Клуб Бургаски Ветренски мами-6

• 26 652
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Честит имен ден на Марти!  bouquet Много усмивки му желая. Hug
Момичета, вчера се обадих и запазих часове за безплатните ортопедични прегледи в Девата.Казах на моя приятелка с близнаци (8 месечни), и тя също се записа.Преди малко ми пише, че от Девата й звъннали и й казали, че отменят часовете й, защото тези прегледи били само за възрастни  Shocked .На мен не са ми звъняли!Някоя от вас беше писала, че също е записала час.Ако някой има някакво инфо да сподели.
А аз да ви се оплача  Tired , Валето и той май е наследил от мене Таласемията (анемичен синдром таласемия, наследствена, нелечима).Баба ми е с такава, баща ми, аз и Дани.Надявах се поне Валето да я няма, но май... Tired Хемоглобина му е 91, и всичките му показатели са като моите, в смисъл, едни и същи стойности са ни ок, и едни и същи са по-ниски.
Относно пентаксима,  ooooh! слава Богу, че ги минахме и трите.Надявам се само да няма проблеми от тях.Днес хванах по някоя от телевизиите, говореха за ваксините при бебетата, имаше някакви оплаквания от родители, но изтървах доста от интервюто.Мисля, че беше в "Тази сутрин "  по БТВ.

# 241
  • Бургас
Мимози,днес ми звъннаха да ми кажат,че прегледите щели да са само за възрастни .
Предложиха ми телефона на Св.София да си запазя там час/платено/...  Mr. Green

# 242
Мимози,днес ми звъннаха да ми кажат,че прегледите щели да са само за възрастни .
Предложиха ми телефона на Св.София да си запазя там час/платено/...  Mr. Green

Ясно.Мерси, SuNnY SkY !

# 243
Съни Скай,благодаря за информацията,

Горгона,аз гърлото си го оправям с Фитолор-хапченца-билкови за смучене,
хремата-клеева тинктура и пръскам Куйкс,

София и Вяра са сополиви-нямам думи как на едномесечно бебе вадя сополите през 2-3-и часа с помпичка,доброто в с случая е ,че улучих на помпичка Simple Smile,
някой знае ли мога ли на Вяра да и слагам нещо за хрема,направо съм в чуденка,
Васко и София са имали хрема едва като почваха да вадят зъби-т.е. към 9-10 месец,
а на такова мушмулче какво да му давам,хич не съм наясно.....,слагах лайка,но джи-то ми каза,че можела да развие алергия и спрях Confused

и това време какво се е накривило и натопорчило.....как да ги изкараш тези деца да вземат малко въздух Rolling Eyes

Честито на именниците-здраве им пожелавам  bouquet

# 244
  • у дома
Фитолора и аз много го уважавам, обаче, моя хомеопат, казва, че единственото лекарство, което дезинфектира гърлото е ефизол. Аз това давам и на Наталия. Миамп, Гоги ми е с хрема и пак е с бактробан в носа. Първия път много ни помогна, надявам се и сега да помогне  Praynig, че таз ваксина вече не виждам кога ще я сложим   ooooh! Съни, не може да ти сложи от старата - ако трябваще чакаш - ти имаш право на безплатна ваксина.

# 245
Фитолора и аз много го уважавам, обаче, моя хомеопат, казва, че единственото лекарство, което дезинфектира гърлото е ефизол. Аз това давам и на Наталия. Миамп, Гоги ми е с хрема и пак е с бактробан в носа. Първия път много ни помогна, надявам се и сега да помогне  Praynig, че таз ваксина вече не виждам кога ще я сложим   ooooh! Съни, не може да ти сложи от старата - ако трябваще чакаш - ти имаш право на безплатна ваксина.
Този Бактробан мас за нослето ли е,
а от каква възраст може да се прилага

# 246
maimp аз на Михи и пръскам Стеримар за толкова малко бебче доки каза това  Peace
а на мен за тази помпичка дето я използваш ми казаха че не е хубаво да се ползва постоянно , а само в крайни случаи- незнам дали е така или не , но я избягвам нека и другите споделят  Peace
мимози  Hug всичко ще е наред  Heart Eyes Жалко, че и двамата са така , но не е нищо опасно виж ти си здрава, права,  имаш си 2 сладки дечица ! И Дани , и Валето ще са ОК  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Съни текнк`с за инфото, аз както казах няма да я бием тази старата пък каквото иска да ми казва педито, не ми се рискува при положение, че обещаха в края на другата седмица да има пентаксим  Peace

# 247
maimp аз на Михи и пръскам Стеримар за толкова малко бебче доки каза това  Peace
а на мен за тази помпичка дето я използваш ми казаха че не е хубаво да се ползва постоянно , а само в крайни случаи- незнам дали е така или не , но я избягвам нека и другите споделят  Peace

защо да не се използва,навсякъде пише,че сополките трябва да се вадят......да не би заради вакума,който прави,
носът и се задръства иначе......как ще се махнат.....от физиологичния не изтичат newsm78,
хремата и е като безцветни храчки и четох,че ако не се махат се стичат към дробчетата......
сега пък се притесних Confused Cry

# 248
maimp аз на Михи и пръскам Стеримар за толкова малко бебче доки каза това  Peace
а на мен за тази помпичка дето я използваш ми казаха че не е хубаво да се ползва постоянно , а само в крайни случаи- незнам дали е така или не , но я избягвам нека и другите споделят  Peace

защо да не се използва,навсякъде пише,че сополките трябва да се вадят......да не би заради вакума,който прави,
носът и се задръства иначе......как ще се махнат.....от физиологичния не изтичат newsm78,
хремата и е като безцветни храчки и четох,че ако не се махат се стичат към дробчетата......
Не се притеснявай, да знам че е заради вакума не е препоръчително , и лекарка ми го каза и в курса докато бях бременна , и приятелка , но не сам прочела някаде да забраняват - споко де питай личната ви . А  да то точно като безцветна плюнка са, аз пръскам в 2 те ноздри изправям я и те почват да текат и после я почиствам с не бебешките а обикновенните клечки за уши, леко ги завъртам в нослето и  остават по-клечката

# 249

Не се притеснявай, да знам че е заради вакума не е препоръчително , и лекарка ми го каза и в курса докато бях бременна , и приятелка , но не сам прочела някаде да забраняват - споко де питай личната ви . А  да то точно като безцветна плюнка са, аз пръскам в 2 те ноздри изправям я и те почват да текат и после я почиствам с не бебешките а обикновенните клечки за уши, леко ги завъртам в нослето и  остават по-клечката

благодаря Hug

# 250
  • Бургас
А какви помпички ползвате? Много ми хвалят ето тази:

http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=1960

А не съм я виждала из магазините тук  newsm78

# 251
В Синдито има подобна помпичка, но незнам колко ще върши работа. И моя непрекъснато има сополи и май вече са от зъби щото и много реве все, ужас направо  ooooh! А като беше толкова малък и аз пръсках с Тонимер и после с клечка за уши без ограничител му ги вадих и му дразних така нослето, за да кихне и като кихаше му запушвах с кърпичка леко устата, за да излизат през носа сами и да ви призная този начин излезе най-сполочливият  Peace
А  за ортопеда и на нас ни звъннаха да ни кажат, че било само за възрастни, пак пенсиите ще се вредят пред бебешорите ни, ама кво да се прави, така ще е  #Cussing out
 А за косопада аз ползвах ампулите на SЕRI  и останах доволна, но направих почти цял курс де  Simple Smile

# 252
  • Пловдив
Куикса никва работа неми върши на мен, той си е за Бобката Simple Smile Няма ли ксилометазолин в едни капки - нищо не очаквам от тях..Аз съм по хард медикаментите, никакви хомеопатии не вървят при мен, само пари дето съм се ръсила за тях, особено тия на Боарон, май само гранулките за смучене имат някъв ефект.

# 253
  • Бургас
Маип,ти с коя помпичка си?

Аз съм взела една на Чико,ама не съм нещо доволна  Thinking

И аз се замислям колко пъти на ден трябва да се използва .

А за капките , Тетрисал , с морска сол /или кристали,не помня  Blush /. Нашия доктор препоръча профилактично веднъж на ден да слагаме,заради сухия въздух в стаята. А като водих Димана при д-р Згурова заради кашлицата,тя каза да продължавам със същите капки,били добри.

# 254
  • у дома
Аз лекувам Наталия при хомеопат - доста антибиотици сме разминали, слава богу  Praynig И аз започнах при него да се лекувам, защото се страхувах да не родя пак преждевременно. не знам от това или не, ама с Гоги преносих  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт