Евтините неща, от които сме доволни-3

• 80 129
  • 631
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, а  къде в района на пл. "Славейков" или НДК да намеря продуктите на Орзен? Може и в Борово. Ще ви бъда благодарна за информацията.

В Бонжур на Славейков има абсолютно целият асортимент.

# 511
  • София
Като  сте заговорили за изсушител за нокти, да повхаля топ лак изсушител на Голдън Роуз! Невероятен! Преди това ползвах на Мавала, а този по нищо не му отстъпва! Heart Eyes

моля те, пусни една снимка или линк. Много искам такова нещо!
Гледах наскоро продуктите на Перфект, но топ лак и изсушител в едно нямаше ...
[/quote] Сега не го намирам. Като се прибера вкъщи, ще го погледна и ще го снимам ако не намеря снимка.
[/quote]
 Peace Само да помогна - ето тук са продуктите http://www.goldenroseusa.com/details.php?id=413&bid=&fid=
[/quote]

Точно.  Peace Мерси за помощта.  Hug

# 512
  • София
Моята кума много ми беше похвалила червения шампоан и капсулите на Fitoval, но на мен не ми помогнаха, а напротив- стана ми пърхут от шампоана даже  Crazy
Нейната коса е нормална, а аз съм с много чуствителен скалп, индивидуално си е  Rolling Eyes
Доволна бях от шампоана на Виши и от капсулите и ампулите на Ревалид. Но Виши вече е много скъп, не е за тук  Wink

# 513
  • София
Като  сте заговорили за изсушител за нокти, да повхаля топ лак изсушител на Голдън Роуз! Невероятен! Преди това ползвах на Мавала, а този по нищо не му отстъпва! Heart Eyes

моля те, пусни една снимка или линк. Много искам такова нещо!
Гледах наскоро продуктите на Перфект, но топ лак и изсушител в едно нямаше ...
Сега не го намирам. Като се прибера вкъщи, ще го погледна и ще го снимам ако не намеря снимка.
[/quote]
 Peace Само да помогна - ето тук са продуктите http://www.goldenroseusa.com/details.php?id=413&bid=&fid=
[/quote]

Точно.  Peace Мерси за помощта.  Hug
[/quote]

Ох боже, чак сега загрявам, че става дума за Голдън Роуз, а аз говоря за перфект ...  ooooh!
Ми то затова е нямало Laughing
Мерси много! Ще потърся този изсушител и топ лак на Г.Р да го видя.   bouquet

# 514
  • София
Купих го на майтап за 1.90 лв. от изложението в НДК,защото наистина съм изпробвала всичко което има на пазара,за да се отърва от пърхота.Смело мога да заявя,че резултата от Евтерпата още от първото миене е налице.Още докато се миех усещането беше невероятно,изключително мек,достатъчно разпенящ се и усещането след това е за лека и свежа коса.Хиляди благодарности на момичетата,които го препоръчаха-ставам една от тях. newsm08

# 515
Останах мн доволна от яйчния шампоан на арома нейтърал 500мл, и бях решила да си взема пак, тъй като вече свърших старата опаковка.
Обаче, нямаше  никаде и си взех на Дева яйчния 2в1. Знам че шампоаните 2в1 не струват, усещам даже че така и ще си остане тоя шампоан. Ползвали ли сте го?
И от кои яйчни шампоани сте най-доволни?

# 516
  • София
На Перфект аз имам изсушител във вид на спрей и също така един топ лак, на който пише "Speed dry". И с двете лакът изсъхва еднакво бързо.
a dovolnas li si ot prefekt kato cqlo?

От някои неща съм доволна, да. Топ лакът е много хубав - съхне много бързо и придава хубав блясък. Изсушителят на спрей е много удобен ако те мързи да мажеш всеки нокът по отделно (а аз съм си мързелива  Laughing Заздравителите им не ги харесвам особено. Лаковете им са трайни и имат много хубави цветове.

И във връзка с евтините неща... бях днес в НДК на изложението. Разногледа станах  Laughing Накупих си 4 торби с парцалки, сума ти лакове и едни много хубави сенки. Най-скъпата ми покупка беше 10лв  Crazy

# 517
  • София
А изложението до кога е?

# 518
  • София
До 18. Аз мисля пак да го посетя за още малко бг козметка, лакове и някоя и друга блузка за 5-6лв  Crazy

# 519
Някой беше питал за маслото за нокти на Икаров - ползвам вече втора опаковка и съм доволна. Като се има впредвид, че никак не харесвам техните масла като цяло съм много учудена как ми хареса това масло. Ноктите ми растат много бързо от него, аз съм постоянна и мажа вспка вечер преди лягане. За заздравяване не мога да кажа, че са се заздравили особено, но определено растат доста бързо от него. Друг много голям плюс за мен е, че спомага за по-лесното избутване на кожичките, но като се замисля това с почти всяко масло може да се постигне.

Изсушителя за лак на Перфект може ли да се сравнява като качество с други по-скъпи изсушители? И каква му е цената всъщност? Много хвалят и Ейвънските изсушаващи капки.

# 520
  • софия
аз намерих откъде да си взема на Пол Мичъл продукти....
Жена му, от къде? (знам, че не са в категорията евтини, но пък са качествени)

# 521
  • у нас
паста астера пародонт актив също стяга венците Peace и останах доволна. купих си я за по-молко от 3 лв. Преди време имаше една и на билка, с червено по опаковката, но от нея не съм купувала скоро, а те по разшириха и гамата Rolling Eyes

# 522
Доклад: вчера си купих крема за тяло на Билка, от новата серия. Мноооого хубав, гладко кремче е, много приятно мирише, хидратира добре и по етикет -действието трябва да е добро. ВЛюбих се в него, ама не съм сигурна дали е за тук, защото струва 7 лв.- 200мл., а олиото с пулверизатор е 10.30лв., но миризмата е леко странна на първо душене. Като се размаже на кожата е супер нежно и парфюмно.
Изсушителя за нокти на Ейвън, вчера го привърших, уж бил икономичен, ми аз съм си с широки пръсти, та бързо свърши. Категорично няма да повторя, елате да ми видите резкИте по хубавия лак...А той е хамелеонски на Голден Роуз- в розово-лилаво, много е хубав, нанася се добре, има покривност и добър блясък. Доволна съм.
Одеве купих Поморин от аптеки Марешки, на ул. Д. Хаджикоцев.
Новата серия на Билка я има на спирката на автобусите на БСФС в посока СУ. СЪщо в аптеката ни в Слатина. Всъщност и на много други места, обаче аз чак вчера започнах да помня точно местата, за да ви ги споделя.
Искате да кажете, че трябва да ходя на изложението, така ли? От редовните съм, всяка година, ама все няма нищо интересно и много се дразнех...

# 523
Момичета,кажете нещо за премахване на упорити  Sad  гъбички по ноктите,може и домашни рецепти/нали темата е за евтините неща/

# 524
И да добавя,скоро в Панаира-за Пловдив става въпрос,имаше изложение за фризьори и от там си взех гримове на някаква бълг. марка Lovie.Шашнах се от избора на сенки,пудри,фдт и каквото се сетите още.Взех си палитра руж 5 цвята за 4лв и нещо,лак към 3лв-страхотни цветове,но веднага ми се обели така че,не си струва,пудра и руж 2в1 с лек блясък и цвета в кутийката е като мраморен,т.е. шарен-пак беше евтин,но не помня цената.  С такава визия  съм виждала на MAC.И още няколко неща,но беше голяма лудница и не успях да разгледам всичко.Момичето каза,че фирмата е от София ,а за Пловдив представа си нямаше дали ги има.Ако някой ги е виждал да каже.

Общи условия

Активация на акаунт