Клуб Бургаски Ветренски мами-6

• 26 652
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Утре ще пиша какво са ми казали  Peace
Heart Eyes

# 211
На мен ми казаха,че само Търговска лига внася.Щом става безплатна,е логично те повече да не внасят,а да се изчака да се реши кой ще се занимава с това от тук нататък.Което значи,че не се знае кога ша стане това.Освен това от някои аптеки ми казаха,че от Търговска лига се били изхитрили и продавали Пентаксима само ако аптеката закупи стоки за 500 лева от тях.Затова го няма по принцип навсякъде.Та много интересно как  и откъде ще го намерят,за да го доставят в тази аптека?

# 212
Момичета в целия град няма Пентаксим,изчерпани са всички количества в склада на вносителите Търговска лига,изчерпани са количествата и по аптеките.Лично момичето което отговоря за складовата наличност го е казала Другата седмица от София ще бъде внесена яснота как ще се процедира,ще внасят ли няма ли, така че просто не търсете НЯ- МА

# 213
Момичета в целия град няма Пентаксим,изчерпани са всички количества в склада на вносителите Търговска лига,изчерпани са количествата и по аптеките.Лично момичето което отговоря за складовата наличност го е казала Другата седмица от София ще бъде внесена яснота как ще се процедира,ще внасят ли няма ли, така че просто не търсете НЯ- МА
Confused Confused Confused Confused
в момента "процедират" с полиомиелитните капки и спринцовката ДТК-поне днес на консултацията видях Confused Confused Confused Confused

# 214
Току що по новините казаха за ваксините. В София,до колкото разбрах имало известно количество което не можели да пуснат защото били държавна поръчка,а не внасят защото все още не е подписан договор за изпълнение на поръчка.Иначе може да бъде доставена до 10-дневен срок . Всичката ни оправия такава,за сега имало нареждане да слагат от старата ваксина ДТК

maimp ме изпревари  Simple Smile

# 215
  • Пловдив

Мила родна картинка..добре, че го сложихме и трите Confused

# 216
то тази обществена поръчка е голяма хапка,пък после ще се и обжалва сигурно.....,макар че нашето джи каза,че като видят ,че се бавят нещата дистрибуторите щели да заредят аптеките....един Господ знае...

# 217
Да,ама на някои ще им стане твърде голям интервала между ваксините.Наистина-българска работа! #Cussing out

# 218
Не може да не заредят, защото има хиляди майки като нас, които са в заварено положение и трябва да завършат имунизационния цикъл. Дори да доставят безплатен Пентаксим ние не можем да се възползваме, затова трябва да оставят възможност за закупуването. Несериозно ми изглежда да предлагат старата ваксина, от която отдавна сме се отказали. Пентаксим купихме ние от аптеката на ТЛ на Демокрация, а евентуално можело да има и на ул. Москва, но не се наложи да ходим там.

# 219
здравейте момиченца кокиченца!  Hug
вчера според американските закони станах пълнолетна (21 години).извинявам се,че неможах да вляза да ви почерпя  Sad.при нас положението е малко особенно.аз съм болна,малката и тя кашля,давам и сиропче и някакви капки
притеснихте ме и мен с този Пентаксим,къде ще го диря  newsm78
целувки на всички бебоци  Heart Eyes

# 220
  • у дома
Бах таз работа с таз ваксина  ooooh! И аз гледах репортажа по бтв-то, не може да не внесат ваксина. Нали ние ще трябва и да реимунизираме  Crossing Arms А на Гоги втория прием се отлага вече повече от два месеца. Но
навсякъде пише, че не е необходимо да се почва отначало, а да се сложи в първия удобен момент. Така че, аз съм спокойна...

# 221
Естествено, че ще внесат ваксина,само че нали вече УЖ ще е безплатна,ще трябва да видят кой ще даде по-добра цена щото държавата ще я плаща...абе загубена работа.Хубавото е само, че няма да се налага реимунизации,аз колкото не ги долюбвам тези ваксини

# 222
  • у дома
Аз мисля, че има реимунизация на полиото на година и нещо  newsm78

# 223
Да, Вале, може би има, но тя си е редовна,ама сега ако трябваше пак да са започва от начало  #2gunfire

# 224
  Добро утро! Аз ве чета много редовно, ама все не остава ред да пиша.
  За пентаксима съм в потрес. Вчера ходих при ДжиПи-то и знаете ли какъв абсурд- получили инструкции от ХЕИ, че трябва да ваксинират с Пентаксим!?!?!? само дето не се знае кога. Засега се слага старата ваксина, а като дойдела новата- да се продължи с нея. ОБАЧЕ ако майките вече са започнали Пентаксима, като са си го купили, за тях например за втори или трети прием безплатна няма да има- да продължават да си я купуват- явно логиката е, че те пари имат, що да им даваме безплатни. Сега на Мирелка нищо не сме слагали още, защото беше на антибиотик и не знам какво да правя- да изпадам ли в стрес, като издирвам Пентаксим, да ваксинирам със старата или да чакам, като ще пропуснем цял месец? Вие какво бихте направили?
   Някой има ли вест от психоложката Гергана, знаете ли какво се случва с нея?
   Приятен, макар и дъждовен ден!

Общи условия

Активация на акаунт