Отговори
# 105
  • Варна
Фивче  Hug. И на мен ми стана много мъчно от поста ти. И аз си мислех, че ще ни зарадваш с хубава новина след дългото си отсъствие. Дано след 5 дни нещата са се променили. Каквото и да става, не губи вяра, сили и надежда. Не се отчайвай.

# 106
Фивче  fingerscrossed. Дано имаш късмет този път ...
Марморанка , хубави новини!

# 107
Фивче Hug Hug Hug............. и аз като другите момичета се надявам този път да имаш късмет,стискам силно палци

И аз вчера изследвах хормони,мойте са в норма-ТСХ ми е 1.6 и Т3 и Т4 са в норма,сега ми остава да посетя ендокринолог-хвалят ми д-р Каменов от МА ,вие какво ще ме посъветвате
Зори,това много ме учуди,аз вчера гледах стойностите на ТСХ-от 0,35-до 5,а се изследвах в Цибалаб,защо дават такива граници newsm78 за норма

Светле,мила Hug Hug Hug

Марморанче,чакаме ви да се върнете у дома и всичко да приключи Hug Heart Eyes

# 108
 Фивче, вече и аз не знам какво да ти кажа и как да те успокоя и вдъхна надежда... Цял ден си намирам поводи за рев,но твоя пост просто ме разтърси... не знам до кога ще ти поставя живота такива изпитания... Това с донорската яйцеклетка ми се видя доста измислено, нали при двете ти бременности са изследвани бебетата и няма такива проблеми... Може би просто доктора ти иска да ускори процеса, но на мен ми се вижда не на място на тоя етап. Това де факто си е да ти правят ин витро. Ама аз мога много да си разсъждавам,  АГ-тата з атова са учили и би трябвало да си знаят работата по-добре.
 Аз Бела я износих с по-високо от 2 ТСХ /сега проверих- 4.06/, малко безотговорно от моя страна беше, че така и не отидох на ендокринолог.

Стискам ти палци! Може пък да стане чудо и след 5 дни да ни зарадваш! Praynig Praynig Praynig

# 109
  • София
Исе,аз съм ходила при Каменов преди и ми хареса общо взето,но ходим малко пъти,че после забременях.
Сега пак ще ходя ,заради кръвната захар,че ми е завишена,но се колебая къде да отида-най-добри отзиви имама за Тодорова  и Начев ,мислех и за Каменов.

# 110
  • Варна
Фивче,високо е нивото на хормона ,каквото и да стане сега,трябва да посетиш добър ендокринолог и да ти предпише терапия.
angel, още септември като ходих при д-р Начев, той изрази мнение, че изкуствено си завишавам хормона като вземам еутирокс. После и моят гинеколог каза, че при мен Хашимото не е водещ проблем. Дори и сега ми твърди, че високото ТСХ не може да бъде причина за мисед. Незнам на какво да вярвам вече, а и все пак той е специалист репродуктивна медицина, ученик на д-р Стаменов.
Може би постъпих безотговорно, че не намерих подходящ ендокринолог. Изморих се от ходене по лекари и различни мнения и от няколко месеца не бях ходила по никакви лекари и изследвания.
Ники и аз не мога да асимилирам това с донорската яйцеклетка. Струва ми се, че доктора ми започва да пробутва нещата, които вече е специализирал. А и така с лека ръка да се направи заключение, че яйцеклетките ми може да не са качествени ми се струва прибързано и глупаво. Започна да ми развива теории, че аз си разбивам психиката с всеки един неуспех и може да се достигне до етап, в който няма да искам да имам деца. В този смисъл може би наистина му се искаше да ускори процеса, но не смятам, че точно това е варианта.

# 111
  • София
уф ,много  е сложно и трудно.Човек трябва да се довери на 1 лекар и да слуша само него,но как да го избере,като и лекарите ни са едни.
Аз примерно ходех при Стаменов и макар да се води от най-добрите ,реших че не е моят лекар.Избрах си после моят си лекар и макар да не беше лекар с име,да е млада  и да не е специалист точно по репродуктивна медицина,аз и се доверих и не сбърках.
Всеки лекар си има негови методи и на колкото повече специалисти се ходи,по се бърка човек ,какво да прави.

# 112
Зори,аз четох за Каменов от форума и мненията се,че е добър специалист.
Оказа се,че немога да намеря добър ендокринолог,който да работи с касата и съответно да има свободни часове Tired,за да ида при Каменов трябва да платя 50 лв.,нищо че имам дадено направление,което най-вероятно ще изгори.

Цитат
ТСХ не може да бъде причина за мисед

Фивче,на мен пък ми обясняваха,след двата мисед,че трябва да си изследвам ТСХ и ако е завишено-това ще да е причината за спонтанните аборти-вече и аз незнам на кого да вярваме Sad

# 113
  • Варна
Днес ходих и при д-р Александров в АГ, варненския специалист по репродуктивна медицина. Той потвърди диагнозата мисед. Обаче отхвърли теорията за некачествени и донорски яйцеклетки. Попитах го и за влиянието на хормоните на щитовидната жлеза върху бременността, и според него прекалено много се спекулира с този проблем. Самият той не е убеден доколко Хашимото има действие върху бременността.
Е, кажете ми вече на какво да вярвам.
Въпреки всичко вече ще се отнеса сериозно към стойността на ТСХ и ще намеря подходящ ендокринолог.

# 114
Фивче, много съжалявам...  Hug те силно.Незнам  каква е тази орисия и защо живота е толкова жесток  понякога. Но нали казват, че след всяко зло идва добро  .............при нас защо не идва и аз незнам Hug.

# 115
Здравейте милички.
Само да кажа, че се прибрахме днес, Дара е по-добре, и по-късно ще пиша пак.
Благодаря ви за стиснатите палци, обичам ви  Hug Hug

# 116
Марморанкааа, радвам се че сте си вкъщи! Така по-бързо и лесно ще се възтанови Дара!

Аз да ви се оплача моята мама я приеха в болница тази сутрин. Отиде да й проведат незнам точно какво лечение на тромбите(разширени вени) и евентуално след това операция. Оказа се че е и с пневмония, а тя само леко кашляше нищо повече. И сега първо ще лекуват пневмонията и после тромбите. На много опасни места са, ако се откъсне някой тромб......най-лошото. Милата ми в последно време много я болят краката и все подути, направо разширените й вени са като твърди топки, дори все болнични си взима не е в състояние да работи. Много е подтисната Tired

# 117
Тале, дано всичко е наред  при вас, и майка ти  Praynig
Светле, много ми е мъчно за Дарко, горкичкия, съжалявам че не мога да помогна с нищо  Sad
Фивче, извинявай, че не разбрах, съжалявам мила. Така искам и ти да си щастлива, заслужаваш го  Hug
Честит рожден ден на Мария. Да расте много здрава и усмихната. Рони, на патерички, честито   bouquet
Да кажа за Дара резултатите.
1. Има рефлукс, ще се лекуваме.
2. Изкарала е пневмония, не знам кога  newsm78
3. Има лактозна непоносимост, т.е. непоносимост към млечна захар, и не трябва да пие АМ, и прясно мляко.
Ами това откриха във Варна. Казаха, че не са големи проблеми, лекували се и се израствали. Можеше и по лошо да е. С това се успоковам.
Дара е по-добре, но е много отслабнала, няма тонус, само се гушка в мен, и си лежи, никога не е била такава. Хапва по малко. Това е от нас,пак ви благодаря, и лека нощ, че съм на предела на силите си, болят ми всички зъби от нерви и притеснения. Лека вечер милички  Hug

# 118
  • Бургас
Радвам се за малката Дара, че все пак нещата не са непоправими. Пожелавам ви скорошно стабилизирване и вече само хубави новини да ни казваш Марморанче.

Фивче, аз съвсем скоро разбрах , че имам проблем с щитовидната жлеза / при мен е образуван възел /. Моето ТСХ при първия анализ беше 2.5 и д-р Лозанов от Токуда ми обясни , че това е гранична стойност и над тази стойност до 5 означавало, че трябва да се обърне внимание на жлезата, т.е. все още не става въпрос за сериозен проблем, но явно жлезата започва да изпитва трудности при работа. Ти обаче изхвърли от главата си мисълта, за твоя вина . Все пак нали си била косултирана от лекари и то специалисти. Наистина идеята за донорска яйциклетка е малко странна за възприемане, но може би целта му е точно психическо въздействие, т.е по някакъв начин да се успокоиш. Не губи вяра, бебчето ти те чака някъде там..., явно твоят път към него е съпроводен с доста перипети, но важен е крайният положителен резултат, и скоро ще го имаш. Само вярвай и не се предавай Hug

# 119
Фивче, толкова се надявах да е грешка! Много съжалявам мила! Sad  Hug

Тале, стискам палци майчето ти да се оправи бързо  fingerscrossed fingerscrossed

Марморанче, радвам се, че сте си вече у дома! Сега ще се успокоите и нещата ще потръгнат и Дара ще се възстанови по-бързо! Важното е, че са установили проблема и сега ще се лекувате! Много ви се насъбра и на вас!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт