Търся информация за Петко - аптеки Хера

• 268 923
  • 739
  •   2
Отговори
# 225
Вчера(3.05) бях при него, останах очарована! Изпих 9 антибеотика за няма и два месеца, а симптомите ми си стоят. След като му разказах накратко нещата около мен, той ме попита дали има световъртежи надясно и дали има често главоболие newsm78, останах като гръмната, защото наистина често се оплаквам, а аз споделих с него само за бактерии в урината и генитална инфекция. Вдъхна ми кураж и ми спечели доверието още при първата среща. След месец ми каза да отида на контролен. Моят мъж се майтапи, че аз обиколих какви ли не доктори, а Петко ще ме излекува, дето е на 5 минути от нас.
И наистина може само в комерсиалност да се обвини. Лекарствата ми бяха 14лв, даже предложи да ми даде по-малки опаковки, за да не ме натоварва. А ако знаете, че съм дала 300лв за 2 месеца за АБ, от които няма ефект, ще ми повярвате ли?
Вярвам в Петко, ще споделя дали има ефект, но вярвам, че ще има!

# 226
Може ли имейл на Петко ако го има някой.На лични.

# 227
Искам да попитам дали има момичета, на които е помогнал да забременеят?

# 228
  • София
То сигурно не е за смях, ама много двусмислено ти стои въпросът. Ще му излезе име на човека  Laughing

# 229
bubiii30,по-нагоре в коментарите една жена споделяше,че й е помогнал,а също и на нейно приятелско семейство.                                                                                                                                  p.s. sash,golqma skica si!                                                                                                                              

# 230
Биби, аз ходих половин година при Петко и ми направи фини настройки на хармоните чрез хомеопатични лекарства, което никак не е малко Wink даде и на мъжа ми добавки за подобряване на резултата.
Аз съм доволна - сега вече съм минала на АРТ процедури, но съм спокойна, защото всичко ми е ок Peace
пожелавам ти успех  Praynig
виж поста и на Петинка в този форум - мен много ме запали  bouquet

# 231
Аптекарят Петко е уникално явление в българската действителност на корумпирани лекари и аптекари. Когато сте сериозно болен и ви предлагат скъпа клинична пътека /почти змадзължително с операция/ или отидете в кварталния гараж превърнат в аптека където ви  предлагат скъпи медикаменти, поспрете поебмете въздух и си припомнете, че е необходимо и второ мнение. От собствен опит и от опита на мои близки ви казвам, че второто мнение, компетентното мнение и помощ ще получите при Петко. Той лекува комплексно  и безплатно като хомеопат и с традиционни лекарства. Не взема пари за преглед /представяте ли това в държава в която положилите Хипократова клетва правят картелно споразуемение за минимален хонорар при специалист/.
  Къде да го намерите: влизате в сайта на апкети Хера. На адреса който е в Младост  Петко приема в дни вторник и четвъртък, а в апкетата на Сухата река понеделник, сряда и петък от 9 до 13 ч.

# 232
Здравейте преди няколко постя бях помолила на лични за имейл има ли го някой Благодаря  предварително.

# 233
Заки,не вярвам някой да има имейла му пък и да го има,надали ще ти го даде!
Петко си има принципи на работа и трябва да отидеш лично или да изпратиш човек-ще имаш възможност да говориш с него по телефон,ако изпратиш някой Simple Smile

# 234
  • sofia
Lauren относно хомеопатията - бях много скептична за действието й обикаляйки по класически хомеопати, предписващи месеци наред лекарства след лекарства и нищо.
Откакто фармацевти са ми предписвали на мен и детето хомеопатични лекарства - разбрах че хомеопатията наистина работи Simple Smile

Явно "преценката" на хомеопата може да бъде доста разтегливо понятие.

За Петко: не го познавам лично, но от отзивите на познати които вече са били при него мога само да му се възхищавам. Господ да го пази!

# 235
Simple Smile Видях, че някои от Вас са писали за диета от Петко и искам да Ви помоля, ако можете да ми я пратите на лично, защото загубих моята.Намерих предписана от него, публикувана в интернет, но не е моята.

# 236
Диетите, които той дава са индивидуални, според здравословното състояние, необходимостта, къде да се свалят килограмите и т.н. Така, че най- добре отиди при него за консултация. Simple Smile

# 237
  • София
Simple Smile Видях, че някои от Вас са писали за диета от Петко и искам да Ви помоля, ако можете да ми я пратите на лично, защото загубих моята.Намерих предписана от него, публикувана в интернет, но не е моята.

Твоята диета си е само твоя. Няма как някой да ти я прати. На мен лично ми е казал да откажа тестените храни. Всички, с изключение на варените, като паста напр. Но това само заради моите си болежки, за теб със сигурност ще е друго. Отдели си няколко часа и отиди Wink

# 238
  • София
На мен също ми забрани хляб и тестени, с изключение на варено тесто.Миналата година ,август правих една диета,свалих за 10 дни по 5 см от обиколките-талия,ханш,подгръдна.В петък бях при него,даде ми друга диета,освен,че е според типа човек,зависи и от сезона.Първия път ми изследва хормон и трябвеше да диетствам докато пия хапчета,този път не е така.

# 239
мерси Simple Smile ще отида.

Общи условия

Активация на акаунт