Клуб Бургаски Ветренски мами-6

• 26 653
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • у дома
Аделинас, хелоу  Sunglasses Ами тука сме свежи, защото всички сме родили, мила  Mr. Green Мисля, че темата, която търсиш е това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=484968.0  Hug

# 346
  • Бургас
Шибания вулкан изобщо няма намерения да се "усмири". Полета ни е канселиран и имаме едно голямо "фак" от Уиз еър- форсмажорни обстоятелства- ноу рефунд, ноу флайт.
До ся се гледаха карти и се "умуваше" ко да правим. Та едвам намерихме билети за един ферибот до Франция утре вечерта от едно градче на 150 км от Лондон и утре стартираме голямото пътуване. До четвъртък ако се приберем ще е супер. Споменах ли още едно "фак" за изпускането и на интервюто за американска виза в понеделник?!  Close

# 347
LaDiDa,голямо приключение ще изкарате.Много емоции,много нещо.Дано всичко от тук нататък е ок.  bouquet

# 348
Много благодаря, Проста Мария, мислех, че като е номер 4 и е приключена. Най-накрая си намерих мястото!  bouquet

# 349
  • у дома
Ладида, по новините съобщиха, че всички билети за наземен транспорт са изкупени, щото хиляди хора са блокирани. Дано да имате късмет  Hug
А на мен една приятелка от София, ми се обади, че облака бил над българия и не било добре да се излиза - имам перфектна причина да си остана в къщи, че с двете чавета навън  Crazy

# 350
Валенце,той облака не е стигнал все още до нас,казаха за северозападна България. Но ако  предпочиташ да си останеш у дома,добра причина.
Гери, в пълно приключение си  Heart Eyes УСПЕХ!  Hug
Аделинка,хайде като родиш и ще те чакаме при нас  Peace

# 351
  • Бургас
Хай;-)
Гери, дано успееш да се докопаш до родна земя скоро! Peace Късмет!
Аз съм тъжна Tired Кърмата ми доста намаля. Какво няма - с това кърмене само сутрин и вечер Tired Момичета, моля дайте съвет какво АМ да взема ( за спешни случаи). Все още сколасвам двата края, но до кога ли ще е - не знам. Та предпочитам д асъм подготвена.
И още една дилема - майките от синия отбор - започнах да збелвам пишока, но днес ми се видя доста зачервен. Нормално ли е, когато се започне тази манипулация? Или се е получило възпаление? Утре и без това съм на лекар, да нося изследвания кръв и урина, та ще я питам и за пишката, ама ми е едно нервноооо.

# 352
  • Пловдив
Хай;-)
Аз съм тъжна Tired Кърмата ми доста намаля. Какво няма - с това кърмене само сутрин и вечер Tired Момичета, моля дайте съвет какво АМ да взема ( за спешни случаи). Все още сколасвам двата края, но до кога ли ще е - не знам. Та предпочитам д асъм подготвена.
И още една дилема - майките от синия отбор - започнах да збелвам пишока, но днес ми се видя доста зачервен. Нормално ли е, когато се започне тази манипулация? Или се е получило възпаление? Утре и без това съм на лекар, да нося изследвания кръв и урина, та ще я питам и за пишката, ама ми е едно нервноооо.

Мели, аз като започнах тоя процес също се случваше, промивах с тетра и лайка, но ме успокоиха, че няма да минем без хирург, тъй че не го опъвам детето вече..без тва ми беше супер неприятно.

Вземи един Нан да си имаш дома и не плачи  Hug

# 353
Хай;-)

А защо само сутрин и вечер?Всичките ти други хранения са заместени вече?Ако да,защо толкова рано?

# 354
  • у дома
За забелването - нормално е да има червенина, намажи го с нещо мазно, обаче първо го промий с лайка. За ам - не купувай, ако искаш да продължиш да кърмиш. Ако не - ам, с най-малко захар и близък вкус до кърмата е Нутрилон. Стягай си дупарата и почвай с помпата  Hug
Нормално е да си тъжна, на хормонална основа е, майката природа и за тва се е погрижила да ни е гадно  Close

# 355
  • у дома
Валенце,той облака не е стигнал все още до нас,казаха за северозападна България.
smile3520

# 356
  • Бургас
Мели, не се притеснявай мацко, хващай помпата. Ето при нас нещата се подобряват Simple Smile  Heart Eyes

# 357
  • Бургас
Hugsy, Hug Hug Hug на колко време помпиш?
Момичета тенкс за подкрепата Hug Я споделете за тези Нан млека? Има няколко вида newsm78

Кафето, закуската...
и времето

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 08:31 от Melly.G

# 358
  • Бургас
Мели 2 дена помпих по 10-15 мин след ядене. Нищо не пуска ама аз си помпя. Ама спрях всякакви пюрета и минахме пак само на кърма. Ако не искаш да спираш захранването може да се изцеждаш и да замразяваш или да слагащ в кашата. /Аз изхвърлях щотот се събираше по 5-10 мл. И чесно казано ме мързеше да мия помпата и само я изплаквах. А ако не му стига кърмата може да даваш изцеденото след като е сукал. Наливаш се с чайчета или вода. Малко повече почивка, ако можеш да поспиваш следобяд. И топли душчета. Абе отдай се на релакс и цедене 2 дена и не се притеснявай. Ще тръгне  Hug

# 359
  • Бургас
Добро утро дами !
Мели ,мерси за закуската и кафето !  Hug

Хубав ден от мен и Димана.

Общи условия

Активация на акаунт