Отговори
# 60
Ех ,много и се насъбра на Марморанка. Добре че са се ориентирали според  мен в правилната посока, че в Бургас..... нямам думи вече.

Честит рожден ден на порасналото МимиДа бъде много здрава  игрива и щастлива !

Рони честит празник и на теб! Днес е голям ден нали ?

ЧРД и на Мече! Много здраве и положителни емоции!

# 61
Честита първа годинка на порасналото МИМИ.
нека да е хубавица,
жизнерадостна уница,
цял живот да е щастлива,
грижи да не ви създава,
само радост да дарява
и момците да пленява!

Рони Честит празник миличка

Честит рожден ден и на малкото МЕЧЕ, да расте палава и здрава, за радост на мама

Ей сега ми се обади Марморанка, малката е на системи. Хапнала е малко хляб с банан.

# 62
  • Варна
Честит първи  рожден ден на усмихнатото Миме! Все така да покорява света с енергичност и чар! Много целувки на малката рожденичка и поздрави на мама и татко!   newsm59  Gift

Честит рожден ден и на малко по-голямото ни Меченце! Да е здрава, да е щастлива на яслата, и да ни зарадва скоро пак с посещение в България!  bdbaloni happy bd

И стискам палци на Дара да почва да се храни и скоро да ги пуснат от болницата. Кураж, Мърморанке!  Praynig

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 10:47 от Lilibon

# 63
Честит първи рожден ден на Мария! Рони, да ви е живо и здраво детето, много да ви радва и само поводи за гордост да ви дава!      bouquet

Честит рожден ден и на малкото мече! Да расте здрава и много щастлива!   bouquet

Марморанче, дано малката се оправи по-бързо и да започне да се храни  Praynig

# 64
Дара, оправяй се, малка героиньо!  Praynig Hug Марморанка,  Hug.
Честит рожден ден на старата реколта от априлската линия на партията на просветените! Невена, все такова изворче на радост за мама и тати си бъди! Мече, честит празник!   bouquet  bouquet  bouquet
Аз за нашето парти ще се включа друг път.  Laughing
 Heart Eyes

# 65
Честит рожден ден на двете прекрасни девойки, Мими и Невена.
Бъдете здрави,все така хубавици и носете само радост на мама и тате.

bouquet  bouquet  bouquet

Стискам палци на Марморанка,дано малката Дара се оправи по-бързо и скоро са си в къщи  Praynig Hug

# 66
  • Стара Загора
Честито одъртяване на мечето и на Мимито Mr. Green Да са много здрави...палави и все така чаровни Heart Eyes
Честит празник и на родителите Heart Eyes

# 67
  • Бургас
Честито на рожденичките, да са здрави и щастливи!

Марморанче, стискам ви палци малкото ти съкровище да се възстанови по  - бързо и най -накрая неприятностите да приключат за вас  Praynig  Hug

Нефертити и те все пак във Варна ли са с малката Дара? Ох, направо съм ужасена от нашата болница, как може такова нещо. Имах "радостта" със  Зара да ни приемат в детско кърмаческо , еми просто нямам думи от възмущение......

# 68
Честито на рожденничките да са живи и здрави и много щастливи  bouquet.Марморанка дано скоро малката да се оправи и да се прибeрете  у домa.
nani=banani Hug Hug Hug

# 69
Честит рожден ден на Мария! Да расте здрава и усмихната и ако може не чак толкова дива като кака си Невена  Mr. Green! Рони, да ви е живо и здраво овненцето и много да ви радва!

Благодаря на всички за пожеланията. Днес денят започна чудесно - слънчево и топло е (защото вчера валя сняг например - последния за тази зима, надявам се). Сутринта ходихме на клуб за дивеене - после ще кача и снимки, а следобед чакаме гости.

От подаръците досега малката мечка най- си хареса една мадамска чантичка (Шерче,  Wink), мята си я на рамо, обува ми обувките с токчета и ни вика "бай". Уча я да духа свещичките, казвам "едноо, двеее" и духам, пък тя се смее и ми вика "тлиии". Не знае да брои майка му на това дете.

Надявам се да се включа пак със снимки.

Много стиснати палци на Дара - геройче ни е тя, дано свършат всички проблеми скоро.

Светле, целувки за Дарко, мисля си за него и ми се иска да мога да помогна  Hug

# 70
Много тъжни новини от Мърморанка, а влезнах с надеждата за положителни такива!  Sad Дано нещата се променят, защото наистина им идва в повечко.

# 71
Честит рожден ден на слънчевите ни момичета Мария и Невена! Да са живи и здрави и все така да ни радват! Искам снимки!!!!!!!!!!!!!!!!!

Марморанче Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 72
Снощи Марморанка ми се обади, малката е била гладна, ама явно стомаха и е доста раздразнен и каквото е хапнала е повърнала. Казали са и да не я храни сега. На системи е, повръщането е от вируса, който са и лепнали мама и тате. Имало е някакъв много внимателен лекар, който и е казал, че светлите деца били така - по-алергични, капризни, злояди и болнави.Незнам дали е вярно.
Лошото е, че е абсолютно самичка в стаята и няма как и до тоалетна да отиде спокойно.
Малката Марморанка днес става на 11 м. , дано повече да не им се налага да влизат в болница и да започне да хапва вече, че наистина подлуди майка си това детенце.

# 73
Честит рожден ден на порасналите принцески-Мария и Невена!
Бъдете здрави дечица мили и много,много щастливи!
Мече,Рони Hug Hug  bouquet  bouquet

Моля се за малка Дара Praynig,дано се оправи бързичко,Марморанче мила Hug Hug Hug

# 74
  • Варна
Нефче, вярно е това - по-белите, по-бледи и крехки като физика деца са по-болнави наистина. Това, че апетитът на Дара се е върнал е много добър знак! Дано се успокои стомахчето, че да може да си  хапва детето!

Днес където и да ида ми мирише отвратително - в къщи на Саво  Mr. Green, в Кауфланд на спарена туршия, във входа - и аз не знам на какво. Затова сега отивам да намеря някоя градина, в която да ми мирише на пролет и да съм далеч от всякакви "трудови" аромати. Simple Smile А довечера с дъщеря ми ще ходим да гледаме мюзикъла "Мамма миа", в изпълнение на Варненската детска опера. Ако не сте го гледали на кино или от торент - силно го препоръчвам. В оригиналния филм актьорите са звезда до звезда, действието се развива на прекрасен гръцки остров, а музиката е на АББА - какво повече?

Общи условия

Активация на акаунт