Отговори
ЧЕСТИТ ПЪРВИ АПРИЛ Hug

# 1
Честит рожден ден на прекрасната Амалия! Пожелавам и жива и здрава да расте и мама братче да й донесе!  Heart Eyes  bouquet
Марморанка, Светле,  Hug. Проба с хранене на открито в компанията на по-яшни дечица? Това с бузите от снимките просто е някаква мистерия - все така си яде само попара, спаначено пюре, разните там плодови пюрета за 4-месечни, две неща на картофена основа и каша с циркове, спектакли и всякакви дивотии и маймунии от наша страна. Може да си седи на гърдите ми и ако си намери нещо, да си го сукне. Съвсем сдадох фронта откъм количество кърма, че нощем се буди по около 7-8-10 пъти. Заспиването е с мама-биберон. Ако трябва да започне захранването, и сега няма индикации да се интересува от нашата храна. Евентуално да си гризне по една-две трошици от маслинка вечер. А, и обикновени бисквити пробва да завалва връхчетата в играта ни "какво е скрила мама в ръцете".
Аз си признавам, че Мария е едно изключително усмихнато човече. Когато е фотомодел не пропуска да се озъби с пълна уста. Иначе реве на поразия за мен. Напоследък вече се сеща, че от татко си няма смисъл да плаче много, докато й приготвям вечерната каша. Ники е свидетел що за ревалище, пристрастено към мен си отглеждам. Само в присъствието на майка ми е спокойна и не ме търси. Баба е голямата й любов (прави всичко - поискано и непоискано Mr. Green)
Нефче, с осем зъбчета е Мария. Последния изби седмица преди да стане на осем месеца. от тогава ту тръгне нещо, което я ядосва в устето, но така и няма нови попълнения. Сега енергията е съсредоточена да се прави на хлебарка или да кръстосва къщата, хванала ме за ръка.

# 2
  • Варна
Честит рожден ден на Амалия! да е жива и здрава!
Честита да е и новата тема. Да ни донесе много хубави и радостни новини!

# 3
  • София
Честит рожден ден, на милата Амалия! Да е здрава, палава и много щастлива.
На мама и тати специални поздрави и честитки от нас. Ламке целуваме те.

Да пренеса пожеланието за красивата Амалия.  Hug

Весели празници момичета!

# 4
Честит първи април! На всички пожелавам много хубав месец!

Честит рожден ден и на порасналата Амалия! Да расте здрава щастлива и палава!

Рони , на снимките изглежда с повече зъбки. И Шошко е с осем, от няколко дена напира и един мъдрец, да видим кога ще ни изненада.

# 5
Ето ме и мен в новата тема , изпълнена смного пролетно настроение и положителна нагласа Laughing
На празнуващите на днешната дата ЧЕСТИТО   bouquet  bouquet  bouquet

# 6
  • Стара Загора
Честит празник на прекрасница АМалия Heart Eyes
Днес Слави беше за първи път на детска градина. Очаквах всеки момент да ме извикат да си го прибирам...но не...удържаха лелките геройски до края Mr. Green ЯЛ, играл гимнастика и спал.
Днес случайно видях едни мноо ичистени комплекти като спортен екип и реших да купя два...е единия вече го скъса Twisted Evil
ето го хубостника Crossing Arms
И яйцата боядисах...но Слави в движение счупи три Twisted Evil щото бил гладен Crazy

# 7
Хера много отдавна не си ни навестявала, липсваш. Да ти е жив и здрав ученика и все така да му харесва да ходи на детска градина, после на училище, после в университет.

Рони , на снимките изглежда с повече зъбки. И Шошко е с осем, от няколко дена напира и един мъдрец, да видим кога ще ни изненада.

Joy Joy Joy Чак сега видях какво съм написала, ама вие ще ме простите, на моето дете кътниците му за мен са мъдреци....
Уф в тази връзка, малко съм притеснена, дано Никито се включи по въпроса. Изникналите 8 зъба на Шошко заемат толкова много място, че в устата му не остана място и за 8 зъба още. Разстоянието между зъбите му е много голямо, между всеки два зъба има място почти  за още един. И кога всъщност се води детето на консултация със стоматолог?
п.п. И да се похваля с яйцата, които боядисвах до преди малко. 

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 23:01 от Nefertity

# 8
Хера много отдавна не си ни навестявала, липсваш. Да ти е жив и здрав ученика и все така да му харесва да ходи на детска градина, после на училище, после в университет.
и снаха да ви доведе... това допълнение не знам що веднага ми изскочи в акъла. Херко,радвам се, че намина. И че се сети да ни покажеш порасналото дете.  Heart Eyes

Нефче, челюстта расте с годините.  Peace Ще се съберат зъбчетата.

Днес Дари много плака при зъболекаря. Много. Сълзичките му капеха по мен докато стояхме на стола. Sad

Весели празници, момичета!

# 9
  • Стара Загора
Снаха, снаха...ама аз лесно го недавам Crossing Arms Mr. Green
Весели празници и от мен момичета  bouquet

# 10
Честита ни нова темичка!
Малко на патерички искам да честитя всички празници които съм изтървала   bouquet Hug
Разгледах и малко снимчици. Херка, Рони, Исе имате си прекрасни дечица  Heart Eyes

Марморанче, радвам се за хубавите новини!

Ние вече ядем зеленчукови пюрета на обяд и другата седмица сме на консултация да видим как се отразяват на теглото. Трябва и урина да му взема сутринта преди да отидем, така че помагайте. Не знам как ще го направя това, струва ми се невъзможно. Личната каза като станем сутринта да го чакам да се изпишка, ама той е станал такова шило, че най-много да се опикае   Mr. Green Днес ще видя в аптеката за някакви контейнерчета за събиране на урина, дано да свършат работа.

Нашите яйца са вече боядисани, подредени и готови за голямото чукане   Grinning
В тази връзка искам да ви пожелая весели празници и приятно изкарване на четирите почивни дни, много положителна енергия и любов! Hug

# 11
 Съвсем случайно открих,че имало нова тема. Ми верно- нов месец, нова тема... ама къде акъл в тая празна глава Mr. Green

Рони,страхотни снимки на моделката! Много хубава идея с куфара, да не  изпълзи нанякъде:)
 Хера, няма да коментирам тези сини очи Heart Eyes Не знам как ще си го дадеш на снахата, ама като си помисля каква опашка от кандидатки ще има, не ми се мисли как ще отстояваш фронта:) Съгласна съм за уроците и тортите  friendship ама пусто що си толкова далече...

Сладуранке, кога се роди, кога пюрета прояде малей как минава времето...

Нефертити, не се притеснявай за зъбите. Така и така на този етап нищо особено не можеш да направиш, остави ги да си растат, и челюстите растат, ако е толкова страшно положението, на една възраст и ортодонтите се намесват и всички зъби си отиват на мястото:)) Аз пък бях ужасена от огромното разстояние, което имаше в Белината уста межу вторите и 4те зъби - не за един,а за два кучешки.. Ми ей ги пробиха сега, позапълни се растоянието, е редички са й зъбките, ама какво от това:) ПС. Много са ти хубави яйцата!

И аз спретнах яйчено-козуначената част от Великденската трапеза. Изпиха ми силицте, но съм доволна:) Ето малко за късмет, да ви е сладко:))
http://kikiniki.snimka.bg/cooking/gotvarski-eksperimenti.187775.18054266

Хубави празници ви желая! И да не преядете Mr. Green

# 12
Весело просрещане на празника и много хубави моменти с близките хора   bouquet

рони, страхотни снимки  Heart Eyes

# 13
весело посрещане на празника милички и от мен  Hug Hug HugНИКИ страхотно си се представила ,както винаги ,козунака ти е супер ,яйчицата също ,аз утре се заемам със нашето приготовление за празника ,моето момиче имаше тържество по случай първа пролет и велик ден ,беше едно малко зайче ,много хубаво ми стана като я гледах как си играе ролята ,как рецитира ,направо голяма емоция си беше за нас с татко и .на 5 пък сме и рожденици ставаме на цели 4 години .Рони малката Мария ,много бързо порасна ,да ти е жива и здрава сладураната.SЛАДОРАНКЕ за момчета не знам дали е трудно да вземеш урина ,но за момиче си е зор ,аз на Алекс и занесох само две капки другото се изля по дрехите ,то голямо въртене беше и при нас .Хера много сладко момченце си имаш ,хубавец ,той като моята щерка слънце не е виждал беличък ,синеок  да ви е жив и здрав .ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АМАЛИЯ нека расте жива и здрава и много щастлива .

# 14
Присъединявам се и аз в новата темичка и Ви пожелавам весело посрещане на Великден! Нека има здраве и щастие за всички !

Общи условия

Активация на акаунт