Въпрос - що за родителски качества има човек, който поверява отглеждането на детето си на други хора, та било то и баби?
Жената, освен придатък на мъжа и матрица за размножаване , е и професионалист. Като такъв тя трябва да се развива, а за да се развива -някой трябва да поеме част от задълженията и по отглеждането на децата. Въпросът ти е тенденциозно и абсолютно нарочно зададен, точно с цел предизвикване на скендъл. Обаче някои можем да кълвем и без да плюем, ако разбираш за какво говоря.
Между другото-много мъже предпочитат по-глупавички, по-зависимички и по-непечелещи женички, които да стоят боси и бременни до печката у дома. Познавам такава една. Защо? Ми много от темите "не мога да се реша да го напусна" го доказват. Що не може ли? Ми.....щото няма собствени доходи и се страхува. И с основание.
Моля избралите попрището на майки да не ми се обиждат, това е моята теория и отговор на дамата-а може би господина-задал/а темата.
П.С. Ползвала съм детегледачка, да, и баба ползвам, и не се чувствам ни най-малко виновна поради това.