Великден ме въвлича в изкушение, но Дюкан ме предпазва от него без съмнение-227

• 37 243
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Зоритке  newsm10

# 241
Какво се хванахте за моите блокчета шоколад.Аз просто исках да кажа - не правете като мен,не си заслужава.Защо го цитирате,аз ли обърках нещо  Rolling Eyes

# 242
Аз добре, че си питам като лудите за всичко Crazy Mr. Green Blush Дижонска горчица има едно бурканче, донесена баш от "мястото на събитието" Laughing Както ми казаха - една лъжичка горчица и трици няма да ти трябват за дни напред Laughing Laughing Laughing След малко ще се пече рибката и по-късно ще дам мнение  Mr. Green

# 243

Какво се хванахте за моите блокчета шоколад.Аз просто исках да кажа - не правете като мен,не си заслужава.Защо го цитирате,аз ли обърках нещо  Rolling Eyes
Ти може и да казваш да не правим така, ама една друга дама каза, че се чувства психологически добре и само си удължава режима с 3 дни  newsm78
Зори    Hug и от мен имаш високо вдигнат палец   Hands Thumbsup

# 244
Аз пък не мисля че двете са се наговаряли да пишат, нито пък има каквато и да е връзка...във връзка с режима, който ни учи да сме разумни при храненето си - подбирайки количествено и качествено какво ядем, хубаво е да прилагаме същото и към прегрешенията Wink

Errare humanum est

Или накратко - "Човешко е да се греши" Simple Smile

Така че нека не натякваме на прегрешилите, обикновено равносметката прави достатъчно, че съвестта да е гузна задълго Wink Важното e, че всички сме тук с една цел и се опитваме да помагаме на себе си и на другите да я постигнат Simple Smile Още повече, че всеки човек е уникален и не всеки има силна воля - аз съм слабоволев например, защото десетки пъти съм почвал да се ограничавам и на 1-2 ден съм спирал Wink Просто сега имам ужасяващо силен стимул, който ми дава сили, а и всички тук помагат!

Mr. Green  bouquet

Така че - мир, любов, разбирателство и Дюкан!  Mr. Green Blush

Амин!  Hug

# 245
Привет дюканки-сладуранки Hug
Споделеният опит за психологическо засищане ме провокира да пиша.
Това е пълна заблуда. Всяко нарушение ни припомня вече позабравен вкус на нещо забранено и тогава става страшно - надделява лакомията и изпускаме прасето.
Четете написаното от Вещи, Мастърчето и други момичета с богат опит. С тях се познаваме от няколко години и имаме и нашия опит, а и този на много други дюканки.
С най добри чувства казвам НЕ на психологическото засищане.

# 246
Аз веднага да направя справка с вас Simple Smile В метро каталога има едни сладоледи Mr Sweet's Zero ванилия, шоколад и йогурт - 0,5% мазнини, 0% добавена захар. Дали стават??

# 247
Здравейте сладЮранки и сладЮран Hug Hug Hug
За какви тортички и пастички става дума тук ужаас ooooh! ooooh!,мисля че думи като паста ,торта шоколад трябва да се забранят Naughtyот няколко дена ще се побъркам за сладко а сега някой идва и казва че няма проблем #Crazyа не така моля Joy
Rinusha  мила сега ще знаеш вече че не си заслужава за две блокчета да страдаш 2 седмици  Naughty,но край свърши направила си го,сега се хващай в ръце и смело напред Hug

Ей бургаски сладури кога ще е срещичката,нямам търпение да ви видя smile3525

# 248

Най-доброто в този режим е, че няма ограничения на режимното.
След като аз, която обожавам шоколад и са ми много слаби англелите към него, успявам вече 3-ти месец без него, значи всеки може да го спре за известно време( повярвайте изяла съм невероятно количество шоколад, дори като дете съм ставала на сън от многото ядене на шоколад и превъзбудата).

А относно психологическото "засищане" -  заслужава ли се след това дългото задържане и скапването на психиката за това, че не мърдаш и килограм дълго време. За мен "психологическо засищане" е , да помириша само шоколада и с това приключва въпроса. Да не би след това да няма шоколади?! Когато му дойде времето ще си хапна, внимавайки много в количеството. След като минем във 3-та и 4-та фаза мисля, че най-важното е количеството, а не още на първата гала да се наплюскаме с каквпто ни падне

# 249

Или накратко - "Човешко е да се греши" Simple Smile

Така че нека не натякваме на прегрешилите, обикновено равносметката прави достатъчно, че съвестта да е гузна задълго Wink

Ако съвестта е гузна, иди-дойди, ама да ми проповядваш, че нищо няма да ти стане, ако си нарушиш режима... айде нЕма нужда  Tired

# 250

Равносметката е задържане в свалянето - оттам гузна съвест - и така един порочен кръг, от който няма излизане. Който иска да се върти в този кръг - решението си е негово. Някой беше писал по-горе, че не е важно кой за колко време сваля и по колко килограми, а как ги задържа тези килограми след това, а резултатите идват само ако човек си промени мисленето относно храната.
Адмирации на всички, които са успели в това , а тук има много такива  bouquet

# 251
Здравейте на всички дюканки Simple Smile) От много време чета форуми на различни теми, от месец и аз съм с дюкан и съответно с вас Simple Smile чета почти всеки ден постовете ви и намирам мн отговори на разни въпросчета.Днес вече реших да пиша (стига само съм чела Joy )
Както всяка една от вас и аз си имам своите особености с диетата - да ви кажа нещо за мен та да знаете с кой си говорите Simple Smile
Била съм до момента на мн диети - какви ли не, пробвала съм и със спорт, някои хапчета и нищо - или не отслабвам или се случва мн трудно.Веднъш отслабнах драстично до 46кг. но малко по малко пак качих.Последно февруари пак изкарах на по 1 грейпфрут за 1 месец..от 60-тина кг. станах около 51 - 52...после 10 дена се хранех с всичко защото организма ми тотално почна да изнемощява ( това ме докара до 54-55кг. на 10-тия ден) и от тогава минах на дюкан с надеждата да ям нещо все пак защотото без храна не може да се живее..направих 10 дена ударен и заковах 53кг...от тогава вече 20 дена и повече редувам П и ПЗ но не помръдвам...даже варирам постоянно м/у 53 - 53.8...не зная колко е нормално, не съм се отказала и за минута но съм тъжна newsm45 ...Реших да ви пиша за да си имам някои до мен..

Айде да ви оставя малко да дишате че прекалих с писането Wink
Много ви целувам и се надявам да ме обнадеждите че не съм единствената кояо не сваля и грам за 20 дена..

# 252
  Зориткейй , честита месечинка , справи се страхотно с режима !   bouquet Hug

Milasimi , справяш се страхотно , браво , смело напред !

Пуканки  bowuu

Сега ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ : ДЮКАНСКА СРЕЩА В БУРГАС , каним всички от града и региона на 17.04. /събота/ от 13.00 часа , приемаме предложения за ресторант ! Запис при мен на лични  

shtereva_evelin , здравей , първо незнам какво си чела миличка , но си причинила доста мъка на своя организъм ! Тук не сме писали никога 10 дни удърни , те са само за свръх тегло и то при лекарско наблюдение ! Така по повод задържането си , моля да споделиш колко си висока и причина за това може да е че много време си била на тези кг , както и съпротива на организма ти ! Дай и меню да видим какво хапваш ! Успех ти желая и прочети много добре първа страница!  Hug

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 20:42 от mmmshushy80

# 253
1 грейпфрут за цял ден! #Crazy
Миличка, ти направо си издевателствала над тялото си! Нормално е да не иска да си дава килограмите след тези мъчения, на които си го подложила. А и си направила 10 дена ударна, след този тормоз с грейпфрутите. Споко, нещата ще потръгнат.
Каква ти е целта?
Аз също много бавно свалям на килограми  - по около килограм на 15-20 дни ( така че не си единствената), но мерките ми много са намалели. Мериш ли се със сантиметър?

# 254
mirka75 ВЪЗХИЩАВАМ ти се  smile3501 .Много добри резултати  Peace

При мен нищо ново.Все още си стоя на 53.900 кг.

Общи условия

Активация на акаунт