Клуб Бургаски Ветренски мами-6

• 26 652
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Морген  smile3507
Аз пак съм болна,аман вече..да не заразя малкия само, че ми писна от капки и сиропи.Мъжът ми е вече цял месец с кашлица и кихавица, станахме спонсори на аптеките  Sick

# 226
Ейй Горгонелчее  Heart Eyes какъв е този отслабнал имунитет яж плодове стига с тия  smile3546  Hug слагай маска и бързо да се оправяш  Wink
kendii  и аз сам като теб в тази дилема , на Михаелка нищо не сме и били трябваше сега в петък , но явно няма да я намерим тая инджекция  Confused  Но за едно съм сигурна от тази старата няма да и сложа никога Naughty

# 227
  • у дома
Ванюш и аз това щях да напиша, да пийваш витаминчета, защото от раждането, пролетната умора, стреса и грижите за бебока явно организма отслабва. А аз какъв косопад ме почна, не е истина  ooooh! направо със шепи коса ми пада  Sad Таквоз чудо, с каката не помня. Идеи за маски приемам всякакви.  Crazy
За ваксината - Наталия ми е със старите ваксини тогава нямаше пентаксим, треперих да не и се случи нещо, че наши познати си изпатиха от живото полио. И аз не бих сложила от тях на Гоги, още повече че има един прием на пентаксим и трябва така да продължава.

# 228
Добро утро, днес моето момче имало имен ден празнували Мартин и Мартина на 14.04 Rolling Eyes ми да ви почерпя и да вземем да решим най-накрая кога ще му празнуваме имения ден на 1 март или днес  Laughing

# 229
  • Пловдив
Не е човешко това мойто - пия на Центрум витамини, ваксинирана съм противогрипно, плодове ям целогодишно и - ей ме пак със салфетки , капки и колдрекси ..

Мерсим за почерпката, да е жив и здрав Марти:) Аз ще се класирам на питиенце - загряващо  Mr. Green

# 230
Лорка, да ти е жив и здрав и юнака  Hug
Ваня,скорошно оздравяване
Ели, вие сложихте ли последния Пентаксим?

# 231
  • у дома
ваксинирана съм противогрипно,
Шъ ма прощаваш, от тук иде цялата работа  smile3506
Честито на Марти   bouquet Някои нямат ни един имен ден, той с два  Mr. Green

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 13:05 от Проста Мария

# 232
  • Бургас
Честито на Марти   bouquet
Малко на патерички- Честита половин годинка и на Ема  Hug
Да растат весели и послушни дечица  Heart Eyes

Вале, сори за вчера, мила  Tired Ходих да ми оправят едно зъбче и много закъснях Whistling Днес ще си стоим в къщи, евентуално утре мога да мина  Peace

За косопада-ампулите на Виши  Grinning

# 233
  • у дома
За косопада-ампулите на Виши  Grinning
Сиска ползвала ли си ги? Защото на Виши съм ползвала много неща, от нищо не съм доволна  newsm78

# 234
Ванче, пробвай с инхалации с лайка. На мен само това ми помага срещу хремата. Хем носа спира да тече, хем си правя и парна баня на фейса  Mr. Green

Луси, честит ти именник пак  baloni. Ще ударя едно бейлисче и аз за негово здраве
Пфууу, гадно временце днес  Sad Май ще се стои в къщи

# 235
  • Бургас
неди, сложихме я още като напрви 4 месеца.
Честито на Марти  Heart Eyes  bouquet

# 236
Ей Лоре да му е честити имения ден на сладак Мартии Hug Hug Hug
Да ти кажа щом днеска го казват по ТВ-то и църквата го признава днес значи днес ще да е Истинския  Heart Eyes
Ванюшшш и аз сам съгласна с Валето само от ваксинацията е   Peace, моя свекър всяка година се ваксинира и всяка година е болен след това   Crazy

# 237
  • Пловдив
Нихната леля...аз затва ли се ваксинирам, уж зарди Бобко..Пък верно не съм боледувала толкова често преди като не слагах ваксина.  Thinking
За косопад - стимуланта за коса на Икаров - при мен свърши страхотна работа, ама иска постоянство и поне 2 месеца мазане.

# 238
Луси, честит имен ден на Марти smile3525 Днес е денят за празнуване  party002
Бързо оздравяване на Горгончето Heart Eyes

# 239
  • Бургас
Добро утро !

Маип,Цвети , казаха ми че ще има Пентаксим края на другата седмица !Съжалявам  Tired

Честит ти именник Луси !!!

Горгона, бързо оздравяване !

Знам ,че сме коментирали ,но така като гледам Пентаксима ще ни го сложат на 3-тия месец,не на 2-рия. Проблем ли е?
Че моята педиатърка каза ,че ако не намеря Пентаксим ще ни сложи ДТК .

Общи условия

Активация на акаунт