Велико Търново и региона

• 64 129
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Деси-забравила съм,че съм ти я пращала,супер си,ще ти пиша да ми я пратиш някой ден.
За Албена пак да кажа какво лично на мен ми хареса и какво не-хареса ми чистотата на водата и плажа,самия курорт също е много чист,има супер емста за разходка и атракции работещи до късно.Из курорта движението става с влакче,което е много забавно за децата.
Анимацията поне на Косе му се видя забавна,макар,че беше на 2г.Всяка вечер имаше и детска дискотека за най-малките във почти всеки хотел.
На мен не ми хареса храната и обслужването,в заведенията към хотела и на плажа влизащи към ултра ол инклузива можеше по всяко време да се яде,но са супер мижави порциики.
Базата на повечето хотели е стара-аз лично без да искам се заключих в банята,добре,че бях сама/без детето де/ и поне 45 минути не можаха да отключат.
Басейна беше хубав,но почти във всички хотели водата е студена в басейните.Самия курорт навява на соц,но аз каточе ли точно това исках...нещо по-различно.
Извън хотелите е супер скъпо,особено по нзаведенията,аз лично харесах единствено лоби бара на 5 звездния Фламинго гранд-това е и най-луксозния хотел в курорта.Хубавото на Албена все пак е ,че е доста близо до златните и Варна.
Според мен е идеално за семейства с деца...Който е решил не е лошо да попрегледа темите за Албена..там има впечатления от всички хотели.Но много трябва да се внимава какво давате на детето си да яде.Повечето храни се претоплят за вечерята и т.н.Но това навсякъде го правят.
Марта-вчера май в автобуса видях майка ти с Дара с една синя количка Чиполино?Дара е я познах,но жената страшно приличаше на теб и за това реших,че е майка ти.

# 76
  • Велико Търново
Иначе и аз съм на мнение, че дали ще купя продуктите от магазина или направо готовото пюре няма кой знае какво значение.

Има,има от градината на баба ти Хелга са био Mr. Green

# 77
С това захранване съвсем се обърках вече. Ами то е вярно, че колкото повече четеш,толкова повече се объркваш. Аз си мислех, че е добре да се започне със сок (цедена ябълка) , тък като е възможно най-лекото ново нещо, което мога да дам на бебето, пък то се оказва, че само за водка става  Mr. Green
Другото, което вече много ме обърка, е че прочетох ,че банана е плод, които се понася много добре и за това може да се дава от много ранна възраст и е единствения, който не се нуждае от някаква обработка, т.е. може да се даде и само пасиран....  Shocked

Задължително ли се подуват венците при никнене на зъбки?

# 78
  • Велико Търново
Зойче, мисля че не е задължително, първите два долни при нас не се бяха подули, директно си видях белите чертички, докато горните бяха ужасяващи!

# 79
Kaми, не е било моето чадо. Ние сме с червено чико (а конкретно вчера бяхме пеш, без количка  bowuu), пък и с майка ми не си приличаме кой знае колко. Ама ми стана любопитно, щом с тази жена има такава прилика, да се видя как ще изглеждам след време  Mr. Green

Скрай, наистина има био бебешки храни. Аз лично съм голям фен на Сънвал и по-рядко Хип и Семпер. Вземам от тях, когато нямам налични продукти (например нямам откъде да взема риба или черен дроб, които да са еко).  Peace

Зоя, моята щерка е луда за банани, светва цялата и почва да пляска с ръце само като чуе думата. Няма ден без банан Simple Smile Много удобен плод е - няма нужда от миене и обработка, мекичък е и ние направо го гризкаме.

# 80
Здравейте на всички!
Не съм се включвала от цяла вечност, ние попътувахме малко, после пак остъствахме около Великден, а за късмет като се върнахме имахме малко компютърни неволи и като резултат не бях влизала в темата май повече от месец.
Scrye, не мога да повярвам колко сте порастнали, щом ще се захранвате, сякаш Ани вчера се роди. Относно захранването и храненето, за да не повтарям неща, които вече са ти казани, само ще отбележа, че като последователност и начин на въвеждане подкрепям Сиска и Юлето ( само дето ние въвеждахме новите храни по 2-3 дни). Сок още не съм давала, но плодове ядем за десерт или към каша с удоволствие. Това, към което бих искала да ти насоча вниманието ( дано не ти звучи много даскалски) е отнсоно приготвената храна у дома и готовите пюрета. Аз лично приготям у дома и от време на време давам и по някое готово пюре ( много рядко). Това, което не ми допада при готовите пюрета, дори и ме притеснява, е реалното съдържанието на посочение зеленчук или плод. Освен тези, които са посочени като 100% съдържание на съответния зеленчук(плод), а те не са толкова много, във всички други реално преобладава съдържанието на всякакви видове нишестета, които дават количество, но не и "качество". Тоест детето се насища, но с какво - дали приема всичко полезно , което се съдържа в 100гр.от посочените да речем броколи и пащърнак на етикета, или в тези 100гр имаме 60-70 % някакво нишесте и останалите са реалния зеленчук. Това за съжаление важи и за по-евтините и за по-скъпите марки храни. Това е моето мнение. Може не винаги да намирам "чисти" продукти, въпреки, че наистина полагам усилия за това, но ми доставя голямо удоволствие да приготвям храната на Дани и да знам, че яде това, което всъшност съм включила като продукти, а не по голямата част от изяденото количество да бъде някакъв сгъстител( най-често нишесте).

# 81
Оф, без да искам кликнах на "публикувай", преди да успея да напиша на scrye, че и аз си   водя записки за всичко около захранването -  ако смяташ, че нещо може да ти бъде полезно, пиши на лични .
Сиска, сега си включих и скайпа и не те виждам онлайн, това наистина е необичайно  Wink Ще трябва да те издирвам с други средства  Simple Smile Хубав ден на всички!

# 82
Ками, много благодаря. А какво ще правим с храната щом казваш, че не е хубава...Вие вечер какво давахте на Коце? Thinking

Аз компетентни мнения няма да давам за захранването. Само да кажа, че и Симона беше захранена прилежно и старателно и всичко беше 6 плюс...докато един ден просто стисна уста и каза - НЕ! Laughing И ни броколи, ни пащърнак, ни дявол. Mr. Green Но хич не си го слагам. прочетох много хубаво мнение на една мама тук във форума и си ми е мото за храненето а детето - ако детето ми днес е яло парче хубаво месо, един плод, един зеленчук и някаква зърнена храна, че била изяла 5 пуканки ил парче шоколад - голяма работа. Wink Старая се да го следвам. Simple Smile

# 83
Деси-това за храната е мое мнение,на мъжа му хареса много.Избирах неща,които ми изглеждаха пресни,а и той не хапваше кой знае колко.

# 84
Ох, момичета кажете ми моля ви как да разбера дали малката я мъчат зъби....
Не иска да яде, не иска да спи, само  капризничи цял ден, реве като че ли я колят когато започна да я храня...
Днес направо щях да си оскубя косите от яд и нерви  smile3511

# 85
Ох, момичета кажете ми моля ви как да разбера дали малката я мъчат зъби....
Не иска да яде, не иска да спи, само  капризничи цял ден, реве като че ли я колят когато започна да я храня...
Днес направо щях да си оскубя косите от яд и нерви  smile3511

Според мен са зъбчета. PeaceМакар,че нас тия признаци ни почнаха на около 7-8 месеца,а зъб имахме чак на 1 годинка. ooooh!

# 86
bialkova според мен са зъбки.
иние сме с тези признаци и на мен ми се скубят коси. адоки ме "успокои
',че може и 2-3 месеца да е така преди да видя зъб.Така че ще се наложи да се въоръжим с търпение!

# 87
  • Велико Търново
Зоя зъбчета ли ще имате? Дано бързо ги изкара, че и ти и детенце се мъчи.

При нас признаци за зъби не знам дали има, обаче дребната иска да изгризе всичко наоколо  Grinning.

Диляна пораснали сме да, ама то каква ни е работата Simple Smile. Иначе се усети, че ви няма - не съм те засичала в парка доста отдавна Simple Smile. Благодаря ти за съветите и ще ти пиша на лични да се разберем.

Щях да ви питам, какво ви е мнението за био зеленчуците в Пикадили? Дали наистина са био newsm78

# 88
 Shocked Оле, Теди, а как се харнихте. Аз сега я оставям уж да огладнее, да не я мъча насила, ама тя е гладна и пак РЕВЕ като и дам млякото  ooooh!

# 89
  • Велико Търново
Диди,бях с Божидара в Плевен.Живот и здраве във вторник оперираме.Обади се да се видим Hug

Общи условия

Активация на акаунт