Моя гагаванин днес става на 7 месеца, как лети времето бреййй
..Вилито , по традиция, ще черпи и за нас, и за Симона.
Честити месечинки и да хукват вече 
, баба викаш, а?
Нашия ломоти много, ама искам ясна артикулация да има, иначе не признавам думичка
Не само това, ми понеже му пуснах носен секрет от Лината му излезе резултата - моксарела
Добре че майка ми отиде да вземе резултата, иначе, щях да овършея лабораторията. Видят ли ЕГН на бебе или дете - винаги намират нещо, м.мка им
/тоз емотикон не го ползвам често, ама..../ И сега ми викат - няма ли да правите антибиограма - ще правя им викам, на върба в сряда. Да им дам 8 лв. за тоя дето духа, ама ха... По времето на Наталия беше модерна ешерихията коли - тогава в гърлото ни я откриха, сега тази бактерия е на ред. Две познати имам със същия резултат. Иде ми
Докато бях бременна - три лаборатории - три различни резултата от вагинални секрети, направо се побърках! Ох, че ядосах!
целувки на сладурите 
отделно от вчера усещам че ми намаля нещо кърмата и го кърмих сигурно през половин час днес по бива сякаш. :Притеснява ме че следобеда заминаваме на вила без Мартин за 2 дни и да не вземе съвсем да спре 

Е то беше нормално да каже първо мама,тъй като постоянно и го повтарям (тати го пропускам)
,пък тая баба от къде я измисли направо като я чух вчера ми побеля косата
Пък мъжа ми само ме дразни,че не казвала мама,ми баба 
Моля ви дайте ми предложение за проходилка (стабилна,с разни джиджавки по нея и т.н)