Детегледачките

• 10 836
  • 227
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Темата отново се измества !Никой не се интересува какво е "всичко" и що е то "работеща майка"!

О, не, напротив.
Аз ясно прочетох едно уточнение от авторката, в което именно "ВСИЧКО" е дебело подчертано.

Да, тенденциозно е зададен. Ако прочете правилно пилотният пост, питам - как може да изповядваш максимата, че децата са всичко на този свят, а същевременно да ги поверяваш на друг да ги гледа? Това за мен е двуличие. Та, ти ако не я изповядваш тази максима, няма от какво да се притесняваш. Simple Smile

# 196
Хм, интересно дали се мисли, че на децата трябва да се осигурят и много други неща, освен майак денонощно до тях. Или всички са над материалните неща  Simple Smile

# 197
  • София
Естествено.
Раят в колиба е обичайно местопребиваване на мнозинството, останалите са гадни материалистки и интересчийки, но най-вече двуличници и лицемерки.
А ако не работят и си стоят в къщи, но съпругът им е заможен са жени-трофей.

# 198
Изводът е, че ако не си си вечно до децата, все ще се класираш в някоя от тези категории според авторката  Grinning

# 199
  • София
Абсолютно за всичко е помислила, няма да се измъкнете.

# 200
  • Варна
Точно щях да попитам авторката на съпругата-трофей полага ли се детегледачка, докато се грижи за перфектния си външен вид и ходи на благотворителни сбирки. Да знам, де.

# 201
Той се чувства отлично с другите деца,в яслата ги учат на много неща.

Малко извън темата, но винаги ми е било интересно, на какво толкова ги учат в яслата, на което майката сама не може да научи детето си  newsm78 .
На навикване от лелки без образование,на ядене ,спане и игра под час(оказа се в една друга тем а,че режима  не бил необходим),на всевъзможни думи(само да чуете някой:) от на познатите ми децата) и на ......моля попълнте празното поле!

# 202
Таня, за огромна твоя изненада има и ясли & детски градини с образован персонал:)

Толкова ли имате нужда да се себеутвърдите като единствените прави, не разбирам? Или получавате оргазъм докато поучавате другите?

# 203
Таня, за огромна твоя изненада има и ясли & детски градини с образован персонал:)

Толкова ли имате нужда да се себеутвърдите като единствените прави, не разбирам? Или получавате оргазъм докато поучавате другите?
Ами отговора е тук! Има и изключения,но са малки!Компренде?Защото го виждам и не само аз констатирам! Peace

# 204
хммм....
...тръгнах на работа първия месец след като родих. Оттогава до преди месец ползвам услугите на детегледачка за около шест часа на ден- 34 годишна, образована, симпатична. Сина ми тръгна вече на ясла.
Смея да твърдя че оттогава до сега никога не съм ползвала детска кухня, готвя собствено ръчно пет дни в седмицата, отсъствала съм от работа само 3 дни, излизаме на разходка всеки ден след работа. Никога не съм оставяла детето някъде с преспиване. Разчитам на доброто планиране на нещата. За мен оставането вкъщи на майката след 2-3 годишна възраст /даже и това е много/ си е просто немислимо занимание.
Лично мнение.

# 205

Ами отговора е тук! Има и изключения,но са малки!Компренде?Защото го виждам и не само аз констатирам! Peace

Ми не само ти констатираш.Да, Компредне?Тук са главно мрънкащите по подразбиране.Онези, доволните са далеч от мислълта с форумите да си избиват негативите.За 7 години поглед над ясли и градини смея да твърдя, че недоволните са изключение. Laughing, по-често подвизаващи се по форумите.Ела на родителската да чуеш, всички са пре-доволни и мълчат като пукели. Laughing

# 206
Естествено.
Раят в колиба е обичайно местопребиваване на мнозинството, останалите са гадни материалистки и интересчийки, но най-вече двуличници и лицемерки.

A aко работят и съпругът е заможен-тогава какви са? Laughing

# 207
Естествено.

кариеристки  Twisted Evil

# 208
Не знам ,но за мен е неприемливо майката да е в майчинство и детето на яслиили с ДК ,или при бабите нон-стоп,това ми беше довода,а то къде се изкриви newsm78!Иначе съм за Детегледачките-била съм такава над 8 години,как ще съм против:)?

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 16:06 от tanyatais

# 209
  • София
Естествено.

Жени-трофей, под прикритие Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт