колело с помощни колелца, каква марка?

• 8 711
  • 76
  •   1
Отговори
# 45
  • София
За ръст 112 см - колко цола да са гумите?

в другата тема е пусната табличка Simple Smile
http://www.probike-bg.com/html/images/library/drag-kid-fit.jpg
за 16 сте си Simple Smile

# 46
За ръст 112 см - колко цола да са гумите?

в другата тема е пусната табличка Simple Smile
http://www.probike-bg.com/html/images/library/drag-kid-fit.jpg
за 16 сте си Simple Smile
Мерси!

# 47
Моят е 106 и 20 цола му е мъничко голямо,но го кара много добре просто не тръгва лесно ,но пък той е много слабичък и му е тежко Иначе едно приятелче е колкото нас на ръст и му е екстра 20 ,според мен 16 ще е добре,но ако го пробваш на 20 в магазина и прецениш,че ще може да го кара по-добре му го вземи голямото ,за да не го сменяте след 2 години

# 48
Искам да пусна за последно и конкретно питане за Ралей. Колелото ми пристига днес утре. Цената е 119, доста ниска в сравнение с останалите. Не си обяснявам защо е такава, четох за фирмата, пише, че е доста стара с много лично от нея патентовани през годините техники. Гледам международните сайтове, колелата се продават навсякъде в белия свят. Защо е толкова евтино? Нямам обяснение.
Нека ако някой има повече инфо за марката и моето колело, да сподели. То е само една 16 за момчета, в сайта на Спорт Депо го има. http://www.sportdepot.bg/products/bicycles-rollers-skateboards/p … -detski-velosiped

# 49
Много сте готини!Как ли ще избираме един ден като трябва да им купим първата кола?!! ooooh!
Ние също се спряхме на английска марка непопулярна у нас.Прочетохме за нея само суперлативи и решихме да им  се доверим.Наистина по градинките само споменатите две марки и това донякъде ни изкуши...желанието да сме различни.Преценихме,че риска е оправдан,защото колелото ще се ползва само няколко месеца до есента, а малката е изключително предпазлива и внимателна и няма'' да изпитва здравината му''.Въпреки ръста от 104 см 16-ката и е височка и са спряхме на 14-ка.В пари излиза пак горе долу същото като популярните тук марки,но е различно.Скоро ще пиша за първи впечатления от нашето KidCool.

# 50
  • На дивана, под юргана
Как ли ще избираме един ден като трябва да им купим първата кола?!! ooooh!

А-а-а, моля-моля! Първата кола, да си я купуват сами!  Wink

# 51
mom, и двете  попадаме в някакви промоции.Късмет или криза  Thinking,но не се оплаквам.
http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Dspor … raleigh+rocket+16
А-а-а, моля-моля! Първата кола, да си я купуват сами!  Wink
Много се промениха нещата от когато ние бяхме деца.Опасно стана.На времето всички играехме до тъмно с по един ключ на врата,а сега не смеем да ги изпуснем от поглед.Всеки сам решава,но вече е опасно за младо момиче да стои по спирките а половината година се стъмва доста рано.Аз така мисля.Не е до гъзария,а въпрос на оцеляване.

# 52
 Ами тя вашата марка е като нашата! Grinning Но при нас мотивът не беше да сме различни, избрах Ралей преди да науча за която и да било друга марка, просто защото познавам стоките на Спорт Депо от години, най-вече за туризъм и къмпинг, на които дейности сме фенове. За Драг чух от   Angel_Dust  55, а за Дино от другата тема. Ако Драг бяха на по-ниска цена, нямаше да се замисля, при толкова препоръки. Цената пък нямаше да е определяща, ако колелото беше измислена марка, щях да дам още пари. Но когато се съчетават евтино с марково, изборът е ясен.
Все пак щеше да е добре някой вече да е ползвал и да каже.
А вие от чужбина ли ще го поръчвате, как стоят нещата с гаранциите, не е ли по-добре от български дистрибутор?  
Между другото за коли си имаме фаворити, темата е изтъркана при нас. На Японска вълна сме.  Grinning

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 14:07 от mom

# 53
А вие от чужбина ли ще го поръчвате, как стоят нещата с гаранциите, не е ли по-добре от български дистрибутор?  
Чакам го до дни.Ще дам и отзиви.Купихме го с ясното съзнание ,че е до есента максимум.Ако има проблем и по-рано ще го сменим.Освен това малката е лека 15 кг и много внимателна.Като я гледам как е карала двете предишни/с по три колела и педали/ ....направо нови ще ги декласираме:D.Няма ожулено дори.Излиза че не ни трябва супер здраво.Все пак отзивите от модела са страхотни и не се притеснявам че гаранция няма. Единственото ми притеснение/доколкото може да е такова/ че подбрахме каската,налакътниците и наколенките на око по снимки и може все пак да се разминат по цвят.Иначе размера е точен.

# 54
В твоя линк ми излизат 3 модела 16, кое е твоето? Чудя се моето като ще е сглобявано в бг дали ще е с нещо по-различно? Надявам се, че не. Всъщност вашето също може би ще е в разглобен вид за компактност?
Идеята да потърся отзиви в чужди сайтове е добра, тук явно няма да намеря.  newsm10 Сега ще опитам.

Странно. За разлика от всички други уреди, които съм търсила по модел и излизат веднага, с това не се получи. Възможно е в сайта на Спорт Депо да не са написали точния модел, писали са само Rocket, а аз няма от къде другаде да разбера. В твоят линк и 3-те модела се водят Rocket, но само лявото прилича като структура. И все пак съвсем същото не открих.  Какво ли означава това, по-стар модел, изчерпан в чужбина или специален дизайн за бг ?  newsm78 А иначе отзивите наистина са добри, даже доста добри.

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 18:14 от mom

# 55
  • Пловдив
mom, купихте ли вече колелото Ралей? Ако да - ще съм благодарна да споделиш пълвоначални впечатления за него, че сега и при нас е на дневен ред закупуването на колело  Peace.
В интерес на истината, исках да видя и Дино, и Драг на живо, но досега без успех. На единственият адрес в Пловдив, даден като за представители на Драг, момчето не беше чувало за тях  Rolling Eyes....

# 56
mom, купихте ли вече колелото Ралей? Ако да - ще съм благодарна да споделиш пълвоначални впечатления за него, че сега и при нас е на дневен ред закупуването на колело  Peace.
В интерес на истината, исках да видя и Дино, и Драг на живо, но досега без успех. На единственият адрес в Пловдив, даден като за представители на Драг, момчето не беше чувало за тях  Rolling Eyes....

Не сме, но не поради липса на желание. Confused Странен магазин е нашето Спорт Депо. Преди да го открият си пазарувах с куриер от сайта, сега чакам техните доставки. Пристигнало, само 1 брой, но помощните колелца не пристигнали. Сега пак чакаме, има едно като мостра в магазина, но и то е без помощни колелца. При положение, че беше на промоция предния месец, нямаха никакви бройки.  Thinking Но вносителите нямат вина, просто в Бургас не си вършат работата.
Отзиви ще споделя, но няма да са много, понеже в началото ще се учим. Simple Smile

# 57
  • София
Ако провериш ще разбереш, че няма вносител. Тези колела се правят в "Крос"- Монтана. Ето и отговор защо цената е така ниска.

# 58
  • Има много детски смях.
На дъщеря ми е "Клевертън". Доволна е. И ние с нея Simple Smile

# 59
Ако провериш ще разбереш, че няма вносител. Тези колела се правят в "Крос"- Монтана. Ето и отговор защо цената е така ниска.

Това, че се сглобяват в бг не е тайна. Повечето колела се сглобяват на място, по-важни са частите, аз за това и питах за тях. То ако си поръчаш Ралей от производителя онлайн пак ще дойде разглобено. Важни са и отзивите за Raleigh, като производител на световно ниво - имат доста дълга история. Колкото до Cross, те пак са по-скъпи.

Това е добър повод да попитаме за отзиви за Крос? Аз не дърпам чергата към определена марка, просто проучвам пазара! Simple Smile

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 16:45 от mom

Общи условия

Активация на акаунт