Отговори
# 45
Милички, Дара е лепнала нашия вирус, само това й трябваше. Ако не спре да повръща ще ходим в  болница, стискайте ни палци. Отгоре на всичко още е отслабнала, не издържааааааам повече  Cry Станала е 7800кг  Cry

# 46
Марморанка, доколкото можеш дръж ни в течение, информирай ни, дано мине по-безболезнено гадния вирус, стискам палци час по-скоро да се оправи Дара Praynig

Мнооого скоро не съм влизала в форума, много поводи за честитки съм изпуснала, на всички на патерички Честито!!
Разгледах снимки, сладурчовци.

Цвете си получи подаръците за именния ден, и баща й нали и той ми е цвете, пък и свекито. Такава белалийка ми е станала, само се чуди каква беля да направи. Направи една, аз й се скарам и тя в следващия момент вече прави друга. Общо взето е забавно,но не винаги. Ето днес например три пъти си събу едната обувка и я изхвърли през терасата, пощурях CrazyИ много гальовна все да се гушка, да я галя, милвам. А как се преструва че плаче-хваща се за главата с двете ръце и вика"ай, ай, ай" Joy

# 47
Марморанче, много ви се насъбра Sad дано спре да повръща детето, че да не влизате в болница  Praynig  Hug

Зори, Исе много са ви хубави децата  Hug

Лили, да оздравява бързо Дени  Hug

Тале, все така да ти е игриво и любвеобилно Цветето Hug

# 48
всичко ще се оправи мила ,МАРМОРАНЧЕ така е за зажалост децата така растат ,и аз като се сетя колко много притеснения и болести са ми минал;и през главата със голямата ми щерка,но всичко вече е зад гърбът ни ,болести операции  ,не искам да се сещам ,че се задушавам ще се оправи Дара ще видиш . HugМОЛЯ СЕ ДА СИ ОТДЪХНЕШ МАЛКО И ТИ НА КРАЯ ,ДАНО ВСИЧКО БЪДЕ НАРЕД СЪС ВАС. Hug Hug Hug.Момичета децата ви са много сладки ,и рожденника и футболиста ,нека са ви живи и здрави.аз като се науча да слагам снимки ще ви покажа и моите красавици .

# 49
Лилинце, радвам се, че намина. Съжалявам,че сте болнички.  Sad Знам колко е гадно. И ние посрещахме празниците с болно детенце. Този път Вики.

Мърморанче, дори не знам какво да напиша. Мъчно ми е за вас. Представям си какво ти е. Силно се моля нещата да вземат пълен обрат. Praynig Гуш за тебе! Hug

Зоренце,Исе, прекрасни малки мъже си отглеждате!Пу-пу!

Исе, покрай разправии с болести съм пропуснала да честитя твоя празник. Зло да те забрави, миличка! Жива и здрава да си, а и всички покрай теб!

Тале, и Дарето е така с белите! Mr. Green Ама да са ни живи и здрави - бели да правят!

# 50
  • Варна
Марморанке край нямаха вашите перипетии. Дано ви се размине този път по-леко и да не ходите в болница. Стискам палци по-бързо да се оправите.

# 51
Добър ден,
Марморанче,силно ви  Hug,дано бързо се оправи малка Дарка Praynig

Зори,шъ го папам тоз Жорко Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes,футболист голям Grinning

Цитат
Това на втората снимка снахата ли е?

Joy Joy Joy-любовчия от малък
Бързо да оздравява Деница-хубавица

# 52
  • на дъното
Мърморанка е приета в болницата с Дара Cry

# 53
  • Варна
Мърморанка е приета в болницата с Дара Cry
Много лошо  Cry. Аз се надявах да им се размине. Стискам палци да оздравява Дара по-бързичко  fingerscrossed. Дано скоро има добри новини от тях.

# 54
  • на дъното
Преди малко се чухме нямало да ги приемат върнали са ги.Надявам се по-късно самата тя да пише.

# 55
Преди малко се чухме нямало да ги приемат върнали са ги.Надявам се по-късно самата тя да пише.
ooooh! ooooh! ooooh!
Как няма да ги приемат след като малката повръща и има кетони в урината? Детето е обезводнено.Аман вече от здравеопазването ни.

# 56
 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed За малкото Мърморанче! Бързо да оздравява!

# 57
стискам палци за малката на Марморана ,чакаме добри новини от тях. newsm17.дано детенцето се оправи час по скоро.

# 58
Мърморанче,  Cry Hug просто вече нямам думи... много ми е мъчно за вас

И понеже вече е 10-ти април:

Честит Първи Рожден Ден, мъничка Мария! Бъди жива и здрава, бъди все така прелестно и сладко детенце! И все така обсебваща вниманието на всички около себе си!

Рони,честит ви празник, другарче мило!   bouquet И вие с тати бъдете живи и здрави!

Честит празник и на порсаналото ни Мече!  Меченце, да си ни жива и здрава и все така изпълнена с позитивна енергия! Честито порастване, милинка!  bouquet  bouquet  bouquet

Весело посрещане на хубвите ви празници, момичета!  Hug

# 59
  • на дъното
Честит рожден ден на Мими и Невена !Много здраве и щастливо детство им желая.Рони,Мече Hug
Снощи Мърморанка пътуваха до болницата в Варна,по късно ще  звъна да ги питам как е Дара.

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 22:13 от silviayo

Общи условия

Активация на акаунт