Много усмивки му желая. 
Момичета, вчера се обадих и запазих часове за безплатните ортопедични прегледи в Девата.Казах на моя приятелка с близнаци (8 месечни), и тя също се записа.Преди малко ми пише, че от Девата й звъннали и й казали, че отменят часовете й, защото тези прегледи били само за възрастни
А аз да ви се оплача
, Валето и той май е наследил от мене Таласемията (анемичен синдром таласемия, наследствена, нелечима).Баба ми е с такава, баща ми, аз и Дани.Надявах се поне Валето да я няма, но май...
Хемоглобина му е 91, и всичките му показатели са като моите, в смисъл, едни и същи стойности са ни ок, и едни и същи са по-ниски.Относно пентаксима,
слава Богу, че ги минахме и трите.Надявам се само да няма проблеми от тях.Днес хванах по някоя от телевизиите, говореха за ваксините при бебетата, имаше някакви оплаквания от родители, но изтървах доста от интервюто.Мисля, че беше в "Тази сутрин " по БТВ.
,
, че таз ваксина вече не виждам кога ще я сложим 
Жалко, че и двамата са така , но не е нищо опасно виж ти си здрава, права, имаш си 2 сладки дечица ! И Дани , и Валето ще са ОК
,

/. Нашия доктор препоръча профилактично веднъж на ден да слагаме,заради сухия въздух в стаята. А като водих Димана при д-р Згурова заради кашлицата,тя каза да продължавам със същите капки,били добри.