Една след друга разбираме хубавата новина - СЕПТЕМВРИЙЧЕТО мъжле ли е или мома!

• 28 713
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
Ember, успех!!!

Имаш палчета и от мен!!!   Praynig

Всичко ще е наред!!!  Hug

# 151
Flash Dance , другия тест според годините на майката в месеца за забременяване показа ли ти вярно? Аз от този руския сайт знам за други семейства, на които им е излязло правилно, всъщност над 50% е полът, дори и 51, ако дава момче, значи ще е такова. На мен на всякакви тестове различно ми се разчита. И понеже много искам да знам пола се интересувам от чуждите резултати.

# 152
September 2010 - аз ходих в деветия месец да ми четат някаква молитва преди да родя Сияна, но не помня каква беше  Embarassed Мисля че беше пред иконата на св.Мина, който е покровител на семейството.

# 153

bless_girl, развесели ме с тези кошмари за изневери  Grinning

Радвам се, че съм те накарала да се усмихнеш  Simple Smile Да ти кажа честно сега и на мен ми е смешно, но...тогава не ми беше  ooooh! Освен кошмарите за изневери имах и други, които бяха като филми на ужасите, например онзи с брат ми, за който споменах и в сравнение с тях, сънищата с изневери са си направо приятни  Crazy Слава богу тези кошмари при мен отминаха.
Сега обаче сънувам живи хора, че са починали. Плача на сън, което съм чувала, че означава, че ще се смея.
Аз мисля, че кошмарите идват от прекалената чувствителност, която имаме в момента. Някои неща ги изживяваме навътре и ни правят по-голямо впечатление отколкото предполагаме и се отразява в сънищата ни. Бях чела някъде в Искам бебе преди, че бременните сънуват само красиви и приятни неща и се бях притеснила, но вече не обръщам внимание, само да не стряска бебчо както доскоро.

Ember, късмет и от мен!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 154
adelinas - на мен до сега никой подобен тест не ми е показал вярно. Така че не им вярвам много.

# 155
за сънищата- знам че в повечето случай това което сънуваш на яве става обратното.Например ако сънуваш  някой жив човек,а  в съня ти е починал-значи,че ще живее дълго и т.н.Според мен за изневярата в съня може да значи,че този човек ще ти е верен.

# 156
Здравейте и от мен мами  Hug
Да се включа и аз набързо с малко отчет.Не ходих вчера на погребението  Cry от нашата къща присъства само мъжа ми.
Направих си  зъба, който ми създаваше праблеми-трудна беше процедурата, но мина без всякакви лекарства и упойки.Стоматолога каза, че съм късметлийка в моето състояние да не се наложи умъртвяване на нерв е направо "чудо".
Преди малко се връщам от преглед и да ви кажа каква разлика намерих в лекарите за пореден път  ooooh!
Значи имах час за платен преглед при АГ, която много ми допада.Очарована съм от отношението.Гледа ме 30мин. на видеозон и ми показа абсолютно всичко много подробно.Попита ме няколко пъти ако имам въпроси да задавам без притеснение.Последния ми въпрос беше "Какво ми се полага като изследвания по ЗК?"-жената ми извади една папка и ми даде да прочета всичко, което държавата поема като манипулации от момента на забременяване до първия месец вкл. след раждането на  бебето.Благодарих и а тя каза че това не е тайна и може всеки който писка да получи тази инфор.
След това отивам при АГ-то от ЖК,защото ми изтича болничния и да и кажа за бяло течение което имам от известно време и ме притеснява.Предположих, че ще ми вземе секрет и евентуално ще ми пусни кръв и урина, които до сега съм правила само веднъж а съм в 4-ти месец. Да ама не  #Cussing out За течението ми вика ще ти изпиша едни глобули да слагаш, а аз и викам да не са гъбички?Попита ме имам ли сърбеж-аз казах не и тя-ми слагай свещичките ще се оправиш.Взех рецептата и нищо не казах повече по въпроса.Нахално от моя страна но я попитах кога ще ТРЯБВА да направя някакви изследвания, защото единствените ми са от нач. на януари.Чак тогава ми вика да си запазя час за след празниците и ще ми пусни каквото трябва.Още преди да съм станала от стола ми вика-ДОВИЖДАНЕ  #Cussing out
Лелелеле ужасно отношение има тази жена-ходя при нея защото ми дава болнични без проблем, но ако другата се съгласи да ми издава и тя до момента на 45 дневния период преди раждане направо я сменям.Ужжааасс грубиянка от всякъде, а и никога досега нищо не ми е обяснила  
#2gunfire
Извинявам се за дългия пост, но за пореден път ме разочароваха  ooooh!

# 157
Ember, стискам ти виртуално палци и аз! fingerscrossed
Дано утре се похвалиш с хубави резултати и всички притеснения да са били излишни!

На мен на всякакви тестове различно ми се разчита. И понеже много искам да знам пола се интересувам от чуждите резултати.
adelinas,  разбирам нетърпението ти, но аз също никак не вярвам в подобни тестове за пола и в подкрепа мнението си (и за статистиката) споделям, че според този за който си дала линк синът ми излиза да е момиче.

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 14:22 от Ulia

# 158
АА забравих да кажа, че неможа да ми каже пола на бебо  Confused
Техниката и такава че може да се види чак след 2 седмици и ми предложи ако съм толкова нетърпелива да отида при нейни колеги, които имат по-хубава техника. Така или иначе ще изчакам защото смятам към 19г.с. да ходя на ФМ тогава вече ще ми кажат дали е момче или момиче.
На излизане от кабинета ми даде един бележник "Ние чакаме бебе"(като дневник, който да си водя), мисля че не беше длъжна но го направи, лелел страхотна е тази жена наистина рядко съм попадала на такива внимателни лекари  Simple Smile
А вие какво ще кажете-смятате ли че е нормално другата да ми изпише глобули без да ми вземе секрет  newsm78 ?
Според мен не е особено в моето състояние.

# 159
Ember , явно най-сигурно е след раждането... На мен ми казаха на видеозона, че след месец ще се види пола.., но като гледам тук на повечето от вас са ви казаи в 14-15 седмица, така, че аз ще отида след празниците на 4д, дано да ми кажат нещо..

# 160
adelinas добре дошла  bouquet  Според този сайт, който даде за определяне на пола, се пада момиченце, точно както твърди и гинеколога. На преглед съм след около 2 седмици и ще видим тогава със сигурност.

Филмът Le premier cri, наистина се оказа много интересен и вълнуващ. Проследява ражданията на различни жени в  различни места от планетата- Африка, Виетнам, Щатите, Мексико, Япония и т.н. Най-много ме впечатлиха ражданията в Мексико сред делфините. Невероятно мили и сладки същества, които чрез ултразвуковите вълни, които излъчват могат да усетят бебето в корема на бременната жена и да общуват с него чрез звуци. От вчера вече искам да раждам в басейн с делфини.  Laughing

akspet отличничка си smile3501

keyt много хубаво, че не си вече в болницата. Такива хубави празници се задават и мястото ни е в къщи при близки и роднини.

Бързо оздравяване на всички мамчета и на Вики на Ember.

Ember имаш стиснати плачета за утре. Всичко да мине благополучно. fingerscrossed fingerscrossed

Flash Dance за възглавниците аз писах, че имам такава и е много удобна за спане. Не е като тази, която показваш но е подобна. Във формата на буквата U. За ушиване е лесна мисля, единствено пълнежа е малко по-особен и представлява едни много ситни топченца.

"Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 11 нови отговора."
Леле понякога не мога да ви смогна.

Да ви попитам, чували ли сте за това поверие, че на неродено дете първо се купува шапка, за да излезе с главата напред.

# 161
Vany666, на мен също ми изписаха преди около месец - без преглед.
И на мен не ми се стори особено редно, но предположих, че в нашето състояние тези оплаквания са доста чести и че лекарите си знаят какво правят.
Не вярвам да са чак толкова безотговорни и безсърдечни.

# 162
Vany666, не смятам, че е много нормално, аз имам същия проблем с тази от ЖК, ама като ходих при нея за първи път много бързах и тя само кръв ми взе и ме гледа на "ехографа", който имаше в наличност - честно казано много ми приличаше на машина на времето - супер стар беше, не знам какво е видяла, но на мен нищо не ми показа, само каза, че бебо си е добре и си има всичко. След няколко дена се сетих, че трябва да ми направи микробологията и се обадих да я подсетя - тя ми отговори : - Е, за какво ви е? Има те ли проблеми???   Thinking Thinking Thinking казах и, че имам бяло течение, което не е от бременността (щото тя ми излезна с този номер) , а доста от прди това. Аз и казах, че ми се полага от ЗК и тя е ДЛЪЖНА да го направи на първото ми посещение. Тя каза- Дори и да имате проблем, сега няма какво да се направи, а по натам (така и аз съм чувала). И аз не знам какво вече е правилно и какво не е, за съжаление.  

# 163
Според теста на руският сайт,синът ми трябва да е момиче,но аз гледам за датата когато е роден.А ако гледам кога ми е бил термина си показва момче  Laughing .Сега за второто ми показва момче,а на видиозона ми казаха момиче.

# 164
Не се отбелязва нито датат на раждане, нито термина, а годината на зачеване. Така какво дава?

Общи условия

Активация на акаунт