КОЗУНАЦИ - 2 тема

• 84 966
  • 805
  •   1
Отговори
# 615
  • София
petia_tag  използвай хартия за печене,по лесно ще го извадиш после и няма да се счупи.
Alyona видя ли че стана а,а как се беше запалила да се ядосваш не е истина,сега веднага дай тука по едно парче.   bouquet
labrex да имаш едно свободно място вкъщи  Whistling,аз не съм претенциозно и няма да ти преча.Вземи си ме осинови и обещавам,че много ще те слушкам  Hug

# 616
Доро сложи фолио отгоре

Благодаря ти.   bouquet
Свърши вече, изгорих го и сега ми се реве. ooooh!
Поздравления за всички, чудесни сте. Аз обаче се изложих на печенето, иначе и конци се получиха и добре втаса. Embarassed
http://doro.snimka.bg/cooking/moite-kulinarni-opiti.287314.18065423

Да видя каква ще я свърша и с втората тава. Embarassed

# 617
  • София
♥ Doro ♥  извинявай че се намесвам мила,но ти е силна печката.Намали я,по снимките съдя че е и с дебела кора дори и отдолу.Не че няма да е вкусен,но щом имаш още да печеш,намли си печката   bouquet.А за отгоре и аз покривам с фолио за да не изгаря.

# 618
  • ГОре на черешата...
И аз приключих за днес. Ето какво свърших:

Козуначен венец с орехова плънка:

Козунак с три вида плънка:

Малки козуначета за децата:

И всички:

И една бърза тортичка, решена в последния момент, не е много изпипана, но децата й се радват:

Това е. Отивам да почивам...

# 619
♥ Doro ♥  извинявай че се намесвам мила,но ти е силна печката.Намали я,по снимките съдя че е и с дебела кора дори и отдолу.Не че няма да е вкусен,но щом имаш още да печеш,намли си печката   bouquet.А за отгоре и аз покривам с фолио за да не изгаря.

Благодаря ти за съвета.  bouquet  bouquet  bouquet Послушахте и намалих на 150, сложих фолио, да видим какво ще стане. Момичета толкова ме е яд. Иска се майсторлък дори и в печенето.
Мариетка думи нямам.  bouquet

# 620
  • ГОре на черешата...
Благодаря, Доро Hug!

Аз действам по бабешки  Laughing- покривам с няколко страници вестник - фолиото се нагорещява бързо и пак могат да прегорят.

# 621
♥ Doro ♥ чудесни са пък макар и лека със загар! Аз така ги обожавам, препеченки и златисти!
Браво на всички за страхотните умения и желание за радост у дома!

# 622
  • София
Момичета, а веднага ли изваждате козунаците от формите и после как процедирате, за да останат мекички?
Лабрекс, на теб специални благодарности за чесновите хлебчета (писах в темата за машината, ама не знам дали си видяла)   bouquet

# 623
  • ГОре на черешата...
Момичета, а веднага ли изваждате козунаците от формите и после как процедирате, за да останат мекички?

Изчаквам малко - около 5-10 мин и вадя, иначе се подмокрят отстрани.
После - увити в кърпа.
Ама те вкъщи нямат шанс да изсъхнат, изчезват доста бързо Laughing...

# 624
Момичета, козунакът на макс-мама може ли да се меси на ръка? Някой правил ли го е така?

# 625
[labrex да имаш едно свободно място вкъщи  Whistling,аз не съм претенциозно и няма да ти преча.Вземи си ме осинови и обещавам,че много ще те слушкам  Hug

Дидолинкее, ще те наместя някъде, колко му е, ама иначе и аз с четири очи гледам някой да ме осинови! Joy Дай да се примолим на Alyona, че виж какви куличи е спретнала, после ще наобиколим  mari_eta и т.н. и т.н., я колко вкусотии има показани!

mari_eta , много са ти хубави всичките неща, и козунаците, и яйчицата и тортата, пък Зайо Байо с тия сини оченца.........  bouquet  chef

баба Станислава, не съм видяла, но се радвам, че си ги направила и, явно си ги харесала!   bouquet

# 626
  • София
Mari_eta, благодаря за бързия отговор.А за твоите произведения - просто нямам думи, наистина. Сигурно си знаеш, че са прекрасни!

# 627
Здравейте момичета,
редовно ви следя и реших и аз да се похваля с няколко козуначета,не са нищо особено,но са направени с много любов и огромно желание newsm03

Най-малкото малко се поразчупи при ваденето,но това да им е кусурът.Нямам търпение да идва утре,че да ги излапаме smile3508,незнам какви са на вкус,че съм на пости,но на аромат са невероятни  newsm53

# 628
  • София
Лабрекс, малко е да се каже, че се харесаха. В рамките на 2 дни правих два пъти и вече навсякъде мирише на чесън из къщи Joy

# 629
  • ГОре на черешата...
Момичета, козунакът на макс-мама може ли да се меси на ръка? Някой правил ли го е така?

Разбира се, че може, те хлебопекарните после са ги измислили - всяка една рецепта може и на ръка, и в машината Peace.

Stupy, как нищо особено - супер са  bouquet!

Лабрекс, баба Станислава, благодаря  bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт