117 Мига от Пролетта в САЩ

• 27 315
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
Кюбит, постепенно се присъединявам към подписа ти  Wink

Радвам се.  Hug Има ли причина? Или просто така се случва?

# 211
И аз ще боядисвам яйца, но ще е днес.Ще правя и една порция козунаци.Другата утре,защото ще съм си в къщи дай боже към 4:30 след доФтора и последните две в събота.
Направо като се замисля и се уморих,ама така е като съм устата и обещах козунаци...дано да станат, че са сума ти продукти. ooooh!
Обещавам да покажа снимки и без да искате.... Partyахахах

# 212
Кюбит, номера беше да отидеш в клюкарника. Там Сийка се е развихрила с голямата лъжа. Успях да излъжа майка ми с нея и тя като тебе щеше ходи да чете онлайн да разбере подробности Laughing Сега остава да измисля нещо за мъжа ми, че ако му кажа за борда няма да ме разбере.

Мики много хубави имена. Браво, одобрявам. Mr. Green

Титина, и ти с хубаво име се уреди. Браво.

Хуничка, ти партизанка го даваш- даже буквичка не подмяташ. Mr. Green

Пети, честит ти рожденик. Да ви е жив и здрав и много да ви радва. Сериозна възраст. Laughing

Мента, мерси много за пояснението. Ами сега.... Днес пак погледнах пекарната и бяха затворени. Тюх.

И на мен ми пристигнаха нещата от Гап и Тарже Wink- доволна съм. Да са живи здрави тези, които са измислили намаленията. Толкова работи си купих, нямах никакви дрехи, имайки предвид новото ми огромно тяло.

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 22:13 от цонка-офи-дочка

# 213
Козунаците може да ги провалям, но смятам да импровизирам   chef рецепта с агнешко бутче печено под тестен похлупак тази година... в краен случай ще си го ръфам само аз, и после ще ставам веганка, съвсем сериозно  Peace...
Яйцата ни макар и най- просто боядисани и надраскани с пастели са вече готови, помагаха ми децата и почти нямаше фалове... Синът ми цяла сутрин ме преследва с една кора пълна със сурови яйца, и накрая все пак метна доста отривисто едно в тенджерата- само с това се разминахме... Бубата беше много примерна и внимателна и ги въртеше из купичките ту с лъжица, ту с пръстчета....

# 214
На мен ми пристигна поръ4ката от Сефора днес, която поръ4ах ден-два след ОН. При това е безплатен шипинг, а ОН ми взе $7 и още ги няма Crossing Arms

Като заговорихте за месо, имам огромно пар4е сьомга във фризера и не знам какво да го правя.
Омръзна ми да я ям пе4ена във фурната. Ако имате изпитани рецепти за нещо по-така или някакъв сос поне, моля споделете Praynig

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 23:22 от benson10

# 215
Пишман готвачка да ти каже- ядем я традиционно-пържена със сос от равни части кисело мляко, майонеза и сметната-може да добвиш копър или чесън, ако харесваш. При нас  се харчи добре. На фурна не я правим,че мъжът ми не харесва, не че не е същото на вкус, ама сме такива.

Какво е ОН?Обаждаш им на customer service и ще ти върнат 7 долара. Обикновено като се поръчва се отмята някъде, но аз често недоглеждам и ми взимат пари при обявен безплатен шипинг.

# 216
  • Чикаго / София
Миме, аз утре пропускам! Тюх, чак яд ме хвана за козунаците, ама съм се отдала на почивка тази седмица!

# 217
бенсън, аз бъркам малко майонеза,сметана,кисело мляко (или каквата комбинация от 3те имам),копър,лимон,подправка за риби; мажа отгоре сьомгата и пека; това го ядем с асперржи на грил и кафяв ориз-то цвят,то радост Grinning

# 218
А като нас и ние ядем със сьомгата  с аспержи. От една книга готвим. Mr. Green

# 219
На мен ми пристигна поръ4ката от Сефора днес, която поръ4ах ден-два след ОН. При това е безплатен шипинг а ОН ми взе $7 и още ги няма Crossing Arms

Като заговорихте за месо, имам огромно пар4е сьомга във фризера и не знам какво да го правя.
Омръзна ми да я ям пе4ена във фурната. Ако имате изпитани рецепти за нещо по-така или някакъв сос поне, моле споделете Praynig

Аз сьомгата много я намразих, в Аляска само това навсякъде, та ми писна не ами... ooooh!

Затова и не знам как да я готвя, но мога да ти дам основни насоки...Пържена не и ходи, печенка, ако е по-дебеличка, на ББКюто, ама ако я мяташ там , тайната е да разтопиш малко масло в купичка, да му сложиш каквито ти душа искаш подправки и да оваляш хубаво рибетата в него. Това става още по-чудно за халибът всъщност или друга бяла рибка, но и за сьомга бива.

Соса на Анет е пълната класика, бял сос с много копър, няма д а сбъркаш с него.

И на спагетки с бял сос и броколи пак става.

# 220
Честит ви празник, Пети!
  Който купува в последния момент, така ще е , беше останала само червена боя.  Laughing
 Хайде, дръж се земьо, ще започвам с козунаците след малко....

# 221
Леле Ирка извинявай забравих Whistling
Сьомга на барбекю във фолио маринована преди това със чесън олио и бяло вино? Mr. Green Хайде пак се разготвихме, аз вече съм гладна Wink

# 222
Molia vi se, kajete mi kolko vreme varite iaicata. Ne iskam da sa do sinio svareni, a prosto dobre svareni. Zabravila sum.

# 223
Мерси на вси4ки за идеите Hug Знаех си, 4е тук трябва да питам, нямам сили и нерви да се ровя в нета за рецепти.

Миме, то щото готвя много за това ми призля като видях 3 паунда риба във фризера Crazy
Ще ти пиша по-късно за шампоаните Peace

хуни4ка, в една друга тема 4етох, по рецепта на Звездев, като запо4не да ври водата с яйцата,  да се изклю4и котлона и се оставят за 10 минути.

Тине, успех с месене, премесване, намесване и пе4ене, пък се поФали като станат Simple Smile

Цоне, ОН=Олд Нейви Grinning

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 23:23 от benson10

# 224
хуни4ка, в една друга тема 4етох, по рецепта на Звездев, като запо4не да ври водата с яйцата,  да се изклю4и котлона и се оставят за 10 минути.

И стават рохки. Simple Smile Звездев да ме прощава, ама това го пробвах вече. Рохки яйца са ми ужасна отврат.
Аз ги слагам в студена вода, чакам да заврят, намалям малко и варя 7 минути. Перфектни са така.

Боядисах и аз. Станаха много хубави. Боите са ми гръцки. Не съм шарила и украсявала.
С месенето на козунаци ще се размина и тази година.  Wink Получих оферта, на която не можах да устоя.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт