Estee Lauder

• 125 167
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
  • София
А някой ползвал ли е коректор дабъл уеър? Има 2 вида - матов и сатенен...

# 331
Аз ползвам коректора, но не знаех, че имало два вида. Трябва да погледна да видя кой е моя. Иначе ми харесва, много хубаво се нанася, но аз не съм особен показател, защото принципно нямам тъмни кръгове. Използвам го за освежаване на погледа, има дви в които дори само него слагам, без да си слагам фон дю тен. Mr. Green

# 332
High art,  аз тоалетно мляко на Бочко никъде не намерих  Rolling Eyes
Bubka,  взех на Гарние тоалетно мляко, но не розовото, а едно за чувствителна кожа, без миризми, оцветители и парабени. Ми или аз не знам как да го ползвам, или то не е май хубаво...

На него пише Бебешко мляко за тяло Simple Smile Има с лавандула и зехтин.

# 333
  • на последния етаж
Иска ми се да пробвам околоочен на марката (в момента съм с All about eyes rich на Clinique, но не ми допада). Ще боря фини линии и подпухване, 30+. Time zone дали е подходящ избор за проба?

# 334
Иска ми се да пробвам околоочен на марката (в момента съм с All about eyes rich на Clinique, но не ми допада). Ще боря фини линии и подпухване, 30+. Time zone дали е подходящ избор за проба?
Advanced night repair, абсолютно е подходящ и универсален. Тайм зоната е подходящ, ако си податлива към бръчки, Resilience lift e подходящ, ако имаш проблем с контура и овисването на кожата

# 335
  • Перник
Здравейте,момичета  Hug Интересува ме мога ли след идеалиста за свиване на порите да сложа направоФДТ или пудра или е добре и кремче да има след него?Питам,защото съм му хвърлила око,но кожата ми е доста чувствителна и ако след него сложа и крем и всичко останало,да не ми дойде много  newsm78

# 336
Здравейте,момичета  Hug Интересува ме мога ли след идеалиста за свиване на порите да сложа направоФДТ или пудра или е добре и кремче да има след него?Питам,защото съм му хвърлила око,но кожата ми е доста чувствителна и ако след него сложа и крем и всичко останало,да не ми дойде много  newsm78
Трябва да има крем, Idealist се комбинира страхотно с Daywear, защото кремът има SPF. И защото това е серум, който неминуемо се нуждае от крем. Отгоре можеш да нанесеш какъвто фдт искаш.

# 337

Чували ли сте, че ЕЛ спират от производство Beautiful Sheer? Това е любимият ми парфюм, купих си го последно преди три-четири месеца и продавачката ми каза, че го спирали Sad

Търсих го и по-разни сайтове, но не го намирам никъде. Има от другите Beyond Paradise, жълтия Beautiful, но не и този, който е розовата консистенция.

Ако сте го срещали някъде, свирнете. много ми е любим

# 338
# 339
  • на последния етаж
Advanced night repair, абсолютно е подходящ и универсален. Тайм зоната е подходящ, ако си податлива към бръчки, Resilience lift e подходящ, ако имаш проблем с контура и овисването на кожата
Благодаря, dirol!
Под "податлива към бръчки" имаш предвид, че все още не са се появили, така ли? Питам, защото една консултантка прецени, че това е подходящия за моя контур крем и ми даде мостра. Но тъй като им нямам особено доверие на консултантките, предпочитам да се допитам и до вас тук. Та се чудя да я ползвам ли тази мостра?!

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 13:17 от Лита

# 340
Благодаря, dirol!
Под "податлива към бръчки" имаш предвид, че все още не са се появили, така ли? Питам, защото една консултантка прецени, че това е подходящия за моя контур крем и ми даде мостра. Но тъй им нямам особено доверие на консултантките, предпочитам да се допитам и до вас тук. Та се чудя да я ползвам ли тази мостра?!
Разбира се, ползвай я  Simple Smile Под "податлива към бръчки" имам предвид, че има кожи, които се свилчат по контура, а не се сбръчкват. И такива, които цял живот не им действа гравитацията, пък се сбръчкват.

# 341
много добра фирма, аз ползвам фон дю тен и е страхотен

# 342
  • София
Трябва да има крем, Idealist се комбинира страхотно с Daywear, защото кремът има SPF. И защото това е серум, който неминуемо се нуждае от крем. Отгоре можеш да нанесеш какъвто фдт искаш.
"Трябва".... Щото някой така бил казал. Пробвай при теб как ще се получи. Аз лично установих, че при мен фдт издържа перфекто в жегите нанесен дирекнто върху серума (моят е illuminator,  ако е от значение). Кожата ми не пресъхва, а не бих я нарекла свръх мазна, по-скоро смесена.  Peace

# 343
  • Перник
Благодаря,момичета  Peace Моята кожа също бих я определила като смесена,затова мисля да пробвам как ще е само със серум и ако не ми е добре ще слагам и кремче  Peace

# 344
Бихте ли ми казали има ли разлика между тези два продукта
и ?

Вчера отидох да си купя втория и продавачката ми каза, че принципно нямало разлика между двата. А първия ми идва тежък, аз съм с мазна кожа. Преди това друга консултантка ми говореше нещо съвсем различно. И сега се чудя какво да правя. Исках мостра, нямали.

Общи условия

Активация на акаунт