Мече, разсмя ме! Мммм така е!
Дано пък скоро имаме по-добри новини от Марморанка, стискам силно палци за Дара
Лилибон
И браво на този доктор, рядко се срещат толкова внимателни и учтиви лекари, които да успокоят разтревожените майки!
кукла голяма е Мими и всичките дечица от РД абе нали са си наши.А Ритка ако не ме лъжат очите е с много сладко коремче.
Явно после ще трябва пак да ходят до София,че нещо и се струва не толкова компетентна лекуваща та им лекарка.
Мария е прекрасна. Рони, а вие с тати сияете просто. Същото важи и за всичките ни бебета, присъствали на празника й. Не защото са си наши. Ритко, изглеждаш прекрасно. Впрочем веднага те познах по късия ръкав т.е. по липсата на такъв де. Само ти по това време можеш да ходиш така леко облечена.
Явно сам си усеща, че има проблем. Много ми е мъчно, а вече и не знам към кого да се обърна за помощ. При всичкото обикаляне никой и нищо досега не ни помогна. Просто седя и само констатирам поредното заболяло зъбче. Това е. И при всяко негово мрънкане или рев се чудя дали не го боли зъбче. И понеже не стига, откакто изкара тежък ларингит преди два месеца и досега след тичане и ставане от сън леко покашля. Не сериозно, но го има. Същото важи и за батко му. И той е така с покашлянето. Консултирах се - принципно остатъчни кашлици се влачат до две седмици, не до дава месеца. А иначе децата са здрави. Ама си кашлят.
Ми нямам нерви вече. И ми писна да съм положително настроена, да си давам кураж, да се мобилизирам и да си казвам, че всичко е ок и така растат децата. Нещо не ме успокоява тази мисъл. Най-лошото е, че вече така сме разочаровани от всички специалисти, които посетихме, че вече нямаме сили и вяра в това, че някой може да помогне. Явно сме се примирили, просто не си го казваме гласно. Стана дълго... извинете ме, ама то е щото съм афектирана от снощното ни посещение при зъболекарката.
! Все пак, не бързай да отдаваш всеки плач на зъбките, не си внушавай допълнително страхове и угризения. Много се надявам все пак да изскочи някакъв вариант, знам колко е тежко да гледаш безсилно отстрани, как състоянието на детето се влошава. Дарето явно се старае да се адаптира към ситуацията, щом се опитва да гризка със страничните зъби.
Бързо, бързо да се възтанови Лора!