Детегледачките

• 10 827
  • 227
  •   1
Отговори
# 225
Ами почивка от детето.Нямам ли право.Наистина ми е много изморително и ми е необходима такава почивка.
Вземайте си я!Важното е човек да си знае приоритетите!
Кой говори за приоритети  ooooh! кажи ми, че не си чак такава фанатичка, каквато се пишеш във форума....

# 226
Ами почивка от детето.Нямам ли право.Наистина ми е много изморително и ми е необходима такава почивка.
Вземайте си я!Важното е човек да си знае приоритетите!
Кой говори за приоритети  ooooh! кажи ми, че не си чак такава фанатичка, каквато се пишеш във форума....
Днес не ми е ден за обяснения май!не,не съм,но съм ПМС и не ставам за компания и все на заядливист  ме избива или виждам ,а знам ,че не се заяждате:)!

# 227
Почивка е необходима на майката, защото ако няма кой да я отмени, както е при мене, е доста натоварващо - 24/7. Таткото като е все зает и изморен, като връща вечер в 20 ч. и вечеря до 21ч. , после е годен само да се излегне пред ТВ, кой да отмени майката. Няма събота, няма неделя, няма баба да те отмени поне веднъж в готвенето, няма социални контакти, защото не можеш един нормален разговор да проведеш спокойно, дори и за 5 мин. защото дребчо през това време не седи до тебе, може и да се изгуби от очите ти. Познавам майка, която си води детето със себе си по конференции, събрания и др.подобни, но то е кротко и за 2 часа се върти само около нея, не създава никакъв шум и безпокойство.

Общи условия

Активация на акаунт