Евтините неща, от които сме доволни-3

• 80 123
  • 631
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Взех си номер 40.Лакът е уникален,има супер покривност и съхне доста бързо.

# 46
аз си взех на арома органик с тиква нощния крем, общо взето бива. взех също и бели сенки на голдън роуз от които бих казала съм много доволна, а аз особено държа на качеството на белите  сенки

# 47
аз си взех на арома органик с тиква нощния крем, общо взето бива. взех също и бели сенки на голдън роуз от които бих казала съм много доволна, а аз особено държа на качеството на белите  сенки

А за какво ги използваш  newsm78 Аз си слагам под веждите и във вътрешната част на окото с цел уголемяване  Laughing

# 48
Някой знае ли къде в Русе има шампоани Милва,  както и гланцове на Класикс?

# 49
Момичета, може ли да ми препоръ4ате околоочен контур за 23 почти 24 годишна , понеже ми правят впечатление бръ4иците вече и то сериозно.
И да похваля  на Aroma pure матиращия крем Simple Smile

# 50
Някой знае ли къде в Русе има шампоани Милва,  както и гланцове на Класикс?

Зависи точно кой шампоан на Милва търсиш?Почти всички аптеки по центъра имат по 1-2 шампоана.
Аз си взех хининовия от една аптека в близост до университета. Peace

# 51
На въпроса за маската на Purederm от предната тема, преписвам от опаковката:

Маска за сияйна кожа с естествени перли "Витамин Е"
Екстрактът от перли е позннат от древността със способността си да защитава и разкрасява кожата. Маската моментално премахва малките петънца и несъвършенста по кожата, стяга порите, подобрява кръвообращението и я прави сияйна.

15 мл. е, според мен ще стигне за 2 пъти, ще дам отзиви след втория път.

Мерси много за описанието  bouquet Добре звучи, може да пробвам. Благодаря и аз за новата тема, най-после едно хубаво оформление на темата, браво Дани bouquet

# 52
Взех си номер 40.Лакът е уникален,има супер покривност и съхне доста бързо.
a kade moga da otkria tezi lakove i za kolko pari?

# 53
Е тез шампоани на Милва никъде ги няма из Лозенец и центъра...
Където и да питам ме гледат странно.
Иначе ди купих шампоан на арома с яйце 400 мл за 1,60, не е лош до колкото мога да преценя от 2 измивания.
Гланца на есенс го ползвам от няколко месеца, доволна съм  Peace

Шампоаните на милва ги има в една аптека на бул.Черни връх още в началото като тръгнеш от подлеза на НДК в посока хотел Хемус,има магазин/кафе на Левски и малко след него е аптеката.

Mерси, ще проверя  Hug

# 54
  • Пловдив
аз си оставам с питането кои имитации се доближават до оригиналните парфюми и са трайни.Освен Роксан,на Рефан добри ли са им имитациите"?
И между другото в нета търся снимка на бирения шампоан на Милва да го покажа,обаче няма и няма.От цялата серия на Милва от него съм предоволна,нищо че не е за мазна коса.
Аз съм голям фен на Рефан. Имитациите са им уникални. Пробвай с някой, накойто имаш оригинал и ще се убедиш. Други имитации, от които съм мн доволна са на Bi-es. Много дълго ползвах имитацията на Бос Интенс (техният е Руж ет ноар), но спряха да го внасят  Sad. Но сега редом с оригиналите, които си нося от командировките, за ежедневна употреба си взимам на Рефан. И аз поради грешка на дъщеря ми, която купила от Гърция Орзене за мазна коса (с хмел) го пробвах и съм очарована за сухата ми коса.

# 55

А за какво ги използваш  newsm78 Аз си слагам под веждите и във вътрешната част на окото с цел уголемяване  Laughing

точно Peace

# 56
  • В къЩи.
Записвам се да следя  Heart Eyes

# 57
  • Пловдив
Някой може ли да ми предложи точно такъв цвят червило?

Golden Rose имат подобни, но ми се струват малко по-различни  Rolling Eyes
Peace Точно Голдън Роуз 2000 са такива - страхотни http://beautycosmetic.biz/golden-rose-golden-rose-2000-chervilo- … &currency=BGN Просто виж кой цвят е най-близкия. Това червило е уникално. Не се размазва, разтича, издържа дълго, особено, когато е сложен молив отдолу, страхотна консистенция. Просто не отстъпва по нищо на много скъпи червила.

# 58
Запис.  bouquet

# 59
  • София
Можете ли да ми предложите, някой стягащ или антицелулитен крем на поносима цена?
Иначе аз днес се сдобих с прахообразни сенки за очи на Голдън Роуз и един маслено зелен молив за очи   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт