Връзка между приема на магнезий и начина на раждане

• 23 039
  • 52
  •   1
Отговори
# 45
Пих Магнерот от края на 4-ти или началото на 5-ти месец. Взимах 3 пъти по 1 хапче дневно. Спрях да го пия 2 седмици преди термин. Родих нормално, бързо, лесно и безболезнено.
Peace
2-секцио

# 46
Пих Мегнерич през цялото време по 8 таблетки на ден и родих секцио.

# 47
  • последна надежда
Първият път не съм пила нищо и родих точно на терми и много трудно с много разкъсвания.

Вторият път пих магнерич и но-шпа на максимални дози почти през цялата бременност. Спрях ги в началото на деветия месец. Родих средата на деветия месец много бързо и без система окситоцин. От изтичането на водете до раждането общо 4 часа.

# 48
Пиех магнерот магнерич и още много лекарства за задържане и честно казано незная кой как са подеиствали,но все пак е имало ефект.Но щом трябва да ги пиеш е по добре да не ги прекъсваш,зашото поне бебето ще е добре... :hug:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=500874.new#new

# 49
И на мен лекарката ми изписа в 17г.с., т.е. преди две седмици Диаспорал 300(Магнезий). Нямам контракции или поне не съм ги усетила, но предполагам, че  ми го изписа заради другите ми оплаквания - световъртеж, ниско кръвно (80-90 на 50) от началото на бременността, продължава да ми се гади и т.н.
Надявам се силно магнезия да не окаже влияние върху начина на раждане, защото се настройвам за нормално, но все пак има още доста време до тогава.

Дай Боже всичко да е наред!

# 50
  • София
Магнезий приемах по време и на двете ми бременности, родих бързо и лесно и двата пъти, но не мисля, че реално съществува някаква зависимост между приемането му и начина на раждане.

# 51
Пиех Магне Б6, докато бях бременна - 2х1. Изрично ми казаха да го спра в началото на 9ти месец, тъй като щяло да затрудни получаване на контракции и разкритие. Спрях магнезия когато ми казаха и имах бързо и лесно нормално раждане.

# 52
Не съм пила магнезий. Родих по естествен начин, много трудно.

Общи условия

Активация на акаунт