Отговори
# 90
  • Варна
Момичета много ми е мъчно.......... Cry Cry Cry. Поредната ми бременност отново не се развива и последните искри на вяра и оптимизъм в мен са на път да се изпарят напълно.
Чаках си цикъла около 20 март и след 10-дневно закъснение си направих тест. Беше положителен, но не се радвах, защото още 2-я ден на закъснението започнах с кафеникаво зацапване. Въпреки страховете и притесненията реших да игнорирам този факт, да не споделям с никой и да изчакам повече време докато отида на преглед. Ходех си на работа, разсейвах лошите мисли и се надявах това зацапване да спре или поне ако е лош знак да получа болки, кървене и организма сам да се изчисти. Дори ходих два пъти в болницата при Мърморанка и Дара, но не ви писах.
Днес след 25 дневно закъснение бях на преглед при моя доктор. Би трябвало да съм в 7,5 г.с., но ембриона е малък и не отговаря на развитието на плодния сак. Шансовете за развитие на бременността са почти нулеви, ще изчакаме още 5 дни. Потърсих и второ мнение тук във Варна при д-р Яков. Той директно заяви, че бременността не се развива и написа missed  Cry
Моят доктор започна да ми обяснява вариантите оттук нататък като дори подхвърли идеята за донорска яйцеклетка, което въобще не мога да го осмисля на този етап. Питах го дали случващото не се дължи на високите антитела на щитовидната жлеза или на ТСХ. Според него те не са причина за missed. Обясни ми, че е възможно неуспехите да се дължат на хромозомни аномалии в плода, дори и при късните ми аборти. Но аз не мога да приема, че това би било останало незабелязано досега. Нали всичко се следи с незнам си колко Д ехограф, нали след аборт се прави хистология на плода.........Нали си правихме генетични изследвания с мъжа ми и всичко в хромозомния набор е наред.
Много съм отчаяна,...........размишлявах си толкова ли много искам от живота, толкова ли е непостижимо ей така просто да си живееш, да се радваш на живота, да обичаш хората около теб, и ей така в един момент като се случи да забременееш, то простичко да се роди едно живо и здраво бебе.
След почивката ни в Сандански и посещението на храма на Преподобна Стойна, повярвах, че наистина ще започне един хубав етап в живота ми, че чудеса се случват. Може би не съм вярвала достатъчно..........

# 91
Феверче,скъпа много силно те  Hug,но ти си силна жена не бива да се отказваш,моля те не се отчайвай.Много добре те разбирам и ти влизам в положението,моля те бъди силна .........Просто нямам думи .......

# 92
  • Бургас
Мила fever  Hug Не губи вяра, щастието ще почука и на вашата врата. Само не се отчайвай  Hug

# 93
  • Варна
Фивър, сила и търпение да изчакаш още 5 дни! Познавам един "мисед", дето сега е на 4 месеца. Стискам палци и се надявам всичко да се нареди при вас!!!  Hug

# 94
Фивър, сила и търпение да изчакаш още 5 дни! Познавам един "мисед", дето сега е на 4 месеца. Стискам палци и се надявам всичко да се нареди при вас!!!  Hug
АЗ СЪЩО ,МОЯТА ПРИЯТЕЛКА Е ЖИВ ПРИМЕР , ДАНО И ПРИ ТЕБ ДА СА ОБЪРКАЛИ ФИВЧЕ,НО КАКВОТО И ДА СТАНЕ ,РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СИ ИМАШ ДЕТЕ ,СИГОРНА СЪМ .

# 95
  • София
Фивка,много мъчно ми стана ,че отново си в трудна ситуация.Дано все пак всичко е наред и гушнеш своето щастие скоро! PraynigМоже пък да си имала по-късна овулация .
За ТСХ - колко е твоето.Аз на много места чета,че проблемите с него и изобщо с хормоните на щитовидната ,водят до аборти.Ето и нещо по въпроса.
ПРОВЕРЕТЕ ЩИТОВИДНАТА СИ ЖЛЕЗА! Милиони жени имат недиагностициран хипотироидизъм, който е причинител на повече от 6% от спонтанните/задържани аборти или се асоциира със забавено умствено развитие на вече родени деца. Лечението на хипотироидизма е и лесно и безопасно по време на бременност. Колкото по-рано започне лечението, толкова по-добре. Веднага щом установите бременност /или по време на опитите/, проверете нивата на ТСХ. Повечето лекари все още не знаят, че нивото на ТСХ трябва да е по-ниско от 3, в противен случай се нуждаете от лечение. Мнозина все още използват остарелият и опасен критерий за ТСХ до и над 5. Официалното лабораторно изискване за нивата можете да получите тук www.Vitality101.com. Ако лечението е започнато преди регистрирането на бременността, то е нормално след това дозата да се увеличи. По време на бременност ТСХ трябва да е между 0,5 и 2,0. ако вашият лекар не е запознат с това, го помолете да изпрати e-mail до гореспоменатият сайт за потвърждение.

# 96
Фивка, присъединявам се към надеждата на момичетата след пет дена нещата да са различни на видеозон. Впрочем когато бях бременна с  момиченцето си, местен доктор при преглед на видеозон изобщо не видя бременност и искаше да ми изписва хапчета за регулиране на цикъла. То вярно, че по принцип не е и светило въпросният доктор де, ама факт е,че понякога ставата грешки. Мъчно мие, че си подложена на поредното изпитание. Много. Изстрада толкова. Вече е време да се радваш на щастието си. Гушкам те силно!  Hug

# 97
  • Варна
Фивка,много мъчно ми стана ,че отново си в трудна ситуация.Дано все пак всичко е наред и гушнеш своето щастие скоро! PraynigМоже пък да си имала по-късна овулация .
За ТСХ - колко е твоето.
Последното ми ТСХ от декември е 3,6. Не пия еутирокс по мнение на моя лекар, а той работи в екип със д-р Стаменов и му се доверявам. Щях да посещавам друг ендокринолог тук във Варна и да си пусна контролно изследване на хормоните, но така и не го направих.
Благодаря ви за подкрепата, но мисля, че вероятността за грешка е нищожна. Все пак имам малка надежда след 5 дни нещата да стоят по друг начин.

# 98
Фивка ,понякога и най добрия лекар може да те убие ,както и най лошия да ти помогне ,молясе дано всичко бъде на ред . newsm17 newsm17 newsm17

# 99
Фивче, твоето изчезване го свързвах с нещо хубаво. Дано да бъде ХУБАВОТО, което толкова силно ти желая!  Praynig Hug Hug Hug

# 100
Фивче, твоето изчезване го свързвах с нещо хубаво. Дано да бъде ХУБАВОТО, което толкова силно ти желая!  Praynig Hug Hug Hug
И аз така. Фивърче, дано след 5 дена да имаш хубави новини. Иначе ми е много мъчно. Знам, че няма да се откажеш. Моля се вече да изгрее слънцето и за тебе. Иначе за ТСХ-то високо е, за да се развие нормална бременност трябва да е не повече от 2.5 /това според д-р Яков/.Аз май ти бях казвала като се видяхме във Варна последния път. Моето ТСХ беше 2.13 изследваха ми го 3-4 пъти през цялата бременност и все си беше толкова. За хормоните нали знаеш най-добре се консултирай с ендокринолог, ако е и гинеколог още по-добре.
Рони с удоволствие ви разгледах снимките, много сте хубави всичките и най-вече порасналата Мария да я нагушкаш от Шошко   Wink
Днес пак се чух с Марморанка , Дара няма рефлукс. Правили са и всевъзможни изследвания и всички те са в норма.Не е излязло само това за лактозна непоносимост. Днес ще и гледат и белия дроб и утре ще ги пускат да си ходят. Лекарите са казали, че единственото което остава е, детето да си е злоядо.Друга причина няма.Почнала е да хапва малко по-малко. Майка и е малко по-спокойна.

# 101
Фивче , не знам какво да кажа......... имах някакво предчувствие  за теб , надявах се наистина най-хубавото скоро предстои , и все още се надявам и се моля за теб и твоето щастие Praynig Praynig Praynig
А за ТСХ -то и аз си мисля че е височко , поне по мене си съдя , моето е 5,86 и  Сарджева каза че сега една  бременност е едва ли не обречена , хубаво е да е поне 2,5.

# 102
Фивър  Hug  много мъчно ми стана като прочетох поста ти. Дано лекарите да са сбъркали и след 5 дена да ни зарадваш  Praynig  Praynig Praynig

Милата Дара! Колко се измъчиха с мама по болниците! Дано вече да се свършва и детето да се оправя!  Praynig

Светле, Рита  Hug Hug Hug

Рони, много е хубава Мима и всички дечица от партито!  Heart Eyes

# 103
Фивка, така ми е мъчно поредното изпитание-много станаха, наистина много. Време е и за теб да има щастие! Дано след 5 дни ни зарадваш, дано Praynig Сили, борба, кураж! Трябва да си силна, търпелива, просто трябва!

Добре е че новините за Дара са по-добри. Вече им е време да се прибират.

# 104
  • София
радвам се на добрите новини за Дарето и се надявам и останалите изследвания да са добри! Praynig Hug

Фивче,високо е нивото на хормона ,каквото и да стане сега,трябва да посетиш добър ендокринолог и да ти предпише терапия.Имам няколко приятелки от Зачатие с такива проблеми,всички пиха лекарства и през бременността.Ходят тук при д-р Тодорова в МД ,тя точно за тези проблеми е много добра.Може и по тел. да и звъннеш ,да и обясниш какво става в момента и дали да не започнеш веднага нещо.Гушки големи от мен и все пак се надявам да се развие бебчо! Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт