Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 11-та тема

• 131 475
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
foley , чудесни са, потекоха ми лигите!  Hug

# 136
Благодаря ви момичета за милите думи и вие с труда и идеите си ми доставяте голямо вдъхновение.
Благодарение на всички вас се научих на много вкусни и красиви неща.
За всички вас с уважение  newsm51
foley много красиво и вкусно
Линдита чудесен хляб
shada прекрасни са питките ти
Зиче браво-важно е доставеното вкусно удоволствие
От мен едни кифлички  "смокини" със сладко от сини сливи/на Лабрех newsm51 /малко ги препекох ама вкусни и мекички

# 137
foley,Мег,страхотни питки и кифлички,браво,момичета!  bouquet
Видяло се е то,в поч. дни ще взема и аз да забъркам една питка.Даже ще взаимствам идеята на foley и Танита за усукана питка. Peace

# 138
Вени,страхотни питки.
Foley,много хубава питка и кифлички.
Меганс ,стрхотни кифлички "смокини" и аз съм им се заканила но понататък.
От мен една питка:
-втасала-готова

# 139
  • София
Благодаря, ditsan, станаха изключително вкусни! Вчера ги хапнахме пресни, а днес доядох последната - пак беше изумително пухкава  Peace! Страхотна рецепта, Лабрекс!

Аз се "заразих" и сега пека питката по рецептата на Макс мама с кисело мляко. Обаче съм се престарала с олиото за подмазване на тава  Blush. Много се надявам да не е фатално!
Също така се оказа, че ми е по-трудно да разточа три кори  ooooh!, отколкото да замеся тесто! Точилката ми е дълга, а пък масата беше претрупана със съдове. Извадих си всички тави, защото нямам добра преценка в коя ще ми се побере продукцията. Да не говорим, че кухнята е цялата в брашно, както и аз  Joy.

# 140
Вени,сладурче мойте питки всичките са с тесото на макс мама.Правя ги винаги в стара електрическа тендйера защото е по-висока диам.18см.А тази последната е в тефлонова тавичка 24см но е плитка и затова се е растлала на страни въпреки че тестото е доза и половина.

# 141
  • София
Аз съм готова с... питката. Слагам многоточието, защото се получи топче с кифлички около него  Joy! Обаче тестото е един път - страшно вкусно и точно както го харесвам, леко солено.
Грешки, естествено, допуснах - тавата ми беше прекалено голяма, кифличките прекалено малки и боднах една огромна топка по средата  Mr. Green. Но всичко това е заради липсата на опит и преценка. Обаче аз съм доволна, защото приготвих вкусна питка.
Малко ме е срам да показвам снимки сред вашите красоти  Blush, но все пак ще го направя:снимка 1 и снимка 2.
Приемам съвети и критика   bouquet!

# 142
Вени,тук можеш да получиш само съвети и похвали!Много хубава питка си направила,за др. път ти вече си знаеш,натъпчи формите в по-тясна и висока тава и питката ще порасне нагоре,а не настрани. PeaceТо и аз като взема да оформям вадя ту една тава,ту друга,така че това да ти е проблема. Hug А колко тави съм си накупила заради тези пусти печива,от всякакъв калибър. Laughing

# 143
Вени, че какво ти е на питката, като цветенце е! Че и хубаво се е изпекла, пък щом и на вкус ти е харесала, - какво повече?!!! Много си е хубава даже!  bouquet

# 144
  • София
Благодаря ви, действате стимулиращо   bouquet! Искаше ми се да е по-висока, но следващия път ще стане  Wink.

# 145
Момичета страхотни сте.Браво  newsm51

Дитсан прекрасна питка
Вени и твоята е много хубава.
Аз днес щях да правя питка...но го обърнах на козунак по рецептата на Танита но оформен като питка с шоколад и малко кифлички.

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 15:39 от megans

# 146
Благодаря ви, действате стимулиращо   bouquet! Искаше ми се да е по-висока, но следващия път ще стане  Wink.

Просто я сложи в по-малка тава!  bouquet

megans, чуден ти е козунакът! Heart Eyes Аз също правя по рецептата на Танита, получава се добре.  bouquet

# 147
  • Пловдив
Проба на питата за кръщенето в събота ...казвайте майсторки става или не ама честно  Hug Hug рецептата е на Джема стана страхотна една педя висока и ако ви кажа как я пеках ще си умрете от смях .Като видях че напълни тавата а още не беше нацяло втасала изрязах картончета и ги сложих между тестото и тавата и така направих височина на тавата. Crazy Crazy

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 22:15 от ЗИЧЕ

# 148
  • София
Аз не съм майсторка, ама ми се дощя да съм ти кръщелница  Joy  Hug! Супер е!

Днес ходих до майка ми и направо й скрих шапката с моята питка от кифлички! Определено се впечатли колко е вкусна!

# 149
  • Bulgaria-Italia
Зиче ,страхотна е  newsm10 Давай смело ,мисля,че това е твоята питка  smile3521
Красиво оформена,добре надигната,чудесно изпечена и....какви конци  smile3501

Общи условия

Активация на акаунт