Евтините неща, от които сме доволни-3

• 80 163
  • 631
  •   1
Отговори
# 465
soledad8686a , за два дни няма такъв препарат, който да заздрави ноктите.  Joy Но иначе е хубаво това на Икаров, за месец ще видиш резултат.
мерси.значи ще продължа да се мажа с него пък да видим.а под по твърди нокти имах предвид специално моите-те са страшно меки и много лесно се чупят.затова го казах.

# 466
Не е ли добра идея да се направи един списък с всичките продукти на едно място,който да може да се допълва...и например по графи: за тяло,за коса, за лице и т.н.....
Аз за сега  само ви следя и записвам...пазаруването ще е след около 2-3 месеца като се прибера в БГ...ако до тогава не сте изкупили запасите Laughing
И исках да питам тия продукти на Орзен някой знае ли дали ги има в Плевен?!

# 467
Не, не мирише, мирише си на червило, не на аромат някакъв. Но моето е в сива кутийка, закръглено, това е друго, дето показваш. И аз трудно изтърпявам разни миризми, но с това не е така.
Иначе е леко бледо-розов, не съвсем телесен.
Мерси много. И аз такова си търся, ще погледна в Елитис дали го имат.

мими23, аз започнах да правя такъв списък, но съм до средата на първата тема. За съжаление нямам много време да се занимавам.

# 468
  • In the shadows of my mind
Цяла сутрин чета в темата и вече се изцъклихлих пред екрана като си набелязах един куп неща  Grinning лошото е, че днес взимам заплата и това хич няма да ми се отрази добре  Mr. Green Laughing
На първо време паста за зъби Поморин започвам да я издирвам, някой има ли представа дали по аптеките в Студентски град в София я има? Досега бях на Blend-a-met 3D White Perl и като цяло съм доволна, но цената ме удря, така че Поморина ми се вижда прекрасна алтернатива.
От моята маска за коса съм недоволна, така че издирвам и ОРЗЕН, ако някой има инфо отново за Студентски град ще съм много благодарна  Simple Smile
Продукти, които аз мога да препоръчам: балсам за устни с някакви спа-ефекти на Орифлейм, спрямо това дали има някаква промоция цената варира между 4 и 7лв. Ухае страхотно и има невероятен ефект.

# 469
  • Варна
Не, не мирише, мирише си на червило, не на аромат някакъв. Но моето е в сива кутийка, закръглено, това е друго, дето показваш. И аз трудно изтърпявам разни миризми, но с това не е така.
Иначе е леко бледо-розов, не съвсем телесен.
Мерси много. И аз такова си търся, ще погледна в Елитис дали го имат.

Вчера точно от Елитис Запад си го купих, дори се "триумях" м/у няколко цвята, но за съжаление, нямаха точно от тези цветове, които харесах, така че цветът ме избра, не аз него.  Laughing

# 470
  • София
а някой дали има впечатления от маслото на икаров за ноктите? newsm78взех си го.пише че е за заздравяване ама дали наистина действа? newsm78от 2 дни се мажа с него но не мога да открия разлика.освен че ноктите ми имат хубав блясък и като че ли станаха малко по-твърди но може и аз да си внушавам вече #Crazy
Не очаквай бърз ефект,при мен дойде чак след 2-та опаковка и мажене почти всеки ден като не съм се лакирала през това време.

Балсама за устни на Орифлейм и аз го препоръчвам,хидратира страхотно устните и не е както повечето мазни балсами.

# 471
ееееееееееееееее аз не мога без да се лакирам.сега пак ще се намажа с маслото и после ще се лакирам.

# 472
Момичета аз се наемам да направя списък,дано успея до началото на 4 тема и ще го пусна в първият пост.Пиша всичко споменато от вас,ако пропусна нещо ще ме поправяте. Peace

# 473
  • София
Момичета аз се наемам да направя списък,дано успея до началото на 4 тема и ще го пусна в първият пост.Пиша всичко споменато от вас,ако пропусна нещо ще ме поправяте. Peace
Златна си   bouquet

# 474
 Hugи аз те подкрепям  bouquet newsm10

# 475
  • София
Josellyn , вчера си взех Поморин от Фантастико. Нали има Фантастико и в Ст. град...

# 476
  • Belgium
Лу, този тоник за каква кожа е? И още едно въпросче. След колко време си проличва антицелулитното действие? Защото аз съм една много зарязана откъм целулит - направо не знам къде са ми коленцата след второто раждане и последвалото нашишкване. Embarassed

an4e-marii4e тоника гио дават за всякакъв тип кожа, но според мене е за нормална или леко суха. Ако си с мазна, ще ти дойде слаб. Иначе е лекичък, мирише приятно и не пресушава кожата.

Относно антицелулитния гел - беше на промоция с душ-скраб - почистваш си добре кожата под душа и после мажеш с гела. Действието се вижда след поне 2 седмици и не очаквай чудеса  Laughing При мене имаше ефект, защото го съчетах с фитнес.

Но не отсътпва на скъпите мазила изобщо.

# 477
  • In the shadows of my mind
Josellyn , вчера си взех Поморин от Фантастико. Нали има Фантастико и в Ст. град...
Да, има. Това е една чудесна новина. Още днес ще проверя, благодаря   bouquet

# 478
  • София
Похвалиха ми мнооого база за грим на Белла пиере, била много по-добра от тази на Арт Деко, по-икономична, за цялото лице, покривала недостатъци. Цена около 19 лв.  Ето я : http://www.bellapierre.eu/shop/product_info.php?cPath=34&products_id=174

Мисля, че тази марка е от скоро на пазара, изцяло натурална, без парабени.
Някой да е ползвал и да сподели?

Не съм я ползвала, но се интересувам къде може да се намери. Цената е доста примамлива  Laughing.
Иначе съм много доволна от тази на кларинс. След това пробвах на гош, но няма нищо общо.

# 479
  • Плевен
Не е ли добра идея да се направи един списък с всичките продукти на едно място,който да може да се допълва...и например по графи: за тяло,за коса, за лице и т.н.....
Аз за сега  само ви следя и записвам...пазаруването ще е след около 2-3 месеца като се прибера в БГ...ако до тогава не сте изкупили запасите Laughing
И исках да питам тия продукти на Орзен някой знае ли дали ги има в Плевен?!
Да, има ги в Плевен.  В един голям козметичен магазин точно в центъра и в Кауфланд съм ги виждала.

Общи условия

Активация на акаунт