Първият рожден ден на детето - моля споделете как беше при вас

• 5 721
  • 69
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Нашето детенце навън не може да спи. Нито пък търпи да седи дълго време на едно място. За това и си бяхме вкъщи. Баби + дядовци, брат ми и снаха ми с детенце. Щяхме и кръсницата да си поканим с цялото семейство, но тя пък пазеше леглото точно тогава, че имаше проблемна бременност, та пропуснаха купона. Тъкмо беше проходил, така че го съчетахме с прощъпулник. От обяд, та до вечерта - ние на удобно удома, в достатъчно камерен състав, за да ни е удобно. Дребосъците щъкаха наоколо, поспаха малко, после пак игра на воля.

# 31
В деня на рождения ден(през седмицата се падна) на обяд дойдоха само няколко души,които не бях предвидила за деня,когато щяхме да го празнуваме.Партито направихме в събота,на обяд,на една вила. Поръчах плата и кетъринг.Имаше и деца,но по-големи от моето.Не съм украсявала с нищо.Децата стояха около тортата,докато не я разрязахме Laughing

# 32
Amanitka,тази година,живот и здраве,ще празнуваме 8-ми рожден ден,но първия няма да го забравя никога!На 14 юни е роден синът ми,прекрасно лятно време!На заведение го отбелязахме,защото нямам достатъчно място у дома,пък и исках да поканя всички приятни майчета,с които се бях запознала по време на бременността,раждането и дългите разходки с детето.Бяхме 15-тина човека,обядвахме,имаше торта,безалкохолно,биричка за татковците.Децата,всичките на почти една възраст,си хапнаха пюретата и кашите и...заспаха!Всичките до едно!Последва много приятен мързелив следобед за майчетата...Ох,размечтах се!
Пожелавам ти едно приятно изживяване,незабравими спомени като моите!
Тази година племенничката ми ще празнува заветната една годинка.На 29 юни е родена,ще събирам идейки да помагам на снаха ми Heart Eyes...

# 33
Лято, празнувахме в заведение с огромен парк с изглед към морето и детска площадка. Събрахме се в 16.30 - 17.00ч. Менюто беше свободно, кой каквото иска. Внесох си само тортата отвън. Украсата беше стандартна. Гостите - майки с деца на различна възраст. Децата играха на детската площадка, тичаха по поляната, родителите бяхме на масата, имахме поглед върху децата непрекъснато. Вторият РД повтори сценария на първия, но беше още по-хубаво.

# 34
Много хубави празненства сте направили мили мами  newsm38.
На мен също ми престои подготовката на 1ви Рожден Ден, но малко съм притеснена. Принцесата е на 7 Май, който е обявен за почивен след Гергьовден и както знаете цяла София се изнася. Никой няма да остане, за да празнуваме. Имах предложение да пътуваме извън Бг и да си празнуваме сами, но таткото твърдо отказа.  newsm78. Другата ми идея е да се приберем на село и на една поляна близо до язовир да направим голям пикник с роднини и прители (от този регион) , но това го бях замислила за кръщането през август bishop
Моля за свежи идеи   cook

# 35
  • София
Първият РД на сина ни беше вкъщи. Гостите бяхме аз и мъжа ми, защото живеехме в чужбина и нямаше какда дойдат роднините Mr. Green. Бях украсила с балони и ленти - "честит рожден ден". Менюто си беше делнично, но пък имаше голяма торта, която си е ядох цяла седмица ooooh! (мъжа ми не е по сладкото) .
На дъщеря ми вече си бяхме в БГ и поканихме бабите и дядовците вкъщи. Украсата отново беше балони и ленти, а менюто беше салати, предястия, пържолки с гъби и пържени картофи и десерта беше тортата.
Следващите РД ги празнувахме в детски клубове с деца на тяхната възраст.

# 36
Ох и аз съм в чуденка за нашия рожден ден . Май повече клонях към парти вкъщи с близките , защото самите бебчета нищо не разбират . Но преди няколко дни бяхме на рожден ден на племенницата и бяхме в едно заведение с отделен детски кът . Нашето диване беше на паяка и овърша целия детски център , двете аниматорки бяха прекрасни и се занимаха доста с него , каките му бяха много интересни как играят , имаше детска музичка , но на тортата имаше нулев интерес  ooooh!  . А ние си бяхме в другата част , на масата с хапка и пийване  Party Това ме наведе на мисълта че може и да се получи добре . Искаше ми се да направя по пищно кръщене , но пък не искам да ги съчетавам в един ден ... та затова се чудя все още какво да организирам  Rolling Eyes

# 37
Синът ми е роден през август. Избрахме заведение с шатри и трева. РД беше след 17.30, уж да е по-хладно.
Около 20-тина души, възрастни и деца. Тортата поръчах отделно от сладкарски бутик, иначе гостите ни абсолютно свободно си поръчваха от менюто, кой каквото иска.
На тревата, под дебела сянка опънах голямо шалте и пръснах 2 големи плика с играчки за децата, които бяха на възрастта на моят син.
Много беше хубав празника, бебетата се занимаваха с играчките, лазеха необезпокоявани.
Следващият рожден ден празнувахме в клуб, за след 2 години ми се струва по-удачен вариант.

# 38
Първият рожден ден на дъщеря ми празнувахме в едно заведение на открито (той е август месец и времето го позволява). Гостите бяха само роднини - баби, дядовци, лелята и чичото. Предпочетох този начин първо, защото сметнах, че е прекалено малка, за да разбере нещо от детския купон и второ, защото ние само платихме сметката и не се налагаше нито да готвя и подреждам масата, нито после да мия и да чистя.

# 39
  • pomorie
не сме правили детски рожден ден до сега-тази година ще е премиерата  Mr. Green обикновенно вкъщи събираме роднини кръстник и някои приятели

# 40
  • България
В къщи с най-близките хора!
Реших,че е много малък за партита,заведения и голям шум (мое мнение,разбира се)
Празнично меню и,естествено,торта!
Ама голям рев беше през целия ден,не знам защо,но беше много изнервен!

# 41
Къде беше - вкъщи или в заведение? Колко хора имаше?На обяд или вечерта празнувахте? Какво беше менюто? Имаше ли много деца? Идеи за украса приемам и изобщо всякаква информация. Знам, че има още време, но обичам всичко да планирам и съм решила сама да си направя украсата и всичко, та искам да имам време. Нашите имат заведение, което дават под наем, но в момента няма наемател и мисля там да го празнуваме - хем няма да ме притеснява нищо, хем и ще си купя и внеса всичко за ядене и пиене.Роднините няма да са толкова много, повече ще са нашите приятели с дечица  Rolling Eyes
Всякакви идеи ще са ми от полза   bouquet

1.в къщи - но определено съжалявам,щото всичко "легна" на мен
2.около 16-17 човека
3.за вечеря
4. ох, не помня  Embarassedбеше преди 5 г., но обичайните неща-ядки, салати,пържоли,торта
5.3 деца имаше
украса много балони, "честит рожден ден".
но идеята ти е чудесна за заведение Peace

# 42
Бяхме вкъщи със семейството / баби, лели и ... /, следобяд към вечеря Laughing
Имаше мезенца, хапки, салата - за на крак.И страхотна торта, разбира се Laughing
Цялата къща бяхме украсили с панделки и балони, малката направо се разтопи от кеф.Много играчки и подаръци всякакви / бях насочила предварително роднините какво да вземат /, после ми помогнаха и да поразчистим Wink

# 43
Бяхме в къщи,следобед-баби и дядовци,чичовци и лели и кръстниците.Украса с много балони и голяма торта.

# 44
  • Варна
На Симона - вкъщи, с баби, дядо, леля, кумците ни и две приятелки - малките гостенчета бяха 3 - на 3 г., на 1 г. и на 9 мес.; добре се получи, въпреки че нямаше почти никакво място. За почерпката - не помня  Embarassed
Сега се чудя За Филип дали вкъщи ще празнуваме или някъде на заведение. От една страна, вкъщи ми и по-удобно, защото може да си полегне, като му се доспи, а и искам аз да му направя тортата, от друга, наистина мястото е ограничено, а и не ми се шета...
Още няколко дни ще помислим, че вече не остана никакво време...  Party

Общи условия

Активация на акаунт