Покажете си хола- споделете идеи-5

• 168 227
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Много приятен интериор, Зllate !  bouquet
Много ниска цена за толкова голямо диванче наистина, в такъв случай си струва. 

# 556
Благодаря ти La vie en rose. Наистина си заслужава защото с едно претапициране стария ни диван стана като нов. И тогава на пазара имаше дивани за по 200лв, но няма гаранция за качеството им на изработка, затова заложихме на този вариант.

# 557
Много обичам малки стаички.Едни такива уютни,спретнати,мънинки..имат си всичко...

Поздравления за уюта, който сте създали! Аз също харесвам по-малки помещения и дърво. Хареса ми "хижарското" излъчване у вас и с удоволствие бих дошла на гости на чаша вино... Размечтах се. Сега един въпрос - колко е широка обшитата част с ламперия до трапезарийната маса (от камината към масата)? Много ми се иска да направим и ние ламперия и мястото ни е сходно.
Мерси мила!Радвам се,че ти допада Grinning
Мъничка е трапезарийната част.С камината,цялата ''стая'' е 4на 4,5 метра BlushЗатова и никой не ни идва на гости...щото няма къде да ги настаним. LaughingСамо лятото каним гости в градината Mr. Green

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 19:14 от Djane

# 558
И на мен много ми харесаха последните снимки и не само те. Интересно и любопитно ми е да надничам макар и виртуално в чуждите холове  Grinning

И на нас ни предстои обзавеждане на хол, дневен тракт или как да го нарека кухня+трапезария+хол под формата на "Г", разположени на 70 кв. Идея си нямам как да обзаведа с вкус, а в същото време и уютно.

# 559
ДВ,да не мислиш,че аз имам идея как да обзавеждам LaughingКакто ми ''заговорят'' отгоре така го правя Laughing
Важното е ти да си го харесваш Hug

# 560
Djane, благодаря за отговора! Ама ти сега като видя колко желаещи има за винце в твоят уют и се измъкваш Simple Smile

# 561
макар, че доста промени са настъпили, откакто е правена снимката...  Simple Smile

http://www.-spam110-/photo/x0FCw3w1/IMG_0221-768x1024.html

# 562
Мидори, хубаво е! Цветовата комбинация напоследък ми е любима. На бялата стена това пано с дърворезба ли е? Килимът откъде е?

# 563
Мда, същата кухненска част с масата, като на Djane, я имаме в гарсониерата. Това, прочее, спомогна много за бързото намиране на наематели. Пък и като се добавят нашите червено-бели стени, червен абсорбатор и червена готварска печка...  Laughing

# 564
Мда, същата кухненска част с масата, като на Djane, я имаме в гарсониерата. Това, прочее, спомогна много за бързото намиране на наематели. Пък и като се добавят нашите червено-бели стени, червен абсорбатор и червена готварска печка...  Laughing
"прочее" и "впрочем" са две думи с различни значения. Simple Smile))))))

# 565
Мда, същата кухненска част с масата, като на Djane, я имаме в гарсониерата. Това, прочее, спомогна много за бързото намиране на наематели. Пък и като се добавят нашите червено-бели стени, червен абсорбатор и червена готварска печка...  Laughing
"прочее" и "впрочем" са две думи с различни значения. Simple Smile))))))

Аре, бе! Я ме светни, моля... Щото, различни, различни, колко пък да са различни?  Twisted Evil

# 566
И едно библейско цитатче, прочее...

"Бдете, прочее, защото не знаете, кога ще дойде господарят на къщата – вечерта ли или посред нощ, или когато пеят петлите, или заранта, да не би като дойде неочаквано да ви намери заспали. А каквото казвам на вас, на всички го казвам: 'Бдете!'" (Марко 13:35-37).

Не че си падам вярваща...  Whistling

Сори за офтопика.

# 567
  • sofia
Моля някой да ми препоръча/ да похвали фирма/майстор/ателие за мебели по поръчка на нормални (средни) цени, защото съм си подготвила проект за 'секция' и искам някой да ми я направи, но качествено.
Много ви благодаря предварително! Hug

# 568
Момичета, а какво мислите за комбинацията мека мебел с маса за хранене и столове? Става въпрос за нещо такова http://picasaweb.google.bg/MinaBakalova/Masa?authkey=Gv1sRgCPyP7 … 28984399180567154. Обмислям нещо подобно за хола, най-вече защото ми се иска да спестя място, но май не е често срещано решение.

В тази тема smiled беше пуснала такова разположение и честно да си кажа много ми хареса.  Peace Сега проверих - редактирала си е поста и албума го няма. Ако чете дано да се включи и да покаже. При нея масата беше стъклена, но изгллеждаше много масивна. С две думи - много готино  Mr. Green
Влизам в темата след едномесечно отсъствие:) Но ето я масата:):
 http://smiledf.snimka.bg/daily/dom.517880.20351694

# 569
  • София
smiled_ Много ми харесва как се е получило!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт