Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 99

• 86 320
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
sladka hapka това са  10"и  6 "  ( 25-15 см) . 

# 646
Здравейте момичета!
Благодаря от сърце за пожеланията и коментарите! Напълнихте ми душата! Hug

Относно мъфините,
Данито - шприцовах маслен крем, същия с който измазвам тортите, беше ми останал и не ми се занимаваше с друг и само го боядисах Heart Eyes
Медунка - релефа на цветенцето е правен с формичка-отпечатък.

Пускам и последните две тортета и отивам да отпочивам, че не съм спала близо 30 часа ooooh!

# 647
Antoan.поздравления за огромния труд  bouquet
Валерия,отново готини мъфини,браво
марулка,бебето е страхотно
Рай4е,откъде такова търпение ,бе ,жена..колко мини пеперудки...короната е страхотна
Женик,останах без думи Shocked.апарата е невероятен,вси4ко изпипано до последен детайл,поздравления.Балерините са много хубави..
Ван4е,ве4е със затворени о4и  ги плетеш тия коШници..от хубави по хубави...а тия гадинки са суперрр

# 648
Ето ме за кратко!

Благодаря Ви от сърце за мненията...
Рая,кучето ми отне час за да го аранжирам бе,мила.Не включвам печенето и сглобяването.Просто както му се чудех,че стои така грубо напълнено и безформено и така за час го докарах до този му вид.Голямо бързане беше,но пък стана с най-правилните петна от всички...Тортата с короната е страхотна.Пиши повече за направата на короната?!
Патрияни- Hug
Женик-Страшен е Канона!Бравос! bowuu
tanche512 -Ягоди скоро не съм правила,но ми се ще да пробвам и аз вече една торта тип домашна.Ще се пробва!

Ето другите торти,но има и още...

Едно кръгло легло с някои мърсуващи под завивките...Историята мълчи колко бутилки са изпили и колко души са там всъщност,но стана голяма шега с тази торта де.

Дупето също е за един господин,дано да си го хареса и той...ще разбера по-късно

Чантата съм я правила,но стана по-добре с тези кътъри с малки цветчета (аз ги нямах,но сега ги взех и ми харесват доста.)

Дано да ви харесат,сега релакс и  още нещо Embarassed

# 649
Ани д,не съм правила такъв тип торти ,но си мисля ,че ако долната квадрат ти е 30/30 по добре ще еда сложиш отгоре тази с размер ф23 .Но си мисля кръглата да е по висока от квадрата.Не зная ,но ми се струва ,че ще е по добре отколкото да са с еднаква височина .
Антоан, ти ме разби #Crazy,толкова торти и всички са страхотни Hug
Валерия,как ге изрисува тези минита бе жена много са готини   chef  chef  chef
Танче ,набързо си направила десерта и изглежда много вкусно Hug
Рая ,твоята торта е много стилна HugКороната е много оригинално.Поздравявам те  bouquet
Жиник ,фотоапаратът е като истински. HugБалеринките са перфектни.
Ето нещо и от мен.

Тази седмица ме чакат доста торти ,а за 9 май имам и свадбена торта за 120 парчета + кумска.Надявам се да успея.

# 650
  • Norge
Moмичета, здравейте. Hug
Идвам само за малко: не мога да се стърпя и искам да изправя пред строя Буболинката.
Тук всички я познавате и затова искам тук, сред близки, да споделя, че тя не само е един изключителен талант, но и едновременно с това носи една широка и ведра душа.
Бубка, благодаря ти много.  Hug

Отдавна не бях влизала и сега останах много приятно изненадана от всички ви.
С удоволствие разгледах темата, нивото и красотата растат, много успехи и нататък, на всички :   bouquet Hug

# 651
  • Vaudreuil Canada
не мога да се стърпя и искам да изправя пред строя Буболинката.

Ууупс, а къде са подробностите?
И да се върнеш скоро с торта.

Жени страхотен е апарата и другата торта е много нежна но апарата просто грабва.

Албенче чудесни торти - единичките мнооооооооооого ми харесват ... а сърцето ми изглежда познато ...  Heart Eyes

Антоан - нямаш спирка - докато седна да напиша за предните торти и ти  нови изработи... уби ме с далматинеца за 1 час... браво на теб сърцето с теменужките ми е любимо - такава производителност аз никога няма да докарам.

Райче ... това верно е много розово - принцеския аксесоар е много хубав не даваше ли ти инструкции на Искроне за кръгла торта и кръгла подложка ... бъзикам се само ама тя май ти се беше впрегнала да реже подложка  Mr. Green

Валерия - страхотни рисунки - много си добра.

# 652
Шемет,невороятна може би трябваше да искам пэрво разрешение ,но толкова ми хареса твоето ,че едно момиченце ми искаше шоколадово сърце и веднага ми и зникна твоята торта в съзнанието .Бях те объркала с Панадила и като и писах ,че искам да правя това сърце ,тя ме подсети ,че е твое.Дано да не ми се сърдиш Praynig
Нелка ,Нелка,аз споделям твоето мнение за Буболинка ,наистена е много готика .Аз също имах нужда от съвет и тя веднага откликна за кето и благодаря  bouquetДобрите хора за голяма радост все още не са се загубили ,а всички вие сте в това число мили момичета  bouquet

# 653
  • София
О, много красиви неща видях. Аз напоследък само възкликвам в обобщение, но не мога да събера да коментирам, за което искрено се извинявам, но като ме хване период на леност и ставам напълно безполезна Simple Smile

Рая, на мен ми липсваха твоите розови, гладки, винаги с точно премерени детайли торти Simple Smile

Албенче, ти си моят пример за това, как понякога количеството не само че не влияе на качеството отрицателно, ами напротив - повишава го!!!! Не знам къде ти е максимумът, но това, което показваш напоследък много ме радва:)

Антоан, жълтото сърце с лилавите теменужки ми останаха като образ, щом затворя очи:)

# 654
Добро утро,момичета.Пак много и много красиви торти сте направили.Ако под тортата фотоапарат на Женик нямаше подложка бих го объркала с истински.Бебенцето на Марулка е като малка,сладка кукличка.А производителността на Албена и Антоан е повече от впечатляваща.Ето и едно цвете от мен за днешния имен ден на мъжо.Все още не мога много добре да се справям със заглаждането отстрани,макар че пред последната беше горе-долу добре.Може би сега не се получи,защото трябваше да е готова по-рано от предвиденото и не беше добре изсъхнала ,а и се оказа доста по-висока за възможностите ми.Лек ден на всички.

# 655
  • Ловеч
Момичета, напълниха ми се папките с предпочитани торти  Mr. Green
Марулка, много ми хареса бебечето  Peace като истинско е!
Валерия страхотен талант за рисуване и голямо търпение имаш, браво!
Антоан и Албенка направо ме изумявате с количеството и качеството  на тортите, които създавате. Златни ръце имате момичета!
Райче, много ми хареса розовото торте и  дай повече инфо за короната. Явно и ти имаш голямо търпение с тези n- на брой мини пеперудки.
За Женик нямам думи! Фотоапарата си го докарала 1:1, а балеринките са много изящни.
Михаела73, нищо че не си успяла да изгладиш тортата, розата отгоре е много красива и отвлича вниманието от релефа  Peace
И аз да пусна нещо като Танчето, за бърза домашна употреба  hahaha Joy

# 656
  • Sofia
Много благодаря на всички за милите думи за рисунките ми, които всъщност не са нищо особено.
Не ми хареса много резултата от рисуването с маркери и при все, че ги извадих от опаковката преди да рисувам, т.е бяха нови някой цветове изобщо не пишат, мога ли да ги топна в спирт или нещо друго, че като изветряли малко ми стоят.
Става дума за този вид, ако някой ги ползва ще се радвам да сподели как ги бори: http://www.cakesforyou.biz/index.php?cat=Professional_Cake_Decorators_Food_Pens
Аз покрай мъфините направих и торта в този дух, но една приятелка я снима, че аз нямах с какво та си чакам снимката и тогава ще ви я покажа.
Правих сърце за пръв път, стана ми малко криво в смисъл неравно отгоре, леко по-ниско от едната страна, не че си личеше много, но аз си знам, успях да го облека въпреки, че имах опасения, че няма да се справя, но ще ходя на поправителен определено пак тези дни съм решила да правя ново сърце, нещо с фитили като на Бубето, че искам да го преборя този пистолет за мускули в крайна сметка и да му хвана цаката.
Антоан, жълтото сърце е страхотно просто, цветовете ме грабват от раз!
Как ги опъвате тези торти така не знам, едва ли е само практика това, нужно е и талант, кога опна и аз такава ще ви черпя да знаете.
Танче, много вкусно изглеждаща 15 минутка!  Grinning
Рая, страхотна торта, страхотна корона, как си я направила тя е като истинска!  Grinning
sladka hapka, ти вчера май имаше рожден ден, да си жива и здрава!
А днес гледам, че дечицата ти са рожденици, много да те радват и от здраве да не се отърват!  Grinning
Жени, фотоапарата е страхотен, как се прави, много ми е интересно.
Албенче, страхотна производителност и аз мисля като Димитрина, че количеството при теб повишава качеството!  Grinning
Михаела, розата ти е внушителна, заглаждането и аз много не го владея много та единствено мога да ти пожелая скоро да го пребориш.  Grinning
Руми, много апетитна плодова тортичка!

# 657
  • Vaudreuil Canada
Албенче изобщо не съм си и помисляла че трябва да искаш на някого разрешение - много приятно съм поласкана че ти е харесала моя торта .... ако аз се захвана да правя твоя торта обаче няма да си я познаеш хич таман Simple Smile определено шприцоването не е стихията ми ... както и рисуването.

михаела73 много богата роза - това ли е истинския цвят или е променен от фотото?

# 658
shemet_neveroiaten права си.Това не са точните цветове.Фотото ги направи по-тъмнички и наситени.Ходих до Кадемлия да си купувам боички и от там ми препоръчаха тези(течни).Но май не се отразиха много добре на тестото-смес от ШТ и РМ2.Иначе самото тесто страшно ми допадна,но може би ще е по-добре да се оцвети с прахообразни боички.За другия път ще знам,но сега като новак се доверих на тяхната преценка.Лек ден на всички.

# 659
Ей изтървах я тая тема, ама ще наваксам.

Влизам да честитя РД на Жени, дори и с известен брой дни закъснение. Жени, да си жива и здрава, много щастлива и все толкова всеотдайна към всичко, което правиш.   ura

Сладка хапка, честит празник и от мен! Бъди много здрава, ти и цялото ти семейство. Честит рожден ден и на дечицата ти.   Tada

Жени, Canona е супер, уникален направо. Толкова много детайли, копчета и кво ли още не, само го слагам и почвам да снимам.
Балеринската тортичка е много добра, дори и различни пози си им докарал

Валерия, учудваш че с мъфинските си творения. Много-много красиви. Колко време ти отне рисуването? Доста работа е било.

Антоан, много торти. Поздравления за труда.

Албенка, ти си ударник на групата, както винаги. Всички ми допадат.

Михаела, огромнааааа роза. Прекрасна е.

Марулка, тортата за кръщенето е убиец. Красота.

Айде и от мен едни мъфини, естествено Буболинка style, които  много се харесаха.
Бубе, благодаря ти.

Общи условия

Активация на акаунт