Отговори
# 75
Честит празник на рожденничките! Да са много жизнерадостни и здравички! Tada  ura

Мече, разсмя ме! Мммм така е!

Дано пък скоро имаме по-добри новини от Марморанка, стискам силно палци за Дара Praynig

Лилибон Peace

# 76
  • София
Марморанка, Praynig дано скоро сте у дома и малката бубинка да се възстанови бързо! Hug

Честит празник на Мими и малката мецанка-да са здрави и щастливи дечица! Heart Eyes

# 77
  • Варна
Честит рожден ден на Мария и Невена на патерички! Да са живи и здрави!
Марморанка дано по-бързо се оправя Дара!

# 78
Дано по-бързо да излекуват гадния вирус на Даренцето, че да започне да се храни детето! Марморанка  Hug И браво на този доктор, рядко се срещат толкова внимателни и учтиви лекари, които да успокоят разтревожените майки!

Лили, филмът наистина е много хубав и зареждащ с положителни емоции  Peace

# 79
Бързо прибиране у дома, Дара! Никакви болници за теб и майчето ти.
Известно количество снимки от ЧРД-то на Марчето. По обема ще познаете, че е снимала Ники.  Laughing
http://silnite.snimka.bg/children/chrd-mariya-1g.491048.18191235
Рождения ден беше чудесен повод да се съберем с голяма част от хората, които имат специално място в сърцето на майката на Мария.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 80
  • на дъното
Рони  love001кукла голяма е Мими и всичките дечица от РД абе нали са си наши.А Ритка ако не ме лъжат очите е с много сладко коремче.
Преди малко говорех с Мърморанака от прегледа който и направили на Дара се оказва че имала Рефлукс Sad Явно после ще трябва пак да ходят до София,че нещо и се струва не толкова компетентна лекуваща та им лекарка.

# 81
  • София
Мечко, зло да ви забрави и вас. Да е жива и здрава малката Мецанка! Само радости да носи на всичко около себе си. И много целувки от нас.  Hug   bouquet
Рони, освен и аз да кача малко снимки от нас.  Mr. Green Надява се другите майки да не ми се сърдят, че съм им наснимала децата.  Mr. Green
Ако има недоволни, да ми кажеш за да ги махна после снимките на нежелаещите.

# 82
Марчето е прекрасно дете, с тези очички и бузки Heart Eyes Сладкишчета са дечицата.

Ей сега пък Рефлукс Tired

Светле, как са дечица вкъщи?

# 83
 Днес няма ли новини от Мърморанка? Дано е добре вече малката Praynig

# 84
Ех, насладих се на прекрасни снимки.  Heart Eyes Мария е прекрасна. Рони, а вие с тати сияете просто. Същото важи и за всичките ни бебета, присъствали на празника й. Не защото са си наши.  Ритко, изглеждаш прекрасно. Впрочем веднага те познах по късия ръкав т.е. по липсата на такъв де. Само ти по това време можеш да ходиш така леко облечена.  Mr. Green

Мърморанче, как сте? Мисля ви.

Светле, как са дечица вкъщи?
Ох, нарочно не пиша, щото иначе само ще се оплаквам. Ядове да искаш при нас. Снощи не издържах и се наревах като магарица. Щото ми писна да си давам кураж и да стискам зъби. Вчера при поредното посещение при зъболекаря, на което Дарето се тресеше от рев - ама буквално се тресеше, се оказа, че скапаната меланодонтия обхваща и кътник, което е много лошо. Това се случва при  много малко деца с меланодонтия. Тя обикновено обхваща предните горни зъбки. Ама нали трябва да ни е гадно. Лошото е, че кътниците се сменят много късно. Питам се с какво ще дъвче детето ми след време? Някакси приех, че явно няма да има с какво да отхапва. Впрочем в тази връзка вчера забелязах, че отхапва с кътниците, не с резците. То не че от тях има много останало.  Cry Явно сам си усеща, че има проблем. Много ми е мъчно, а вече и не знам към кого да се обърна за помощ. При всичкото обикаляне никой и нищо досега не ни помогна. Просто седя и само констатирам поредното заболяло зъбче. Това е. И при всяко негово мрънкане или рев се чудя дали не го боли зъбче.  И понеже не стига, откакто изкара тежък ларингит преди два месеца и досега след тичане и ставане от сън леко покашля. Не сериозно, но го има. Същото важи и за батко му. И той е така с покашлянето. Консултирах се  - принципно остатъчни кашлици се влачат до две седмици, не до дава месеца. А иначе децата са здрави. Ама си кашлят. ooooh! Ми нямам нерви вече. И ми писна да съм положително настроена, да си давам кураж, да се мобилизирам и да си казвам, че всичко е ок и така растат децата. Нещо не ме успокоява тази мисъл. Най-лошото е, че вече така сме разочаровани от всички специалисти, които посетихме, че вече нямаме сили и вяра в това, че някой може да помогне. Явно сме се примирили, просто не си го казваме гласно. Стана дълго... извинете ме, ама то е щото съм афектирана от снощното ни посещение при зъболекарката.

# 85
  • Варна
Светле  Hug. Някой път наистина човек губи и сили и вяра, но съм сигурна, че ще се мобилизираш. Все се надявам да настъпи някакво подобрение при зъбките на Дарето, че малко да се поуспокоите.
Хайде, ако някой има информация да пише какво става с малката Марморанка.

# 86
  • София
Качила съм снимките , които направихме и ние на РД на Мария, така че който иска има нови попълнения.

СВетленце, и вие не се отървахте от проблеми, направо нямам думи.
То и при нас проблеми имаше, по Великденските празници. Лорка почна да вдига
висока температура, като се прибрахме в София ходихме на лекар, и педиатърката ни
отсече, гнойна ангина , трябва да пие АБ не по-малко от 10 дена. Е лошо ми стана, първия скапан
антибиотик. Почнах да и го давам на Лора , с триста зора и се задържаше в устата,
почна да и подпухва лицето , и на третия ден направи алергична реакция. Цялото и тяло се зачерви и получи
страхотен обрив. Милото дете така се гънеше ту напред, ту назад и постоянно повтаряше, че "бои,бои,бои", ама какво
го боли детето няма как да каже. По-скоро беше сърбеж. Отидохме много бързо в Токуда, където и направиха
ПКК , бръкнаха и в гърлото гледахме два пъти, един налеп нямаше на гърлото. Питах дали е възможно за три дена
да изчезнат налепите, док. каза, че няма как да изчезнат толкова бързо налепите, а и температурата не можела да свали
толкова бързо също. Показателите от кръвната картина бяха в норми с малко разминавания, които каза че са нормални в случая,
но отхвърли тезата, че е имала гн. ангина. Та голям ужас с този АБ. , само си натъпках детето с боклуци. Сега сме на противоалергични
капки, на витамин Ц и Изопринозин ( за който също има доста противоречиви мнения) .
Да чукам на дърво тази седмица е добре детето, след като не се отдели изобщо от мен миналата седмица , сега мога да почина малко.
Пратихме си я на ясла да вземе да се нахрани както трябва , че позаслабна . То няма как да не се чувстваш добре и да имаш апетит.
Поне в яслата си хапва както трябва, милата.
И аз се наоплаках, но то и без проблеми явно не може.

# 87
  • Варна
СветлеHug! Все пак, не бързай да отдаваш всеки плач на зъбките, не си внушавай допълнително страхове и угризения. Много се надявам все пак да изскочи някакъв вариант, знам колко е тежко да гледаш безсилно отстрани, как състоянието на детето се влошава. Дарето явно се старае да се адаптира към ситуацията, щом се опитва да гризка със страничните зъби.

Рита, много неприятен първи опит с антибиотиците! Дано се оправя бързо Лора, да хапва и да е здравичка!

Чакам и аз вести от Мърморанка и Дара, никой ли не ги е чувал?

Рони, много са ви хубави снимките от рождения ден! Все такива весели купони да спретвате покрай малката госпожица и да изглеждате все така щастливи!

# 88
  • на дъното
Светле Sad каквото и да ти кажа едва ли ще ти успокой притесненията мога само да те прегърна виртуално и ви мисля Hug Hug Heart Eyes.
На Дара и правели още изследвания и Мърморанка много се надява утре или в други ден да ги изпишат.

# 89

На Дара и правели още изследвания и Мърморанка много се надява утре или в други ден да ги изпишат.

Дано да са добри резултатите и да се приберат по-скоро вкъщи!!

Светле, оплачи се, аз точно затова те питам как сте. Ти обикновено като се отчаеш или имате проблеми и не пишеш. И все пак дано намерите някакво разрешение на проблема.

Ритка, то и на вас ви се насъбрало Hug Бързо, бързо да се възтанови Лора!

Аз пък трябва да заведа Цвете на ДК, крайно време е, вече почти месец отлагам. Мнооого не обичам да я водя при педиатърката й по НЗОК и то точно за мерки и теглилки. Като започне да се лигави, иначе е добър специалист, а щерката никак не я харесва, дори се изнервя ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт