Западен парк вървите до крайната точка

Точно такъв сайт ми трябваше вчера, но не можех да намеря, мерси! Grinning

# 4
  • Sofia
/лагодаря за отговорите и за сайта. все пак знаете ли някакъв автобус, който да ходи до Кукуш?

# 5
  Директен автобус няма- пътувам почти същия маршрут вече цяла година.Вземаш трамвай 17 от бул. България и слизаш на Кауфланд- Захарна фабрика.Оттам до Кукуш може и пеш, може и автобус 82 за една-две спирки.
 Впрочем, "Кукуш" е дълга улица, къде точно трябва да отидеш?

# 6
  • София
/лагодаря за отговорите и за сайта. все пак знаете ли някакъв автобус, който да ходи до Кукуш?

Къде по-точно на Кукуш, ако става въпрос на сградите на Мтел, Сименс и т.н., ходят автобуси 77 (спира обаче преди жп прелеза), 82 и 53, но 53 минава на 1 час и ходи към Сточна гара, а 82 отива към централна гара, от Бул. България може с 83 до Константин Величков и после трамвай 11 (или 19) до спирката близо до Пиги'с Хаус, от там пеш са 7-8 минутки. Трамвай 11 (или 19 - те са равностойни в тази част на маршрута) минава и през Овча купел, може от бул. България до Цар Борис по Тодор Каблешков с нещо, не знам какво обаче, май няма такова и от там с трамвай 11. Всъщност варианта с 83 и 11/19 е най-добрият, ако пък сте близо до Тодор Каблешков с 204 до Братя Бъкстон, после пеш до цар Борис и от там с трамвай 19 или трамвай 11. Ако дадете малко повече инфо, ако искате и на ЛС, ще ви кажа как ще ви е най-удобно, бул. България е широко понятие все пак.

Виждам, че имате и трамвай 17, с него явно не е нужно прекачване, тогава това е най-добрият вариант, ако ви е близо на България.

# 7
  • Sofia
трамвай 7 и 17 са ми удобни, от това, което сте писали съм трамвай 17 може да се стигне до там така ли? в такъв случай къде трябва да сляза. Става въпрос точно за тази сграда Антим тауър, където са всички тези фирми от рода да Мтел, Сименс и т.н

# 8
Слизаш на Кауфланд и питаш Laughing

# 9
  • Sofia
ок благодаря ви  Hug

# 10
  • софия
здравейге
налага ми се да пътувам с колата до жк западен парк. може ли да ми кажете евентуален пряк маршрут от ботевградско шосе или цариградско също, тъй като идвам от Ловеч и влизам в София през Богров

Общи условия

Активация на акаунт