Великден ме въвлича в изкушение, но Дюкан ме предпазва от него без съмнение-227

• 37 811
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
           Здравейте! От доста време ви чета, но все не стигам да се включа (че си имам една малка палавница и един малко по-голям палавник  Simple Smile ), но ето че моментът дойде! Преди две години бях на този режим, но се наложи да го прекъсна, тъй като забременях (допълвам редиците на забременелите по време на режима  Laughing) малко неочаквано  Grinning. И ето, че отново имам нужда да се освободя от "няколко" излишни килограми. Никога не съм била слаба, но се надявам, че все някога ще се доближа до слабостта  Grinning. Започнах на 8-ми април с 5 ударни дни и резултатът е -2,5кг. Искам да сваля общо около 12 килограма и силно се надявам това да стане скоро  Praynig. Наистина много мотивиращо действат постовете ви, за което благодаря!
          И ми се иска да споделя с вас, че скоро моят мъж изнамери в нета (но сега не мога да намеря линка), че аспартамът, който се съдържа в кока-кола лайт всъщност пречи на отслабването, няма да мога да го обясня и препредам точно, но в общи линии това беше "поуката" от статията. Някой знае ли, чел ли е нещо подобно? Затова този път мисля да се въздържа от нея, пък да видим...
         И за капак имам и питанка - дали е много нережимно да използвам само и единствено зрънцата в кивито като средство за wc-проблема, тъй като преди да почна режима именно това ми се отразяваше много добре. Вече опитах да изчопля с върха на остър нож зрънцата и се получи, наистина се отделят само те...  Thinking ... та ако някой има инфо дали точно зрънцата са нережимни, много моля да сподели. А и още нещо - когато използвам калкулаторът на Дюкан в графа максимални достигани килограми какво трябва да напиша - тези, които съм достигнала като бременна или не трябва да се имат предвид килограмите, достигнати през бременността, тъй като те все пак са резултат не само на повече похапване... newsm78  Ще се радвам ако някой сподели!
         Не съм сигурна кога ще се включа пак, но отново ви благодаря и поздравявам за страхотните резултати   bouquet !

# 601
          Здравейте! ...
         И за капак имам и питанка - дали е много нережимно да използвам само и единствено зрънцата в кивито като средство за wc-проблема, тъй като преди да почна режима именно това ми се отразяваше много добре. ...

И аз като започнах режима имах голям проблем с WC-то. Това бяха първите 3-4 дни. Сега от 2-3 дена триците сутрин вместо да ги ям накиснати с кисело мляко, ги правя на супа, т.е. варя ги в доста вода. Правя си за 2 дена и нещата се обърнаха в другата крайност. Незнам при другите дали е така, но пробвай и ти - може да ти помогне.
В поста на miss Marple има доста предложения за супи с трици.

# 602
Минавам да ви почерпя със солен дюкански кекс....сЯ....аз съм в ЧЕТВЪРТА вече и затова съм изпекла много голямо количество(пък и сме доста хорица ....),но ако си изпечете дневната порцийка от 3 с.л. трици,разбъркано с 2 яйца,1/2 кофичка кисело мляко 0,1%,малко извара(около 3-4 с.л.),малко пуешка шунка,половин връзка нарязан копър и 3-4 щипки черен пипер... и 1/2 пакетче бакпулвер.Изсипвате адската смес върху хартия за печене и слагате във фурната до златист цвят.

Тука съм намазала отгоре яйчена дюканска салата(варено яйце,лук,черен пипер,кисело мляко,сол)

# 603
  • София
Малииии Мастерче Hug Hug
Няма емотикон да точи толкоз лиги..... колкото искам да пусна на твоя кекс Joy

Мими Z на мен аспартама не ми влияе на отслабването, само дето като хапна нещо с подсладител ме избива после на много ядене newsm78
А за запека : най-добре действа да се хапват триците в комбинация 2 л трици, 1 л ленено семе (току що смляно), и всичко полято обилно с хладка вода.

# 604
Здравейте,
набързо да попитам.
Купих си  фино овесено брашно дали някой го е ползвал и дали ще става за дюкански хляб; кекс и т.н?

# 605
dani_l, благодаря добре съм вече, само леко кашля, но то си е нормално след остра хрема. Иначе и вие много ми липсвахте и както се вижда компенсирах с козунаци.
TheNMaster , този кекс е направо дехидратиращ за мен, като го гледам и се обезводнявам, казвам ти  eat
MimiZ, колкото до семките от киви, нямам никаква идея дали са режимни, но предполагам, че от няколко семки няма да качиш 5 кила - това са си лично мои разсъждения, не искам да те ангажирам с мнението си, може би е добре да потърсиш инфо какво точно в тези семки действа слабително и сама ще си отговориш на въпроса.
mirka75  Hug Hug
Karry фино овесено брашно - НЕ - само овесени трици, ако искаш да са финни може да ги смелиш с машинка за кафе или след като забъркаш смес със тях да пасираш с миксера.

# 606
Здравейте,
набързо да попитам.
Купих си  фино овесено брашно дали някой го е ползвал и дали ще става за дюкански хляб; кекс и т.н?
Бърз отговор...ТЦ! Не става!
Овесеното брашно се прави от смилането на цялата ядка,а както знаеш овесените ЯДКИ са забранени....

П.П.Дурик,Люска....аз затова съм дала рецептата бре! Утре да си направите с дневната доза трици....Ще прилича на филийка,ако го разстелите в тавичка(върху хартия за печене).....Особено,ако решите да го намажете с яйчената салата.... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 607
Добра вечер и от мен Дюканки-сладуранки и Никито-единственния мъж  тук,за което поклон.Да ви питам -шунка взех" народна" пише,че има пуешко и пилешко месо такава ли ткрябва да е,че до сега не съм взимала и не знам?

# 608
Добра вечер и от мен Дюканки-сладуранки и Никито-единственния мъж  тук,за което поклон.Да ви питам -шунка взех" народна" пише,че има пуешко и пилешко месо такава ли ткрябва да е,че до сега не съм взимала и не знам?
Я виж дали няма и соя.... Mr. Green
Обикновено в тия,,,,"шунки" има и такива соеви екстри.....Ако е така- НЕ СТАВА!
ЕДИТ!!!
Ако е тая - НЕ,НЕ И НЕ! Тука има и свинско на всичкото отгоре.... ooooh!
http://www.bella.bg/bg/brands/Naroden/ham_salami.htm

# 609
соев протеин,нишесте,сол

# 610
опаковката е същата,но пише пуешко и пилешко месо,соев протеин,нишесте,сол ,консервант,растителен протеин

# 611
Надявам се разбра,че не става..... Hug

# 612
Щом не става,НЕ СТАВА,КАЖИ МИ ТОГАВА КАКВА ШУНКА ДА ТЪРСЯ?На коя фирма и каква марка?

# 613
А Наше село става ли? newsm78

# 614
  • Русе
Да, момичета кажете каква шунка вземате вие.

Общи условия

Активация на акаунт