Клуб Бургаски Ветренски мами-6

• 26 652
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Честити 7 месеца на Боби и Симонка!
  loveuuu baloni Да са ви живи и здрави и много да приказват  Laughing

Направо ви се възхищавам как успявате да ги наврете тея помпи за нослета!!!
Аз едвам му нацелвам носа да впръскам Тетрисал, апък за клечката да не говорим  ooooh! Вече трудно го озъптявам да му сменя и памперса. Дърпа, опъва, извива се, яде си кратаката, голямо мятане  #Crazy
Криско и той приказва - мама само когато реве, а когато е весел вика  - хуйййййй  newsm62 / подозирам, че на това баща му го е научил  newsm66/

Споделете моля ви как ги лъжете да ги ядат тези каши, мойто злоядото  и бананова не ще да  яде  ooooh! Какво щего правя, направо незнам. С пеене на "зелечуци който не яде......" и триста зора едвам хапва 50 мл.  Sad

# 286
  • Пловдив
Благодаря за пожеланията мацки Simple Smile Е то беше нормално да каже първо мама,тъй като постоянно и го повтарям (тати го пропускам)  Wink,пък тая баба от къде я измисли направо като я чух вчера ми побеля косата Joy Пък мъжа ми само ме дразни,че не казвала мама,ми баба  #2gunfire
Ох да и още нещо Simple Smile Моля ви дайте ми предложение за проходилка (стабилна,с разни джиджавки по нея и т.н)  Hug

Вили, аз взех DJ Baby Walker на Чико, има сума ти джаджи , пее, свири и т.н.Стабилна е, има 3 височини на седалката , стопери против преобръщане, много съм доволна.

Снежи, като не иска - не иска. Не му давай няколко дни, да я забрави, после опитай пак, после с друга каша.Важното е да свиква с вкуса, не толкова да се наяжда.Ще прояде, къде ще ходи, Бобо също не искаше, сега с такъв патос се яде кашата, че умирам от смях.Особено на Нестле има една - мляко с бисквити- мирише страхотно, мели я като за последно.

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 12:07 от Горгона

# 287
  • у дома
Аз се двоумя с каша или с пюре да почна - аргументи, енибоди  smile3506

# 288
  • Бургас
Честити месечинки на Мони и Бо2 ! Да са ви много здрави и усмихнати !  baloni

Горгона
, ти по-добре ли си?

Димана я водя при Джи Пи,който всъщност е педиатър, и при нея има и възрастни и малки деца,като за децата си има определени дни за консултация. Но искам да попитам всички направления ,които тя издава са едни ,или са децата има определен брой ,за възрастните друг брой ? Че нещо ме е срам да си поискам направление за ортопед, да си призная  Embarassed

Вале
,на мен д-р Згурова ми каза оризово-млечка каша. То е рано де,ама и аз чета мнения по въпроса.

# 289
  • Бургас
Хелоу, банда  Hug Много сте изписали бре  Heart Eyes
Както гледам това за намаляване на кърмата май е повсеместно  Thinking И аз тук от ден-два ми намаля, и давам вече и от замразената  Tired Хем пия чайове, течности и пак. Малко съм понастинала, дали може и от това да е  newsm78
А и отделно, Зара вече яде като за световно. Преди цокваше по 120-130 мл. и пей сърце. От няколко дни обаче изяжда по 150-160, че вчера вечерта и до 180 стигна  Rolling Eyes Ще се захранваме вече, то е ясно. Не му стига на милото. Сака си пържолките вече  Heart Eyes А с какъв гладен поглед ни гледаше снощи, докато вечеряме  newsm53

Луси, мерсаж  Hug Още днес ще я купя-ти откъде я взе? Че мои дружки я поръчват все от нета. Весело да си изкарате на вилата. И умната  Whistling

Вале, май и днес ще ми се отложи идването, че сме се разчистили тука,после и до Мола ще мръднем да напазаруваме, че хладилника се изпразни  Laughing Та, викам да отлежат още ден  hahaha пък утре вече идваммммм.
За захранването-другата седмица сме на консултация при Димитрова-ще започваме със зеленчуково пюре, поне така говорихме предният път, да видим.

Браво на Симонка-бонбонка  Hug Проговори, ей. Вили, защо забравяш татито  Naughty Виж как хубаво я гледа, човекът Wink

# 290
  • Пловдив
Аз се двоумя с каша или с пюре да почна - аргументи, енибоди  smile3506

Да ти кажа честно, от скромния ми опит какво установих - започваш с квото му е кеф на човека, дано нямате проблем с лъжичката.Оризовата каша е добро начало, лесноусвоима е и щади стомахчето.Аз нали уж с нея да почна, че отиде в друга посока захранванто, но важното е, че сега яде всичко , което е необходимо за възрастта му.

SuNnY SkY , грам подобрение нямам, мерси за интереса   bouquet

# 291
Днес отскочихме до Ветрен,защото ме обхвана на сутришното кафе параноята ,заради тези сополи......заведох и двете принцеси,
на смяна беше д-р Згурова,
гърдите им са чисти Grinning-щастие голямо,
сополите ще се лекуват с капки......,
каза ми обаче ,че Вяра имала гъбички в устата,а само езикът и е бял....ще мажа с Дактарин обаче...,
помпичката изрично ми я забрани, а два дни преди това личната ми я препоръча ooooh!
това е от нас,дай Боже да се оправят бързо Praynig

Честито на месечинките и на родителите им-здраве пожелавам

# 292
  • Пловдив
Днес отскочихме до Ветрен,защото ме обхвана на сутришното кафе параноята ,заради тези сополи......заведох и двете принцеси,
каза ми обаче ,че Вяра имала гъбички в устата,а само езикът и е бял....ще мажа с Дактарин обаче...,
помпичката изрично ми я забрани, а два дни преди това личната ми я препоръча ooooh!

Кви капки - от ония черните ли?При нас помогнаха много бързо, дано и при вас така..Мажи там с Дактарина, ще се изичсти езичето.
Аз помпичка имам, но не ползвам, ей така си ми седи.

# 293

Кви капки - от ония черните ли?При нас помогнаха много бързо, дано и при вас така..Мажи там с Дактарина, ще се изичсти езичето.
На София от черните,на Вяра Тобрадекс Heart Eyes

Що не си капваш и ти от тях......или пуста суета да не почернее нослето Heart Eyes Grinning

# 294
  • у дома
Да питам оризовата каша - не сладнее ли? Защото, все си мисля, че е по-добре да започна със солено, да не би после ако свикне със сладкия вкус, да не ми отказва соления  newsm78
И ще ме прощава д-р Згурова, ама бялото езиче и с малко повече вода се изчиства  Rolling Eyes

# 295

Помпичка и аз не съм ползвала,но не се е и налагало.Само 2-3 пъти съм пръскала със стеримар,но не за да овлажнявам,а за да изкараме засъхналото мляко от нослето.И после леко с клечка....И аз мисля,че не е хубаво да се ползват помпи и прочее,освен при драстична нужда.Както и да пръскаме за овлажняване-ми то така организма ще си свикне с външно овлажняване на лигавицата,кво-цял живот ли после да се пръска?

За захранването аз съм решила да почна със зеленчуково пюре,после с плодово и последно каши.От това,което прочетох кашите са по-калорични и са за напомпване,а ние сме си прекалено напомпани,та затова-зеленчук  Naughty.Решила съм да почвам другата седмица.

И последно-да се похваля-Ема от вчера сама се повдига до седнало положение в шезлонга.Избутвам я назад-нали уж е много рано-няма 5 месеца,то пак се набира и сяда и се хили доволна.Сложих възглавничка отзад уж да се подпира на нея,тц,не ще,сгъва се напред.
Обаче за сметка на двигателните си умения хич не е по приказките.Ако гука 1 седмица,после мълчи 2 newsm78.

# 296
  • Пловдив
Да питам оризовата каша - не сладнее ли? Защото, все си мисля, че е по-добре да започна със солено, да не би после ако свикне със сладкия вкус, да не ми отказва соления  newsm78
И ще ме прощава д-р Згурова, ама бялото езиче и с малко повече вода се изчиства  Rolling Eyes

Ами аз като я опитах ми сладнеше леко, но всичко е до дете - ние започнахме с плодове и си хапва и зеленчуци и месни без проблем, ама си е индивидуално.
При нас не се изичисти езика с вода, пукнах се да го наливам..де да знам, обърках се вече  #Crazy

# 297
  • Пловдив

На София от черните,на Вяра Тобрадекс Heart Eyes

Що не си капваш и ти от тях......или пуста суета да не почернее нослето Heart Eyes Grinning

Ахаха, не бе, ама нали са правени в аптеката и само 7 дни трайност имат.

# 298
току що получих покана в скайпа на английски
да си избера руска девойка по мой вкус,която ще ме обича без резерви,
имало ги на всякаква възраст Shocked,
отговорих,че съм жена-хетеросексуална, а също така,че имам майка да ме обича Rolling Eyes Simple Smile,
въх, какви чешити newsm78 Sick

и това при условие ,че на профила  е снимка аз и мъжа ми,
за тройка ли намекват тия хора..... hahaha

# 299
  • Бургас
Аз я метнах наща с плодови пюрета. Реших, че след сладката кърма ще е прекалено голям шок за нея тия гадни зеленчукови  Sick Обаче се замислям дали да не взема кашичка, че по икономично ще идва нали и давам само по няколко лъжички  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт