Първият рожден ден на детето - моля споделете как беше при вас

• 5 722
  • 69
  •   1
Отговори
  • Видин
Къде беше - вкъщи или в заведение? Колко хора имаше?На обяд или вечерта празнувахте? Какво беше менюто? Имаше ли много деца? Идеи за украса приемам и изобщо всякаква информация. Знам, че има още време, но обичам всичко да планирам и съм решила сама да си направя украсата и всичко, та искам да имам време. Нашите имат заведение, което дават под наем, но в момента няма наемател и мисля там да го празнуваме - хем няма да ме притеснява нищо, хем и ще си купя и внеса всичко за ядене и пиене.Роднините няма да са толкова много, повече ще са нашите приятели с дечица  Rolling Eyes
Всякакви идеи ще са ми от полза   bouquet

# 1
В къщи следобяд започваха да идват гости (роднини) . Останаха и за вечеря. Украсата беше балони с които децата си играеха и една дълга лента с герои от мики маус и торта. Събирането беше повече за възрастните, за децата беше просто игра. На годинка не може да осъзнае и да разбере смисъла на рождения ден. Даже и сега на 2г. за него беше повод да духа свещички. И сега като направя или купя торта иска да сложа свещи.

# 2
Нашия рожден ден е на 4 май - празнувахме го предимно с наши приятели, но повечето от тях нямат деца  Confused Беше на нашата вила,с маси и тенти в градината. Запо4на следобедно и завърши на другия ден с изгрева на слънцето  Laughing Имаше мезета, печено агне и супа (за моя изненада-тя първа свърши:) За украсата използвах балони и гирлянди, с които написах на самата къща: "ЧРД Яна" Simple Smile Беше страхотно, сега за втория обмисляме почти същото, но с повече деца, защото вече повече разбира Simple Smile Пожелавам ти незабравим първи РД  bouquet

# 3
Съчетан с кръщене-около 25 човека , в заведение, обедно веселие Simple Smile Деца нямаше, украса също нямаше..

# 4
Вкъщи празнувахме. Партито беше от 16 часа, когато детето ми /а и другите гостенчета/ се буди от следобеден сън и подължи до към 20 часа, когато обикновено си ляга вечер. Гостите бяха три приятелски семейства с деца на сходна възраст и два чифта баби и дядовци. Децата все още не ходеха - пълзяха по пода и си играеха, а ние ги наглеждахме и междувременно си хапвахме и пийвахме. Украсата беше само от балони, тортата я направи свекърва ми. Все пак тя беше предназначена да бъде изядена от възрастните, а не от децата, затова беше важно да е вкусна.

# 5
 Mr. Green Ами планирам да е просто подходяща почерпка на детската площадка при другите деца (с МНОГО деца!), а след това вкъщи смятам само да направя подходяща торта със свещичка, само аз, тя и тати, и да й позволя да омаже тортата навсякъде из стаята, да яде с ръце колкото иска ...

# 6
Бяхме в заведение с най близки приятели и роднини.Малката тъкмо прохождаше и не се спряхме да обикаляме пицарията)))Деца нямаше.към 21 часа една от бабите отиде да я приспива а ние продължихме 23.00часа

# 7
Все още не сме имали РД на 6м е, записвам за да чета темата може да има интересни идеи.

# 8
празнувахме го вкъщи, бяхме поканили около 10-15 деца, но дойдоха половината всичките на горе долу сходна възраст. Украсих с много балони, по земята и няколко с хелии- колкото бяха децата и като си тръгваха им подарявах по един балон  Simple Smile сложихме надписи, шапки, свирки ама те повече за нас децата не им обръщаха внимание Laughing. Бях взела детски сокчета(Бебевита) за всички деца, солети и пшенични бисквити. Не съм предвиждала някакво друго меню, за родителите бях поръчала кетъринг и тортата  Simple Smile това в общи лини, направихме го от 17:30ч. след сън до към 20-21ч. всички си бяха тръгнали Simple Smile

след два дни празнувахме с роднини пак същата схема вкъщи, кетърнга и го съчетах с прощапулника  Peace

# 9
  • София
Как беше?
Сутринта спешно се обаждах на всички да не идват.
Татито на рожденика вдигна висока Т, повръщаше като за норматив и беше обявен за остро заразен...
Озовах се с 4 торти от Романс, поне 1 от които изобщо не се побираше в хладилника... и дете, което пък изобщо още не ядеше торта...

# 10
  • Bulgaria
Беше много прекрасно изживяване!

Поканихме бебоците към 16.00 часа! Бяха с родителите си - всичките наши добри приятели. Общо 7 деца между 9 месеца и година и половина. Помещавахме се в нас. Украсата беше балони, свирки и играчки, които бяха нахвърляни по пода. Имаше кът за децата в едната стая, а в другата маса за родителите, на която разбираемо стояха татковците. Мамите с бебетата бяха в кътчето за децата. Бях направила бишкотена торта без консерванти за бебетата и купила торта Неделя за снимката и хапване от нас родителите. За малките имаше фреш от ябълки, чай, солетки, нарязани плодове. За възрастните всякакви мезенца, алкохол и безалкохолни. Направихме куп снимки и наистина това беше един много прекрасен рожден ден за нас! Децата бяха много щастливи и забавни, родителите също. Към 20.00 часа приключихме детското парти.  smile3510 Продължихме с роднини по-късно. Simple Smile

# 11
Здравей,нашият първи рожден ден беше в ресторант на обяд,като преди това я кръстихме в местната църква.В ресторанта бяхме поканили най-близките роднини и приятели,около 35 човека.

Менюто ни:
-богата салата
-паниран кашкавал
-свинска пържола,кебапче,кюфте,и картофи с масло
-торта

Украсата ни се състоеше предимно от балони,а над масата,която бяхме ние и кръстниците имаще една гирлянда,на която пишеше ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
Отделно си бях поиграла да направя бутилките с алкохола и подаръчетата за гостите,подобаващи за детски празник!

Това беше в общи линии!

# 12
  • София
Къде беше - вкъщи или в заведение? На заведение.
Колко хора имаше? Около 15 души.
На обяд или вечерта празнувахте? Вечерно парти Simple Smile
Какво беше менюто? Готови плата по наш избор.
Имаше ли много деца? 6-7, но нито едно на възрастта на сина ми.

Щом имаш помещение, трябва да реших само за менюто и украсата.
За менюто можеш да поръчаш от някое заведение или да използваш кетъринг.
За украсата - всякакви хартиени гирлянди с надписи, балони, гирлянди с балони. Дечурлигата полудяват като видят няколко нахвърляни балона по пода и пада голяма веселба Simple Smile

# 13
Ние бяхме на заведение, от 18.30 ч, около 20 човека- родителите ни, сестрите ни, племенниците- които са по големи около 5г-10год, т.е. нямаше малки деца, също и кумовете и няколко по-близки приятели. Бяхме направили меню- салатка, основно, мезета. Стояхме до късно и изкарахме идеално, всички бяхме доволни. Нямаше украса. Както и да го измислиш все ще е добре, пожелавам ви прекрасен празник за вас и детенце.

# 14
Бяхме у дома ,на двора в градината,лятно парти от 16 до 18:30 часа,защото тя си лягаше и сега си ляга към 19:30,а ние продължихме до по-късно Simple Smile! Имахме предимно роднини(16 души),и 3 деца на нeйната възраст! тя още не ходеше и беше в проходолката ,като обикаляше навсякъде!Менюто беше барбекю с много салати и плодова торта ,а за децата направих специални пълнозърнеsти хлебчета с масло,пресни зеленчуци и плодова салата с кисело мляко,украсата беше от детски парти център с координирани мотиви на балоните,покривките,салфетките,имаше малки кутии с подаръци за децата с малка играчка,лакомство(мандарини и ягоди в пакетче) ,книжка и надуваема свирка!Беше много приятен следобед с много слънце-края на май!

Последна редакция: пт, 02 апр 2010, 17:14 от tanyatais

Общи условия

Активация на акаунт