Отговори
# 735
Е момичета,не че не съм в темата от преди ама вече съвсем се вмествам,днес навършвам 35
и в тоя ред на мисли, Наздраве Wink

ЧРД   bouquet  bouquet  bouquet

С пожелания за здраве, късмет,  EFP stork-boy stork-girl 1stroller newsm32

EliK, почивай повече и всичко ще е наред! Спискаме палци за теб!  Praynig  bouquet

# 736
magnet_for_happiness Честит рожден ден миличка! Пожелавам ти много здраве, много усмивки и дано тази година си наистина магнит за щастието !!!  bouquet  bouquet  bouquet
Купче  Hug всичко ще е наред  Hug почивай си повечко ден -два!
ЕлиК и на теб ти пожелавам повечко почивка и спокойствие  Hug

# 737
  • Варна
magnet_for_happiness  - ЧЕСТИТО !!!
Дано  това ти е много хубава лична година   newsm51
EliK - хубаво е , че си си в къщи   bouquet Почивай си , щом така ти е по добре.

Сега да ви кажа за мен. Днес ходих на лекар. Видя се точицата която е около 8 мм. Доктора каза - начална бременност  , даде ми снимка и ме изпрати да си ходя  smile3513 Ако всичко е наред каза да отида след 3 седмици . Малко ме притесни , като каза , че отговаря на една седмица закъснение , а пък според мен трябва да са две  newsm12
 Сега започвам ходене по лекари  - защото съм с хашимото и ще трябва да посетя ендокринолог. Днес си пуснах едните хормони и ще видим утре какво ще излезе.
 От мен - това за днес .

# 738
  • София
О, не се притеснявай за тази седмица разлика...

# 739
  • Пловдив
Здравейте бъдещи и настоящи мами  newsm51 !
Отдавна не съм наминавала.Ние сме си още група в корема Heart Eyes!Страх, страх, та взехме че до 9 месец опряхме.Поне ще е скоро!На 18 Август влизам в болницата и стискайте палчета  Peace, "каквото сабя покаже"  Praynig  Praynig  Praynig!
На всички нови момичета, добре дошли!И скорошно сбъдване на желанията  babydust7
На новобременните, лека бременност и здрави бебчета накрая Praynig!
Новинката от отчетните, която нося е за мама Люляк:
Хайде мамииииииии още едно бебе в отбораааааааааа  newsm44 newsm44 Вестителска новина:

Мама Люляк днес преди няколко часа е родила малката кукла Дара!!!! Наложило се е секцио но всичко е наред и с двете!!!!Малката е висока госпожица но не знаем килограмите все още! Мама Люляк поздравява всички ви!!!
Да е жива и здрава малката Дара и много да ги радва!!!!!
  newsm44 newsm44 smile3525

Купче, мама Люляче имаше на БХС 1:7 статистическа вероятност.Няма грешка, да 1:7!!!Амниоцинтезата показа здраво бебче!И ето я, със живо и здраво момиченце сега!Само притесненията останаха  Heart Eyes !Спокойно, всичко ще е наред и с вас!
Това е момичета..., ще помоля за малко стиснати палчета от 18 Август нататък   Hug !
До скоро Heart Eyes !

# 740
Илик миличка браво на теб устиска фронта ама ти си мъжко момиче!Стискам палци и желая леко раждане! family4 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 741
Момичета аз нещо съвсем се ошашавих.Последно лелката беше на 22.07.10.Ние си се стараехме но в един момент обърках датите и останах с впечатлението че сме пропуснали момента.Е кекс за кеф но сега като се замисля има още 4 дни до новата лелка/въобще да не ми се вяска че  #2gunfire #2gunfire #2gunfire/но странни неща забелязваме с милото.Първо много влажно влагалище/май трябва да е по сухо преди лелката  Thinking.Второ около зърната някакво по тъмно ореолче и лееко подуто като ПМС коремче.Та чудя се ако сме нацелили то 18-я ден+7 за инплантация дали ще покаже теста или да не бързам???Знам че съм бързак но пусто съце не трае и ще изхвръкне от зор.Целувки и успехи на всички   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

# 742
Мишонче, изчакай още 4 дни миличка  Hug, представям си какво ти е на душицата, но нали се сещаш, че сега е твърде вероятно теста да покаже 1 черта и само да се притесняваш, ядосваш и тормозиш. След 4 дни живи и здрави направи - тогава вече ще е доста, по-близо до верното  Hug Peace

# 743
Иличе, стискаме палци и чакаме новини! newsm10 newsm10 newsm10  bouquetКъсмет!!!!

# 744
Честита щерка на Мама Люляк ! bouquet Hug   Hug Hug  Много, много, много щастие и късмет!!!

# 745
ilik123 имаш и моите стиснати палци и пожелания за леко раждане  Hug И тъй като гледам, че вече сме на 50 страница, защо не вземеш да направиш следващата тема преди да си родила да ни е на късмет  Hug

# 746
Привет момичета.
 Отново ви благодаря за пожеланията и подкрепата!
 ELIK почивай си повече в къщи.Желая ти спокойствие и повече прохлада.
 ILIK 123 стискам ти палци и се моля всичко да мине добре.Късмет и леко раждане.
 MISHELL 66 пожелавам ти едни хубави и наситени две чертички на теста.
 MAMA VIVI не се притеснявай всичко ще бъде наред.

ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА НА МАМА ЛЮЛЯК!ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА!

# 747
  • Пловдив
ilik123 имаш и моите стиснати палци и пожелания за леко раждане  Hug И тъй като гледам, че вече сме на 50 страница, защо не вземеш да направиш следващата тема преди да си родила да ни е на късмет  Hug

Благодаря на всички!!!
И тъй като съм много послушна  Embarassed и за общото благо и късмет на всички ето я и новата темичка:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=517689.new#new

Не мога да стоя много седнала и набързо я "сковах" Simple SmileНо нека донесе късмет и сбъдване на всички желания  babydust7!!!

Общи условия

Активация на акаунт