За Албена пак да кажа какво лично на мен ми хареса и какво не-хареса ми чистотата на водата и плажа,самия курорт също е много чист,има супер емста за разходка и атракции работещи до късно.Из курорта движението става с влакче,което е много забавно за децата.
Анимацията поне на Косе му се видя забавна,макар,че беше на 2г.Всяка вечер имаше и детска дискотека за най-малките във почти всеки хотел.
На мен не ми хареса храната и обслужването,в заведенията към хотела и на плажа влизащи към ултра ол инклузива можеше по всяко време да се яде,но са супер мижави порциики.
Базата на повечето хотели е стара-аз лично без да искам се заключих в банята,добре,че бях сама/без детето де/ и поне 45 минути не можаха да отключат.
Басейна беше хубав,но почти във всички хотели водата е студена в басейните.Самия курорт навява на соц,но аз каточе ли точно това исках...нещо по-различно.
Извън хотелите е супер скъпо,особено по нзаведенията,аз лично харесах единствено лоби бара на 5 звездния Фламинго гранд-това е и най-луксозния хотел в курорта.Хубавото на Албена все пак е ,че е доста близо до златните и Варна.
Според мен е идеално за семейства с деца...Който е решил не е лошо да попрегледа темите за Албена..там има впечатления от всички хотели.Но много трябва да се внимава какво давате на детето си да яде.Повечето храни се претоплят за вечерята и т.н.Но това навсякъде го правят.
Марта-вчера май в автобуса видях майка ти с Дара с една синя количка Чиполино?Дара е я познах,но жената страшно приличаше на теб и за това реших,че е майка ти.