Великден ме въвлича в изкушение, но Дюкан ме предпазва от него без съмнение-227

• 37 259
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Да взема да прескоча и аз до Дивака.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Twisted Evil Mr. Green Heart Eyes

# 196
Добро утро и от мен Simple Smile

Тутманичето беше печено в обикновена фурна, 15 минути на 250 градуса предварително загрята фурна Simple Smile Поне такива бяха указанията и реших да ги спазвам дословно Simple Smile

Иначе да се похваля, днес още -1,0 кг Mr. Green Това ми бяха най-оптимистичните прогнози, ама да не решите, че се оплаквам Mr. Green Blush Почвам да психясвам леко вече де...трябва да намеря нещо режимно, което да има вкус на нещо любимо и нережимно Mr. Green Blush Blush Blush

Поздрави, аз отивам да нахраня прасенцето с трици  chef

# 197
Здравейте  Hug,

при мен няма промяна, но аз съм си режимна и знам, че скоро пак ще има минус  Crossing Arms
Честито на всички с минуси днес.
Аз отивам да търся рецепта за телешки черен дроб, за първи път купувам и нямам идея какво да го правя  Embarassed
Шуши, благодаря за инфото  Hug

Хубав и минусов ден на всички  Heart Eyes

# 198
  • София
Мацки и тоя път ще минете без мен, щото трябва да ходя на гости на сестрата. Обещала съм и от един месец и няма как да се измъкна.По мои сметки следващата среща ще е на 24 и за тогава ще го имам в предвид, освен ако не вземе бебето и пък да се роди тогава.
Иначе след якото плюскане снощи кантарели ме изненада приятно -0.5кг. и ги закръглих на -25 от началото  newsm44 newsm44 newsm44

# 199
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Да взема да прескоча и аз до Дивака.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Twisted Evil Mr. Green Heart Eyes

wavey
Ако не вали този уикенд може да се пробваме да се класираме с малката "Дюканка" в Дивака. Ако е достатъчно топло за навън!  Flutter
Е как да не пиша пак, като от таз новина ми иде да си ударя ду...то в тавана  Joy ЯХУУУУУУУУУУУУ - АМА ТОЛКОВА ТИ СЕ РАДВАМ.....сега с нетърпение ще чакам да дойде събота .....  Hug  Hug   Hug
Heart Eyes

Вещи, спамърите съ върнаха  Blush

# 200
wavey
Ако не вали този уикенд може да се пробваме да се класираме с малката "Дюканка" в Дивака. Ако е достатъчно топло за навън!  Flutter
Е как да не пиша пак, като от таз новина ми иде да си ударя ду...то в тавана  Joy ЯХУУУУУУУУУУУУ - АМА ТОЛКОВА ТИ СЕ РАДВАМ.....сега с нетърпение ще чакам да дойде събота .....  Hug  Hug   Hug

Искаaaaм и аз в Дивака, ох няма пък - искам... newsm45  Сетих се и за голямата розова среща и ми стана много носталгично...  smile3518

Привет на всички - стари, нови, завърнали се или просто минаващи!  Hug

Видях много любими сладурки днес - много ми е драго, много гушки за всички  Hug  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  Hug Heart Eyes (вие си знаете -  да не изброявам, че Вещи   bouquet  току виж ме натиганосала  Flutter ).

# 201

Почвам да психясвам леко вече де...трябва да намеря нещо режимно, което да има вкус на нещо любимо и нережимно Mr. Green Blush Blush Blush

Поздрави, аз отивам да нахраня прасенцето с трици  chef

Предложения:
Заешко с лук, чер/червен пипер, бахар, дафинов лист в гювеч
Риба на скара (на фурна върху хартия за печене)
Телешко на скара (фурна в/ху хартия), предварително сварено няколко часа  Mr. Green
Пиле на фурна (в/ху хартия)
Бутчета без кожа (или дреболийки - дробчета, сърца) в плик за печене (едни найлонови са)
Пиле на грил (без кожата), но не прекалявай с него, че сигурно е инжектирано с какво ли не
Кюфтета, но каймата да е смляна пред теб от месо    Wink

И за всичко в тава, ползвай хартия за печене! Хем нищо не залепва, хем се чисти лесно.

Видях много любими сладурки днес
И аз  Hug
Защо вече над аватара ти не пише, че си немското цвете?
Една мацка питаше за режимстващи в Германия, ама коя беше? А, де  newsm78

# 202
  • София
Никито, допълвам предложенията на Гардения с:
1. принцеса с кайма (за каймата си знаеш)
2. принцеса с яйце и извара
Дюканския тутманик го разрязваш на 2-3-4 филийки, зависи колко дебел се е получил, и си правиш принцеси за закуска. Wink

# 203
Здравейте момичета  bouquetПри мен всичко е нормално-свалям грамче по грамче и след дни ства килограмче  Heart EyesНо има нещо което ме смущава-преди 2 дни ми свърши мц а гърдите ми са някви напрегнати,и стават по големи вместо да стават малки  Joy Според вас това дали се дължи на Дюкян?

# 204
Ехоо ето ме и мен здравейте.Дрехите в които преди не можех да вляза и те започнаха да ми стават широки newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 от което много горда от себе си.А пък  за Durik от 01.04.  не се е появявала и в скайп каза, че ще ходи по празниците на някакво село и от тогава я няма,но явно има проблеми с нета. Hug Hug Hug Hug за всички и лек и режимен ден.  bouquet  bouquet  bouquet                             dani l благодаря и аз се учудвам чак от себе си никога не съм издържала на разни диети,но тоя режим  е рахотен baloni

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 14:35 от korni68

# 205
Здравейте момичета  bouquetПри мен всичко е нормално-свалям грамче по грамче и след дни ства килограмче  Heart EyesНо има нещо което ме смущава-преди 2 дни ми свърши мц а гърдите ми са някви напрегнати,и стават по големи вместо да стават малки  Joy Според вас това дали се дължи на Дюкян?

Радвай се  Hug Моите изчезнаха  Cry

Корни, жИстока си!! Пу-пу  Peace
...така е Корни. Всичките ми роднини се учудиха като ме видяха за Великден. Баща ми каза, че съм била толкова слаба в 8-ми клас  Laughing. Преди време правех една плодово - зеленчукова + протеини диета...стигнах до 65 кг и изглеждах като болна, бях изтощена, не можех да се качвам по стълбите от безсилие. С режима на Дюкан е различно...досега не съм изпитала някаква слабост или неразположение  Simple Smile Грея.  Mr. Green

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 14:40 от dani_l

# 206
Аз се притеснявам   Sad

# 207
 neti 76 от какво се притесняваш ? За да нямаш по-вече притеснения бягай на аптеката ама според мен щом преди 2 дни ти е свършил цикъла няма място за притеснения,но знае ли човек то сега не знаем какво ядем какво пием и какво дишаме и къде ще ни удари всичката тази химия и мрасотия може и от това да ти растат гардичките. Hug Hug Hug

# 208
# 209
неее Гардения,точно ми свърши мц,абсурд просто  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт