Първият рожден ден на детето - моля споделете как беше при вас

• 5 723
  • 69
  •   1
Отговори
# 15
Така, първия рожден ден на сина ми го направихме в къщи. Смятам го zа грешка, честно каzано. Зимата е роден, живеем в апартамент, стана... маzало  Crazy Както може да се очаква, с доста гостенчета на подобна въzраст и доста храна.. Това по обяд. Едвам се оправих zа вечерта, когато идваха пък роднини. Ужас...
Та от там нататък, рождените му дни бяха само в zаведения, но винаги с деца. За мен детски рожден ден е равносилно на гости - дечица. С въzрастните може винаги. На следващите му рождени дни винаги раzминавах дните на детския р.д. и гостито с роднини. Първият беше по въzможност на деня, другият - когато е удобно.

А първия на малката беше друго. В една градина, приятелски семейства с деца, не zная колко, но доста... Преz деня, до вечерта. Меню - скара, салати и две детски торти. Беше екстра.

# 16
  • Стара Загора
Беше у дома -вечерта, само роднини.

# 17
Според мен дете на 1 год.е твърде малко за празненства в заведения.
Синът ми е роден зимата,а и беше доста ревлив,така,че рожденния ден беше в къщи.
Живеем в къща,има достатъчно място,поканихме гости-деца по обяд ,украсих с балони,изсипах им много играчки и беше страхотно.
Вечерта дойдоха бабите и дядовците.

# 18
  • София
Първият рожден ден на най-малката ми дъщеря празнувахме със скромно следобедно гости у дома. Бяхме поканили близки приятели. Децата бяха общо пет на брой- три наши и другите две- на нашите приятели.  Simple Smile Имаше лека почерпка и прекрасна торта, измайсторена от моята форумска приятелка Диди, с която се запознахме в темата за дечицата ни.  Heart Eyes Мъничката определено усети празничното настроение, а в същото време не се умори с прекалено много гости и шум. Получи се много приятно и хубаво.

По-късно организирахме общ форумски рожден ден на септемврийчета 2008, като събрахме децата в клуб "Барбарони". Беше една страхотна мила и весела лудница- около 27 деца на една годинка!  Grinning

И двата варианта бяха много удачни според момента и компанията. Peace

# 19
Вкъщи,роднинско парти - баби,дядовци,вуйчо,лели,чичовци и брадовчетчета.
Следобедно празненство,украсата си беше моя - балони,гирлянди и т.н.

# 20
Празнувах с много приятелки във варненско детско заведение.Беше събота и заедно с нашия Рд имаше още 4 ooooh!Лудницата беше пълна.Нямахме торта в заведението,направих само почерпка с кафе и сладки.След това ходихме у всеки .Там беше "изстинския" РД.Малката разбира се беше в най-лошото си настрение.Иначе имаше балони,окраса и много играчки.
За втория и РД мисля да е по-хубаво.Сигурно пак ще е на заведение,но с голяма торта,игри и може би клоун. Blush

# 21
За първия рожден ден на малката се събрахме мои приятелки в една сладкарница, където бях поръчала торта и там си се почерпихме. За мен много добре се получи, че не чистих след това Mr. Green Тогава все още нямах кръг от познати майки с деца на нейната възраст. За втория й рожден ден пък поканих основно майки с дечица, нейни приятелчета, с които се виждахме всеки ден. Празнувахме в къщата на свекърва ми, аз и сестра ми бяхме приготвили сандвичи, разни дребни сладки, соленки и нарязани на лентички моркови и краставици, които много се харесаха на дребните. Тортата беше много красива, с езерце и лебеди вътре и едно хълмче с влакче /с което още си играе/. Специално украси не съм правила. Тази година мисля да празнуваме поне единия рожден ден в къщи, а може и двата, и аз се чудя още. Скоро бяхме на рожден ден в детски клуб, много хубаво си изкараха децата, играха на воля.

# 22
Първия беше предимно с роднини и приятели - съчетахме го с прощъпалника (хвана отверката - ужас!  Laughing ). В заведение, около 20 човека, имаше украса - балони и гирлянди, а за малкия човек имаше много красива торта с фигурки, която много го впечатли Simple Smile

# 23
На заведение на открито с детска площадка до заведението, за да има къде да играят децата. Много весело, забързано и шумно изкарахме  Grinning

# 24
Първият рожден ден на сина ни празнувахме в детски клуб. Бяхме резервирали за следобед от 16.30 до 19 часа, за да могат децата да се наспят.
Имаше украса от балони. Тържеството заснехме на филм.
Гостите ни бяха към 20 възрастни и роднини и приятели и 8 деца. За децата се грижеше една жена. Имаше хубави детски песнички и много играчки, с които децата да играят.
Менюто беше студени и топли мезета. За децата сандвичи и плодове.
Разбира се кафе, алкохолни и безалкохолни напитки по желание на гостите.
Тортата беше бисквитена, без шоколад и ядки, за да могат и по-малките деца да ядат от нея.
Мисля, че се получи хубаво, макар, че детето не разбра много.
Тази година сме решили за вторият рожден ден, живот и здраве да е, да празнуваме само тримата и да заведем детето на зоопарк.

# 25
У дома с роднини, украсих хола, имаше хубава торта и почерпка. Heart Eyes

# 26
И първия и втория -бяха вкъщи.
На първия празнувахме двата дни,на единия с бабите и дядовците,на другия ден с майки с деца.
Сега на втория в един и същи ден- бабите и дядовците в едната стая,майките с децата- в другата..
Украсата- балони и надпис "честит рожден ден"
И двата рожденни дни бяха следобед към 17часа до към 20-21 часа

# 27
  • вече Пловдив
На мен сега ми е актуална темата, до РД на малката остава по-малко от месец.
Засега съм решила да е вкъщи, мисля, че така е по-добре за бебе на 1 годинка, макар че апартаментът ни е малък. Гостите ще са бабите, дядовците, сестрите ни с братовчедчетата и кумовете с техните деца. Украсата ще е балони, ако харесам подходящи надписи, ще купя, иначе няма да рискувам аз да ги правя. Менюто ще е салати, пържолки, плодове и торта, която ще поръчам. За бебка менюто ще е нещо, подходящо за възрастта й. Отделно ще има мезенца, сладки, ядки и т.н. Вероятно ще е обеден купон, който ще продължи до вечерта... Още се чудя да правя ли и купон с 3 майки с бебета на възрастта на моето.
Ти си решила един от най-трудните моменти - имаш подходящ терен за празненството. Отделно Габ е лятно бебе и ще можете да празнувате в градината (аз не рискувам - когато раждах, валеше студен дъжд из ведро).

# 28
Първият РД празнувахме вкъщи ,само с баба и дядо(другите живеят далече) и кръстниците .
Нямаше деца .На тази възраст са твърде малки ,за да усетят плюсовете на детското парти в истинския смисъл .Компанията на възрастни им е също толкова приятна .
Часът беше удобен за детето-след събуждането му следобяд .Продължи малко след заспиването му вечерта и по никакъв начин не смути ежедневния му режим .
Бяхме поръчали кетъринг и торта .Нямаше никаква друга подготовка .

# 29
  • Пловдив
Аз мисля да го направя на заведение като преди това я кръстим.Мисля да е на обяд или следобяда.Ще има обяд или съответно вечеря.Гостите ще са около 20 като от тях децата ще са 7 или 8.Ще има украса с балони и някакви гирлянди като за рожден ден.За децата ще има шапки и шарени чашки, има готови комплекти в "Кауфланд". nbirthday

Общи условия

Активация на акаунт