Великден ме въвлича в изкушение, но Дюкан ме предпазва от него без съмнение-227

• 37 811
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
А, и друго се сетих да питам, нещо този вариант от смесения режим 2/7 е 2/0 нещо не го разбирам . Аз попринцип искам само в краката да свалям , но какво значи това , т.е 2 дни протеини и 5 дни нормално хранене. Нормално , ама  съвсем нормално ли  наистина newsm78
Не, миличка. Означава 2 протеинови дни и 5 дни протеини + зеленчуци.

Ахаааа. Ясно , не че е проблем , но все пак да питам . Много благодаря!   bouquet Grinning

# 721
  • Пловдив
Не ставаше въпрос за благодарности, ставаше въпрос, че има разлики.

# 722
Ахаа, значи нормално хранене .  Wink

# 723
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
     Тази вечер нещо не ми се пише..., пак хлътвам някъде май, ама е ясно - няма да се прадавам на депресии  Crossing Arms
     Видях някой с месечинка... - честито  Hug Ще ме прощавате, че така безадресно, но не съм си записвала днес  Blush
     Я да ви показвам кожухчетата, от които ще вземам пример за нощни удоволствия

и да отнасям плувката, че ми е много чоглаво...
          Спокойна, красива и режимна нощ и много  Hug Hug Hug

# 724
  • Пловдив
Ахаа, значи нормално хранене .  Wink

Ами има и двата варианта.

# 725
Здравейте , чет и чета и чета , обаче ми излезе един въпрос и ми стана интересно да попитам. Някой от вас , мацки , пробвала ли е Ударният режим само например с яйца , сирене , кашкавал, мляко , но да не яде месо или риба....?
Не само ударния период, а целия режим го карам без месо - защото съм вегетарианка... Това не ми попречи да сваля 35 кг за 6 мес.

# 726
Здравейте , чет и чета и чета , обаче ми излезе един въпрос и ми стана интересно да попитам. Някой от вас , мацки , пробвала ли е Ударният режим само например с яйца , сирене , кашкавал, мляко , но да не яде месо или риба....?
Не само ударния период, а целия режим го карам без месо - защото съм вегетарианка... Това не ми попречи да сваля 35 кг за 6 мес.

ей това пък за сефте го чувам  Shocked Shocked Shocked този режим явно ти е помогнал, но той определено не е режима на Дюкан  newsm78

# 727
Ще си кажа и аз мнението, ама няма да ме тиганосвате нали Wink Rolling Eyes Laughing.... Hug Heart Eyes

Ники според мен за разнообразяване на менюто можеш да хапваш и пушена рибка, не мисля, че ще е проблем, просто трябва да си я подбираш, че някои видове са наистина прясол(демек много сол и малко риба Laughing)....Но дори и аз, която не си падам много по рибата ми се прияждат отвреме навреме такива чудесии, но за мое щастие открих на рибното магазинче в квартала, където живея невероятна топло пушена скумрия, която си я правят по някаква си тяхна технология в ограничени количества-нещо предварително варена, после пушена, нещо такова беше, но е уникално вкусна и се топи в устата, а изобщо не е солена, не е като вакуумираните си събратя.....така, че на принципа проба-грешка ще откриеш "твоята риба"....Просто избягвай да е много солена, защото от солта ще задържаш вода, това е.....или хапвай в по малки количества....обаче разнообразявай, не се ограничавай с един вид храна...и най важното не се вманиачавай...карай смело напред.....Просто такъв род храни трябва да ти бъдат за разнообразие, а не за основни хранения....или постоянни такива..... А ако обичаш миди и скариди, ей ти на и занимавка.....особено скаридите-морските семки...хахахах...хем вкусно, хем има да чоплиш до изнемога.... Peace ....Айде УСПЕХ ти желая и смело само напред и никакви кривки встрани....много добре се движиш-пу пу да не ти е уроки.....че един мъж си ни..... Wink Simple Smile Hug

Лека и спокойна нощ от мен момиченца и момче!!! До утре с нови сили!!! Hug

ПП Ники и спокойно можеш да си я включиш рибката според мен към нещо безсолно в ПЗ дните, или да си направиш чудна зелена салатка с пресен лук, копър, малко лимонов сок и рибка.

ПП Зориткейййй Peace , да те допълня само и шийки-комшийкиии стават за семкиии.... Laughing

Мастърчеее Peace

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 00:24 от Tumba_lumba

# 728
 Mr. Green Mr. Greenварени пилешки фенери............щото такова, за семки стана дума.........такова пощене пада, като майка въшкав първокласник baby_neutral.Филюдка ми прати преди 4 месеца едно пакетче семки, още е в хладилника...............знам аз, да ми пробва ангелите   bouquet

EDIT: adissa, да, режим е, някакъв, но не и на Дюкан, 200%.

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 00:16 от zorita

# 729
OK ... Това е твое мнение. Просто се опитвам да бъда полезна, след като вече повече от година съм на този режим. Не искам да споря дали е Дюкан или не ....след като не ям месо. Просто в дните на чисти протеини хапвам преди всичко извара,яйца,мляко ... и малко сирене Риба също ям,но по-рядко защото не обичам.Благодарна съм ,че има такъв форум. До сега не съм писала, но винаги когато имам възможност влизам да ви чета, защото това ми дава сили да продължа.

# 730

ей това пък за сефте го чувам  Shocked Shocked Shocked този режим явно ти е помогнал, но той определено не е режима на Дюкан  newsm78
smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521
Дурик,правилно си им го казала.....

П.П.Абе от известно време насам,започвам да се чудя какви хора пишат в темата,че и казват,че са на Дюкан.....Странна работа.....И аз съм била начинаеща,ама ме е било срам да не чета първата страница на темата и да задавам неинформирани въпроси...мИ СРАМ ме е било.....От уважение поне към тия дето пишат в темата и имат търпението да спазват режима според предписанията,,,,
Все едно да пиша в темата на ПЛОДУВАЩИТЕ...."мИ аз много обичма месо и...дали ако ям днес пилешка пържола и пия чай ще отслабна....а? Какво ще кажете?"(това го давам като прост пример.....моля не се захващайте за думите дословно(казвам го,защото веднага  ще има разчопляне ни на препинателните знаци,заради това мое мнение....

ЕДИТ
Тумбееее......За главата се Фанах вече......мА няма спасение явно.....(много сме се минали ние ,кат сме яли месо шЪ знаЙш....щом е можело и без него ooooh!).....

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 00:38 от TheNMaster

# 731
 hahaha hahaha hahaha hahaha
Скоро да чакаме и нова книга ми се струва...........оххххххххх  Joy Joy Joy

Млъквам, че пак ще ме пратят да си търся първите 7 години...ама сефте комендантски.....свикнала съм!

# 732
То и мен... или на тотален спам или на безмълвие ме избива  Embarassed
Ники, к'во се вкара в драми и ти? Ако беше на зеленчуков режим, ама само на зелени зеленчуци, защото в червените има много въглехидрат (абсолютно образно говоря), знаеш ли как щеше да риташ за месце?! Да си доволен на съвсем маааалко пиленце, ама да не е само трева...
Ами така е... режим... ограничения... Стискаш зъби, мислиш за крайния резултат, радваш се на минусите и продължаваш.
Нещото, което никой не ти написа отделно, а е писано безброй пъти е, че е съвсем нормално в ПЗ дните да не сваляш както в П.
Можеш да задържиш водичка от зеленчуците, но като почнеш пак П, ще се махне. Разбира се, че има и такива, които пък свалят в ПЗ.
Тялото има нужда да свикне с новото си тегло, със загубата на мазнини, да си прибере кожата, така че няма как всеки ден минуси да валят. Задържане се води, ако 10 дни теглото не помръдне.
Сега аз да ти отправя два бързи въпроса:
1. Прочете ли книгата?
2.Измери ли се със сантиметър?
И много държа да ми отговориш на тях.

ПП. Сетих се още нещо да ти мърморя  Laughing
Кой ти е крив, че не си ядеш месото? Това е все едно да си болен и да кажеш, че ти е зле и не ти се пият лекарства.
Месото и рибата са ти лек против килограмите. Нашия доктор е назначил такова лечение. Ако не се следва точно, никой не отговаря за резултата  Laughing
И ако ти приемем зеленчуковите (а не ПЗ) дни като грешка, ето ги и последствията.
За пушената риба - по принцип всички риби, приготвени без добавена мазнина, са режимни, дори и най-мазните. Но солта е сигурен начин да задържиш вода и после пак да ревеш, че не мърдаш.
Аз веднъж ядох няколко шайбички пушена скумрия, ама наистина само за опитване и на следващия ден бях с близо 2кг нагоре. Ясно, че е вода, но не е хубаво да виждаш плюсове. А аз толкова големи и след гала не бях имала.
Това при мен, не е задължително при всички да е така  Peace

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 01:02 от Gardenia

# 733
Книгата на Дюкан съм я прочел още преди няколко дни. А със сантиметър не съм се мерил, понеже единственият, който се намира(учудващо) у нас в момента е строителна ролетка....която ми е малко трудно да увия около себе си. Когато намеря ще се измеря Embarassed

# 734
Вещиииииииии.....Имам предложение за следващо заглавие на тема,щот се зачудвам какви ли ше са въпросите на новите след тия постове.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

"Риба ,млечни и месо- Дюкан това е то!"....или нещо от сорта...щот се чудя дали в следващите дни няма да имаме въпроси ...."мИ аз мога и без месо щом се сваля...мА съм на Дюкан между другото..."

Общи условия

Активация на акаунт