FarmVille - 21 тема

• 35 387
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Абе хора нали мистериозните кутий са тия сините с питанките , или пак нещо съм в грешка  newsm78

# 616
Абе хора нали мистериозните кутий са тия сините с питанките , или пак нещо съм в грешка  newsm78

с панделките - купуват се със зелени пари - безплатните не се броят за медал ...

# 617
А какво има в новите кутии?

# 618
А какво има в новите кутии?

няколко страници по-назад има снимки ...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=487459.510

# 619
Е много кинти ми се струва за тая кутия newsm78По добре слон да си взема  newsm78

А, скам да ви питам тъй като FV се вдига на ниво само по 1 , като станеш 70 lv кво става?

# 620
Е много кинти ми се струва за тая кутия newsm78По добре слон да си взема  newsm78

А, скам да ви питам тъй като FV се вдига на ниво само по 1 , като станеш 70 lv кво става?

Спират да ти дават зелени парички. Но затова пък можеш да си правиш други акаунти и от там да си изпращаш неща, които се купуват с такива  парички  Simple Smile

# 621
Ако на някой му се е паднала новата къща (Weathervane Home) от мистериозната кутия да пусне снимка  Simple Smile

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs384.snc3/23489_109 … 886_1920805_n.jpg Току-що се сдобих с нея

# 622
  • София
Има ли промяна в максималния брой на подаръците, които може да побере гифт бокса?

# 623
  • София
И мен никой не ми помага за мисиите и просто незнам кога 6те взема медалите за взето злато.
Утре не съм на работа и уикенда съм свободна, до колкото помня сме съседи.
Пиши и ще се включа в мисията ти.
И без това на мен за моя хич не ми се играе.

# 624
  • Пловдив
нещо да сте се разбирали за крава или за овца ще гласуваме тук? Аз доколкото разбрах ще има някаква награда за гласувалите за животното, достигнало първо 2 милиона гласа...  Rolling Eyes ама нищо чудно пак да не съм разбрала  Mr. Green

# 625
нещо да сте се разбирали за крава или за овца ще гласуваме тук? Аз доколкото разбрах ще има някаква награда за гласувалите за животното, достигнало първо 2 милиона гласа...  Rolling Eyes ама нищо чудно пак да не съм разбрала  Mr. Green

Аз и за двете гласувах, едното е на 540 хил почитатели, другото на 620 хил. Така че ако има такава награда всички ще я вземем Simple Smile
А и колкото повече гласове толкова по-добре:
2 Million fans: New animal for 12 Farm Cash
3 Million fans: New animal for 50,000 Coin
6 Million fans: New animal for 10,000 Coin
11 Million fans: New animal for 5,000 Coin and every fan gets one free!

# 626
Моля за малко помощ, остават още 508квадратчета от червените лалета да се засадят.
http://apps.facebook.com/onthefarm/track.php?creative&cat=fe … Reward&ref=nf

# 627
Така и никой не ми помогна с мисията  Cry

# 628
Така и никой не ми помогна с мисията  Cry

не мога - не ме освободи моята съседка  ooooh!

# 629
  • София

Искам да попита м кога ще ми излезе във фермата възможност да вляза в кооперация , днес си направих нов акаунт  newsm78

Ще ти излезне, като стигнеш 20-то ниво!

Моля за малко помощ, остават още 508квадратчета от червените лалета да се засадят.

Мирамче, писах ти и във ФБ, но и тук да питам - късно ли ще е ако се включа след около час?

Общи условия

Активация на акаунт