Клуб Бургаски Ветренски мами-6

• 26 652
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Да, Тетрисала, Куикса и Стеримара са точно едно и също, вода с морска сол, преработена там, за също капя на ншия, че нали сме на климатици у дома.

# 256
и аз тетрисал слагам доста често
а Вале, Наталия при Вълков ли ти е  Rolling Eyes

# 257
  • у дома
Ахъм  smile3506

# 258
Аз използвам помпичка на Маример,при която действието е на принципа на бейби вак,само че ролята на прахосмукачката я играя аз с уста Simple Smile,секретите се събират в резервоарче,
страшно е добра ,аз от носа на Вяра в началото извадих огромно количество жълти сополи,които явно са си стояли там и по никакъв друг начин нямаше да мога да ги изкарам,
купих я от аптеката на водната палата за 8,87 лв.,

# 259
  • Бургас
maimp  и аз купих същата помпичка досега не съм я ползвала за малката.Но съм учудена че може да е вредно изсмукването на сополите с нея Thinking според мен няма проблем. Peace А за почистването на нослето на малко бебче мисля че е най подходящ Стеримара и произволните на него.

# 260
Аз се сетих  Tired
Много е хубава страницата във Фейса  newsm10

# 261
Аз ползвам тетрисал и същата понпа като маимп - супер е! Благодарение на бактробана сополи вече няма колкото и да дърпам с тази супер-помпа, а вадеше точно такива жълти или прозрачни.
Разликата при разтворите е в концентрацията на сол, пробвах ги всички и макар д-р Сгурова да препоръча Куикс се оказа че е след 6-ти месец най-рано, затова и Боряна плачеше от Куикс, Стеримар, Тонимер, май-беше, а сега с тетрисала все едно с мляко ще я  черпя  Joy Препоръчвам и двете (Тетрисал и помпа на маример), дори само заради сухия въздух докато топлим. Peace
 CrazyИмам 5 дни да напиша дипломна, която не се наканвам да почна от 3 години Rolling Eyes
Еднократната студенска няма да ме огрее - от Унито ще ми дадат да завърша без да плащам семестри наново, но Naughty и бе з удостоверение, че съм редовен студент, без което не може да стане  Crossing Arms
Дано поне завърша...

# 262
Здравейте, мами!

Съжалявам, че newsm53 са Ви се обадили за отмяна на часовете за ортопед в "МБАЛ "Дева Мария".

Предлагам Ви  да си вземете направления от личните лекари и напълно безплатно да си прегледате бебчетата в МЦ "Света София" в ортопедичен кабинет. newsm10

Желая Ви хубав и усмихнат ден!   bouquet

# 263
  • Бургас
Добро утро !

# 264
  • Бургас
Добро утро готини  Heart Eyes
ся да ви споделя аз какво се случва с мойте терзния относно кърменето. Първо взе че ми дойде вчера вече нормално т.е. няма да мина само с ежедневни превръзки. Та може и за това да е понамаляла кърмата. Снощи купих една кутийка нан1. Викам си пък ще пробвам няма да ми спи дятето гладно. Вечерта нащо гладно и няма нищо в гърдите и тръгнах та правя АМ. Баща и я държи аз преварявам вода. После слагам шишенцето е купичка с лед, че няма време да изтива  водата. Онова реве. Аз притеснена.... Еле накрая стана и бутнах бутилката. Само да спомена, че тоя път пробвах с Томи Типи. Незнам дали от това или дето вече беше много гладна и каталясала след първите 3 опита си засмука и изпи 150 мл. Ама бибата за новородено и едвам пуска цока сумати време. Голям зор. И заспа. До тук добре. Ама на мен ми се реве. Чак сега разбрах какво знаачи за мен кърменето. Няма друго такова осещане. Да си го гушна дятето и да си цоцка Sad Та за нея отбиването може да мине по-леко отколкото за мен. Сутринта към 5 часа се събуди и се кърмихме, че и остана и аз минах с помпата после. Тъй. Сега се хващам за помпата и ако стане-стане. Ако не Леко и плавно, че да не си докарам някоя психическа травма Grinning
Айде излях се  Hug

# 265
  • Бургас
Хъгсолино Hug Помня Кольо като беше болничък, преди 2-3 месеца и като не искаше да яде, съответно ми намаля кърмата. Как ревах като магаре, като реших, че до тук беше с кърменето. Та напълно те разбирам! Бях си казала - ще кърмя до 6ти месец. Но...кърменето успокоява не само бебето...май ще откарам още някой и друг месец ( ако има де)smile3521

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 09:24 от Melly.G

# 266
  • Бургас
Мелииии  Hug забрави за прогнозата

# 267
  • у дома
Ели, Ели ... Що не си пуснеш едно рейки? С моя Гого правиш чудеса! Официално те обявявам за магьосница  Heart Eyes Цока си, и той добре, и аз добре  Mr. Green Аз, когато трябваше да спирам кърмата, две седмици не бях на себе си. Рев, сополи и рев  Cry После прочетох, че пролактина, е виновен за всичко, ама много ми беше криво... И да ти кажа, ако не искаш да я отбиеш, не и давай НАН. това е много сладко мляко. Най-близък вкус до майчината кърма има Нутрилона. Гоги е на Нутрилон сега. Цял месец му давах замръзена кърма и АМ, не ми отказа кърмата  Peace

# 268
Здравейте ! Хубав ден на всички   bouquet
Явно сте по разходки и аз искам вече  Sad.
Не че не излизам сама, ако ми се наложи има кой да я гледа  ама искам с бебка.

# 269
Здравейте момичета.  Hug
Честити месечинки на вече порасналите бебоци Бо и Мони  Heart Eyes Hug
Абе Мели как забрави прогнозката наистина  Wink
Ели , как напълно те разбирам миличка, аз така и с баткото си я откарах до година и седем месеца и пак ми беше едно гузно и гадно, но се налагаше вече по други обстоятелства, та и сега се моля да имам да цока малкия , колкото иска и колкото му е нужно, да кърмиш е нещо страхотно и невероятно, просто няма такъв незабравим момент, не може с нищо да се сравни  Simple Smile
Абе yuliana74 защо не я изкарваш бебка, какво те притеснява, ще й слагаш найлона като духа и така, ти хем имаш и голямо дете и би трябвало да си по-смела  Wink
Моята приятелка роди миналия месец и от 5-ия ден са непрекъснато навън, дори и следобед излизат, защото има и дъщеричка на 2 години, която си иска и тя играта  Simple Smile

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 10:02 от mam4eto84

Общи условия

Активация на акаунт